Pittig gerucht: “Sarah van Soelen al 3 maanden zwanger van André Hazes”
Connect with us

Celeberties

Pittig gerucht: “Sarah van Soelen al 3 maanden zwanger van André Hazes”

De roddelpers draait weer op volle toeren als het op André Hazes en zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen aankomt. Volgens verschillende bronnen gaat nu het wilde gerucht dat Sarah van Soelen al drie maanden zwanger is.

Sarah van Soelen zwanger
En de vader zou in dat geval natuurlijk niemand minder dan volkszanger André Hazes junior zijn. André heeft al een kind bij Monique Westenberg en zou nu dus opnieuw vader gaan worden.

Nadat André zijn ex-verloofde Monique aan kant had gezet, zocht hij al snel zijn heil bij de heel wat jongere Sarah. Onlangs gingen Dré en kersverse vriendin nog op vakantie naar Ibiza, waar ook Sarah haar familie aanwezig was. Sarah plaatste daar genoeg spannende foto’s van.

Babynieuws voor André en Sarah
Onlangs kochten de tortelduifjes ook een splinternieuw appartement van bijna een miljoen euro in Rotterdam. Zou dat erop wijzen dat er een kleintje op komst is? De twee zijn in ieder in een rap tempo stappen aan het zetten in hun relatie.

Op het Instagram-account van ‘roddelkoning’ Fawry not sawry kwamen er al verschillende berichten dat Sarah in een kliniek in Scheveningen gespot zou zijn. Sarah zou zelfs al drie maanden zwanger zijn van André en het nieuws deze week wereldkundig gaan maken. Maar of er bij Sarah al een buikje is te zien….

Celeberties

Brard is overleden: Patty Brard erg dankbaar voor alles in het leven!

De afgelopen week bezocht Patty Brard elke dag haar moeder. Donderdagavond was zij er met dochter Priscilla bij toen Gerda Brard (91) haar laatste adem uitblies.

De dood van Gerda kwam niet onverwacht. Zij leed aan Alzheimer en ging de laatste weken zienderogen achteruit. Patty was al even niet bij Shownieuws te zien, omdat zij zo veel mogelijk bij haar moeder wilde zijn. De presentatrice zou aankomende zondag haar nieuwe zomercollectie bij Kruidvat groots introduceren. Een feestje vindt ze op dit moment, uiteraard, ongepast en dus kiest ze nu voor een rustige lancering.

Patty neemt nu de tijd om afscheid te nemen van haar moeder. „Ik ben heel dankbaar dat ik samen met de mensen die ons dierbaar zijn afscheid heb kunnen nemen. Mijn moeder is rustig en vredig ingeslapen. Ze is nu bij mijn vader en broertje. Het is heel triest, maar gelukkig hebben we haar nog een prachtig laatste jaar kunnen geven. Ik wil graag het verzorgend personeel bedanken voor hun toegewijde en liefdevolle zorg.”

Vanaf het moment dat Patty, door tussenkomst van advocaat Bénédicte Ficq, weer toegang kreeg tot haar moeder, hebben Patty en haar broer Dennis er alles aan gedaan de verloren jaren in te halen. Bovendien is sinds vorig jaar zomer ook de band met haar dochter Priscilla weer hersteld. De drie generaties waren vaak bij elkaar in het verzorgingshuis waar Gerda Brard haar laatste jaren doorbracht.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Pikante beelden Sarah van Soelen duiken op Social Media

Dat Andre Hazes helemaal happy met zijn nieuwe vlam Sarah van Soelen. Sarah is een redelijk bekende influencer en personal trainer. Sara bood hem veel steun tijdens moeilijke periodes in de periode dat Dre bij Monique was. Hij zei eerder: ,Hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap”, aldus de zanger.

Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.”We weten allemaal hoe ditlaatste geeindigd is, ze zijn een gelukkig stel geworden en laten dat maar al te goed zien op Social media.

Onlangs dook er een pikante foto op van Sarah van Soelen op Social Media, je moet goed kijken om te zien dat ze het is door de tattooages, makeup en haar gekleurde haar.

Pikante beelden Sarah van Soelen duiken op Social Media

In de onderstaande foto is ze met wel heel weinig kleding te zien. Hoe het publiek hierop reageert is ons niet bekend

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: André Hazes maakt zich opvallende bedenking na breuk met Monique en nieuwe relatie met Sarah

André Hazes heeft de voorbije maanden niet stilgezeten. Dat is het minste wat je kan zeggen.

In ‘De Cooke en Verhulst Show’ blikt hij terug op een woelige periode waarin hij brak met Monique Westenberg en meteen daarna een relatie begon met Sarah van Soelen.

“Er gebeurt best wel veel in mijn privéleven altijd, in de afgelopen maanden. Ik ben gescheiden van mijn vriendin en ik heb Sarah leren kennen. Het ging allemaal best wel snel”, bedenkt André Hazes zich.

“En ik zie daardoor mijn kindje natuurlijk wat minder. Ik heb daarvoor een liedje geschreven, eigenlijk een soort boodschap.”

“Ik ben niet zo’n heel goede prater. Ik kan heel goed dollen met mensen, maar als het heel serieus wordt kan ik niet zo heel goed mijn ding vertellen.”

“Mijn emoties zijn eigenlijk in een soort liedje gestopt. Dat is een soort boodschap aan mijn zoon.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending