Pitspoes Davina Michelle helemaal uit de kleren! De foto’s liegen er niet om!
Connect with us

Meest bekeken

Pitspoes Davina Michelle helemaal uit de kleren! De foto’s liegen er niet om!

Davina Michelle is een van de meest belovende zangeressen in ons kleine landje. Heel veel mensen hadden haar graag op het Eurovisie Songfestival gezien om ons land te vertegenwoordigen, echter was die plaats al vergeven.

Op social media heeft de blondine ontzettend veel volgers, zowel nationaal als internationaal. Als er iemand in ons land goed zou kunnen doorbreken dan is Davina het wel. Op een van de meest beroemde billboards ter wereld is Davina momenteel aan het schitteren, het gaat hierbij om een reclame voor haar nummer waarin verwezen wordt naar Spotify.

Davina is te zien op het billboard op Times Square in New York City en laat meer zien dan gewoonlijk! Wij zelf zagen andere afbeeldingen op haar Instagram en uiteraard willen wij deze graag met jullie delen.

Celeberties

Zien: Heftige ruzie tussen Monique Westenberg en buurvrouw

Monique de ex van Andre Hazes kreeg eerder nog kritiek te verwerken van de basisschooljuf van kleine Dre. En dat is blijkbaar niet de enigste vrouw die kritiek op Monique heeft, want Monique plaatste de onderstaande foto op haar Instagram account en daaruit blijkt dat ze ook al ruzie heeft met haar buurvrouw.

De ruzie zou gaan om een steiger. Monique had in een eerder bericht blijkbaar iets negatiefs gezegd over de steiger van deze buurvrouw. Dit pikte deze buurvrouw niet en de volgende ochtend belde ze aan bij Monique en kwam ze verhaal halen.

Monique zegt er het volgende over:

”Gisteren poste ik deze foto met een grapje over de steiger aan de overkant. Deze wordt al jaren niet meer gebruikt omdat je anders wel hele natte voetjes krijgt. De eigenaresse van de steiger kwam vanmorgen aan de deur omdat ik haar steiger beledigd heb. ik moest lachen omdat ik daadwerkelijk nog niet eens een eend erop heb zien zitten de afgelopen jaren. De mevrouw is boos weggegaan en wilt dat ik mijn vorige post verwijder. Dat doe ik voor haar. Ze gaf aan dat ze inmiddels een vergunning heeft, waarvoor wilde ze niet zeggen. Ik denk voor een nieuwe steiger. Gezellig, kunnen we naar elkaar zwaaien. Ze zei ook nog iets over mijn honden dat die iedereen aanvallen. Die begreep ik niet gezien er water tussen de tuin en de overkant zit.”

Hieronder de foto.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Kijkers Mr. Frank Visser in grote shock: burenruzie vol heftige scheldpartijen en pesterijen

Afgelopen donderdagavond werden de kijkers van ‘Mr. Frank Visser Doet Uitspraak’ getrakteerd op een klassieker van een uitzending. Dit keer was Mr. Visser in het Limburgse Maastricht aanwezig waar twee buurvrouwen, allebei met de naam Miranda, elkaars bloed wel kunnen drinken.

De ruzie tussen de beide Miranda’s is volledig uit de hand gelopen en inmiddels is de hele buurt betrokken bij de ruzie. De ruzie is een behoorlijke catfight geworden vol scheldpartijen en pesterijen. Het is zo extreem dat één van de Miranda’s zelfs beveiligingscamera’s heeft opgehangen. Mr. Frank Visser besloot een bezoekje te brengen aan de dames.

De beschuldigingen gaan over en weer, de éne Miranda zegt dat zij het slachtoffer is van alle pesterijen, maar in de ogen van de ándere Miranda is dat juist weer andersom. De ene partij zegt zelfs geslagen te zijn door de ander. “Hij heeft ons klappen verkocht. Een klap op m’n bek.” De blonde buurvrouw zegt dat het inmiddels zo erg is dat ze zelfs regelmatig wordt uitgescholden door andere buren. “Ze noemen me aquariumhoer, omdat we een aquarium hebben”, zegt ze bijvoorbeeld.

Dupe van het terreur
De ándere Miranda zegt dat juist zij en haar man de dupe zijn van het terreur. “Het is gewoon een irritant gemeen mens”, zeggen ze. “Ze daagt ons constant uit. Ze roept van alles.”

In de zaal waar Mr. Visser uitspraak zal doen loopt het ook behoorlijk uit de hand. Andere buren mengen zich ook in de ruzie en binnen no-time vliegen de scheldwoorden door de zaal. Mr. Frank Visser komt vervolgens met een uitspraak. “Een verhuisplicht kan ik niet opleggen, wat wel het beste zou zijn.” Daarom gaat hij voor een contactverbod. “Dus niet meer schelden, roddelen, enzovoort.” Miranda H. mag niet meer haar camera op de buren richten. “Bij overtreding van het contactverbod, moet de partij honderd euro aan de andere partij betalen.”

Op Twitter stromen de reacties van volgers van het programma binnen. Veel kijkers zijn behoorlijk onder de indruk van deze buren, voornamelijk door het gedrag van de buurtbewoners. ‘Wat een mensen, wat een straat. Bizar. Lijken wel kleine kinderen‘, schrijft iemand op Twitter. Een ander: ‘Wat een tokkies, Maaskantje is hiermee vergeleken een villawijk.’ Weer iemand anders trekt een conclusie: ‘Natuurlijk kun je om deze aflevering lachen maar eigenlijk vind ik het diep en diep triest.’

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Spaanse media schilderen de Nederlandse prinses Alexia wel erg negatief af: Dit is er aan de hand

Zowel prinses Alexia uit Nederland als de Spaanse kroonprinses Leonor hebben gekozen voor het Atlantic College in Wales. En het toeval wil dat ze in dezelfde klas zullen zitten.

De Spanjaarden zijn niet al te blij met die samenloop van omstandigheden. De Spaanse media omschrijft de Nederlandse Alexia als ‘een rebelse prinses die haar ouders veel hoofdpijn bezorgt’, schrijft Story.

De tegenstelling met hun eigen kroonprinses Leonor kan niet groter zijn volgens hen. Zij is een voorbeeld van verantwoordelijkheid. Ze verwachten dat Alexia een negatieve invloed gaat hebben op Leonor.

De Nederlandse koning Willem-Alexander maakt zich minder zorgen. “Dat was een totale verrassing voor ons. Ik weet zeker dat ze het goed zullen vinden samen”.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending