Pikant gerucht: Matthijs van Nieuwkerk ging met alle stagiaires naar bed
Connect with us

Celeberties

Pikant gerucht: Matthijs van Nieuwkerk ging met alle stagiaires naar bed

Dat Mathijs van Nieuwkerk zijn vrouw heeft bedrogen en nu een relatie heeft met de 20 jaar jongeren Martha Riemsma hoofdredacteur van de Tubantia is bekend, maar de beerput gaat nu helemaal open.

Het blijkt namelijk dat Mathijs zijn vrouw al veel langer bedroog. Verschillende ex-minnaressen komen nu namelijk naar voren en zeggen dat Mathijs een nare man is en vrouwen enkel als een prooi ziet.

Als er nieuwe stagiaires waren op de redactie van De Wereld Draait Door dan ging hij er weer voor. Hij wilde elke vrouwelijke stagiair het bed in krijgen. En zijn vrouw die had lange tijd niks door en was te goedgelovig. Mathijs heeft zijn vrouw wel met tientallen andere dames bedrogen.

In de tv wereld ging al langer het gerucht dat Mathijs een vrouwenverslinder was en je voor hem moest oppassen.

Celeberties

ZIEN: Afgevallen Shelley van OG3NE laat figuur zien bij het zwembad!

Shelley, een van de drie zussen van het zangtrio OG3NE, is de afgelopen tijd behoorlijk wat afgevallen. Ze zou dit tijdens de coronapandemie voor elkaar gekregen hebben met een speciaal dieet. Het gaat hierbij om het Alizonne-dieet. Volgens veel experts niet de meest gezonde manier om je voeding tot je te nemen, maar je valt er wel van af.

Maar dat is natuurlijk met de meeste diëten zo, gezond zijn ze niet, je eet gewoon heel weinig waardoor je af valt. Haar “voeding” heeft de afgelopen maanden voornamelijk uit het drinken van eiwitshakes bestaan gedurende de dag. Het advies bij dit dieet is om minimaal 5 eiwitshakes per dag te drinken. Ieder zijn ding natuurlijk.

Shelley van OG3NE bij het zwembad!
Maar dat het heeft gewerkt, dat is wel af te zien aan Shelly. Al meerdere foto’s op haar social media zijn genomen op vakantie wat betekent dat we aardig wat bikini’s voorbij hebben zien komen. De laatste is aan de rand van het zwembad, en daar worden we behoorlijk blij van kunnen we je vast verklappen!

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes ondergaat ingreep om laatste herinnering aan ex weg te wissen

André Hazes liet het laatste spoor van zijn relatie met Bridget Maasland wissen. De zanger liet de ‘bridge’ weg laseren.

André staat helemaal onder de tattoos. Maar van eentje heeft hij toch spijt. Het gaat om de tattoo met ‘bridge’ op zijn arm. Die liet hij zetten toen hij even samen was met Bridgette Maasland. De presentatrice reageerde toen met een hartje op de post van de tattoo.

De zanger had eerder al laten verstaan dat hij die tattoo ook niet zo leuk vond. “Hij is ook gewoon niet mooi gezet”, zegt hij. André geeft toe dat het een impulsieve beslissing was.

En zijn nieuwe vlam Sarah van Soelen is maar al te blij dat de herinnering aan Bridget Maasland tot het verleden behoort. Trots deelt ze de foto van de ingreep.

André Hazes bridge tattoo

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Jada Borsato reageert voor het eerst op verzoening van ouders Marco Borsato en Leontine Borsato

Marco Borsato en Leontine Borsato zijn weer een koppel. Dat maakte Marco onlangs bekend bij radiozender Joe.

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar sinds kort is het ook officieel: Marco Borsato en Leontine Borsato zijn weer een koppel. De afgelopen maanden groeiden ze steeds weer meer naar elkaar toe.

Ook voor de kinderen van Marco en Leontine is het fijn dat hun ouders weer samen zijn. Al zijn ze altijd “on speaking terms” gebleven en konden ze nog steeds goed met elkaar overweg na de breuk.

Bij Shownieuws reageert Jada Borsato voor het eerst op de verzoening van haar ouders. “Ze doen lekker hun eigen dingetje, maar het is toch heel leuk dat ze het samen weer gezellig hebben.”

“Daar ben je als kind uiteraard heel erg blij mee”, geeft ze toe. Al verandert er niet zoveel. “Ik heb eigenlijk nooit écht het gevoel gehad van ‘dit zijn nou echt gescheiden ouders’”, aldus Jada.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending