Pijnlijk: Uitstel van executie voor Eva Jinek: “Contract is niet verlengd!”
Connect with us

Celeberties

Pijnlijk: Uitstel van executie voor Eva Jinek: “Contract is niet verlengd!”

Eva Jinek heeft het behoorlijk zwaar de laatste maanden wanneer het aankomt op kijkcijfers. De talkshow-koningin, zoals ze voorheen werd genoemd, kijk de fijne kneepjes van het vak een beetje verleerd te hebben. Met haar late avondshow weet de blondine sinds een tijdje nog maar 500 tot 600.000 kijkers te score per avond.

De grootste oorzaak van deze daling is natuurlijk concurrentie. Niet zomaar concurrentie. Arjen Lubach is met zijn populaire avondshow op hetzelfde tijdstip gezet als Jinek. Menig avond weet Lubach het dubbele aan kijkers naar zich toe te trekken. Vorige week nam de presentator een weekje vrij van de show en presenteerde een soort komedie-avond. Een show die niet zo goed scoorde waardoor veel kijkers weer naar Jinek vertrokken, dat was goed zichtbaar in de kijkcijfers die weer wat stegen. Echter wist Jinek vorige week de week af te sluiten met donderdag 514.000 kijkers en vrijdag 542.000 kijkers. Niet best.

Eva Jinek moet inleveren om talkshow te behouden!
Gisteren was Lubach voor het eerst in anderhalve week weer terug met zijn avondshow. De show trok direct weer 1.068.000 kijkers, goed voor plek 5 in de Dag Top 25 van ‘Kijkonderzoek’. Jinek wist met 703.000 plek 15 te veroveren. Een opvallend goede score wanneer we het vergelijken met de afgelopen weken. Echter is het natuurlijk de vraag of de kijker Lubach nog wel kon vinden na anderhalve week. Vanavond is zijn derde show na de kortdurende pauze van de presentator waarbij wellicht weer meer kijkers zullen inhaken. Kijkers die vorige week noodgedwongen Jinek als enige talkshow hadden om te kijken op de late avond. In weekblad Story wordt door een ‘insider’ gesproken over plannen stoppen met het huidige contract bij programmadirecteur Peter van der Vorst. De insider stelt: “Peter zal Eva’s contract niet onder dezelfde voorwaarden verlengen. Eva zal fors terug moeten gaan in salaris om haar talkshow te behouden.” Hier meer:

Celeberties

Glennis Grace tóch uit Ladies of Soul: “Anders lege zalen!”

Glennis Grace is onlangs in opspraak geweest vanwege haar aanwezigheid en mogelijke oorzaak van een fikse matpartij in een Jumbo-filiaal in Amsterdam. De zangeres zou het hierbij naar eigen zeggen hebben opgenomen voor haar zoon die de winkel uitgestuurd is vanwege het roken van een e-sigaret. Er zouden flinke klappen zijn gevallen en de winkel zou behoorlijk beschadigd zijn.

De zangeres kan wel weer toetreden in haar zanggroepje waarmee ze het land door toert: ‘Ladies of Soul’. De groep liet weten Glennis niet uit de groep te gooien. Dit tot ergernis van een hele grote groep mensen. Edsilia Rombley liet bij Eva Jinek weten dat het vooral érg vervelend voor hún is: “Het vervelende is dat het voor ons echt heel lastig en vervelend is!” Dit heeft voor nóg meer kritiek gezorgd en een stormloop aan mensen die hun kaartjes willen inleveren of verkopen. Wat nu?

Glennis Grace erin houden? Of toch uit de groep zetten?
Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden laat in een Telegraaf-video weten dat hij denkt dat de groep voor lege zalen komt te staan. Jordi stelt dat Glennis echter geen keuze heeft: “Als je de reacties gaat lezen naast dat statement, dan zou je bijna denken dat ze straks voor een lege zaal staan. Ik vind het persoonlijk wat vroeg dat ze draad weer wil oppakken. Maar, er moet geld in het laatje komen. Een huis in de Jordaan is niet goedkoop en ze moet gewoon weer centen verdienen…” In weekblad Weekend wordt al over twijfels binnen de groep gesproken. In weekblad Weekend valt te lezen: “Er wordt gefluisterd dat sommige Ladies Of Soul, met wie zij samen optreedt, hun twijfels hebben of Glennis nog wel kan terugkeren in het illustere kwartet.” De vraag is of dit de groep geen permanente schade zal toedoen. Harry Vermeegen wil hier nog even wat over kwijt:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bilal Wahib mag na piemelgate muziek promoten bij Johnny de Mol

De verguisde Bilal Wahib was lange tijd niet meer op televisie te zien. Nu zit hij toch weer in een talkshow en hij kiest voor Johnny de Mol.

Vorig jaar werd Bilal Wahib massaal geband nadat hij een minderjarige jongen had gevraagd om zijn geslachtsdeel te laten zien. Voor Bilal is het zaak om toch weer wat aandacht te krijgen en daarom loodste manager Nathan Moszkowicz hem binnen bij HLF8 van Johnny de Mol. Zo hebben drie fel gecontesteerde personages elkaar gevonden.

Geen kritische vragen

Bilal hoeft niet bang te zijn van kritische vragen. Johnny de Mol is immers zelf in opspraak vanwege de heftige aangifte van zijn ex wegens zware mishandeling en zelfs poging doodslag. Het zal vooral een gesprek zijn om de nieuwe muziek van de rapper te promoten.

Het is ondertussen tien maanden geleden dat Bilal nog eens in een talkshow mocht aanschuiven. Bij Op1 deed hij zijn verhaal en bood hij excuses aan zijn slachtoffer aan.

Dat Bilal te gast is bij Johnny de Mol valt niet in goede aarden. Columnist Jan Dijkgraaf is niet te spreken over de beslissing. “Johnny moet wat hè, nu respectabele wingmen als Fidan Ekiz afzeggen omdat ze hun handen niet meer aan hem willen branden”, sneert hij. De columnist vindt dit vooral een dikke middelvinger van Johnny naar al zijn critici.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Marco Borsato zou deze twee bekende dames aan de haak hebben geslagen

De laatste tijd is het stil omtrent Marco Borsato. Na de drama van the Voice heeft de zanger niet veel meer van zich laten horen. Opvallend is dat Leotine na het incident haar achternaam heeft veranderd.

Wel heeft de zanger deze twee dames aan de haak geslagen.

Achternaam

Afgelopen maand heeft de familie aangekondigd een gezinsuitbreiding te hebben. Geen nieuw kind, maar een lieve puppy. Tijdens een Q & A met de Jada vertelt ze via een Instagram story, “Mama Leontine heet officieel nu weer Leontine Ruiters. Mama heet op Instagram nog geen Ruiters inderdaad. Dat komt omdat mama eigenlijk haar gebruikersnaam naar Leontine wil veranderen maar die naam is al bezet door een account die niet meer wordt gebruikt. Dus zijn we aan het kijken of we de rechten van die naam kunnen opvragen!”

Opvallend

Het is opvallend om te zien dat de roddel vooral om het gezin gaan ipv dat ze direct over Marco gaan. Op de cover van de Story is Marco te zien met twee nieuwe vrienden aan de haak zou hebben geslagen. “Terwijl Leontine voor zichzelf kiest. Marco’s liefdescarrousel met ex vriendin Denise en… Sandra Schuurhof” Dit staat op de voorpagina.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending