Plannen Poetin onthuld: ‘Groot Eurazië van Portugal tot Siberië’
Connect with us

Meest bekeken

Plannen Poetin onthuld: ‘Groot Eurazië van Portugal tot Siberië’

Het plan van Rusland is om een groot Eurazië te creëren, van Lissabon tot Vladivostok. Dat onthulde oud Russisch president Medvedev. Zijn uitspraak zorgt voor grote bezorgdheid.

Vladivostok ligt in Siberië, het uiterste oosten van Rusland, en Lissabon is de grootste westelijke stad in Europa. De uitspraak is onderdeel van een lange en soms onsamenhangende verklaring van Medvedev, huidig bondgenoot van Poetin.

De oud-president verwees ook nog eens naar de beweringen over nazi’s in Oekraïne. “Het gepassioneerde deel van de Oekraïense bevolking bidt al dertig jaar voor een Derde Rijk”, zei hij. Volgens hem kan Oekraïne geen onafhankelijke staat zijn.

Het recente bloedbad in Boetsja omschrijft Medvedev als vals. Het zou in scène zijn gezet door Oekraïne om Rusland in een slecht daglicht te plaatsen. Hij leverde echter niet het minste bewijs van zijn beweringen.

Celeberties

‘Marieke Elsinga is eindelijk zwanger?’

Huisje-boompje-beestje…Marieke Elsinga wilde niets liever. Jarenlang deed ze verwoede pogingen een man aan de haak te slaan. Keer op keer liep het echter op niets uit. Tot ze Sander ontmoette.

Twee jaar geleden ontmoette ze hem via een datingapp. Vanaf haar 20e was ze vrijgezel, en gaandeweg verlangde ze steeds meer naar een relatie. Ze ging actief op zoek via allerlei datingapps. Dolblij was ze toen ze op die manier uiteindelijk Sander ontmoette. Al duurde het door de vele negatieve datingervaringen in het verleden wel even voordat Marieke zich kwetsbaar durfde op te stellen.

Afgewezen
‘Voor mijn gevoel ben ik best vaak afgewezen door mannen. Amsterdamse klootzakjes, noem ik ze altijd,’ zegt ze in &C. Van die gasten die dan toch weer gaan kijken of er niet een nog leuker en lekkerder chickie is.’ Dit zorgde ervoor dat Marieke rond haar 28e dacht dat het echt niet meer ging lukken een man te scoren. ‘Kreeg ik wéér een appje met: Ik vind je een heel leuke meid, máár…’ Of ze werd compleet genegeerd, wat zeer deed. ‘Elke keer dat iemand zegt: Ik vind je wel leuk maar niet leuk genoeg, vormt zich toch een klein littekentje op je hart.’ Maar door Sander is alle pijn naar de achtergrond geraakt.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Stikjaloerse Sarah van Soelen hint op hereniging André en Monique

Monique stapte vandaag met haar zoontje Dré in het vliegtuig naar Amerika om daar tijd te spenderen met André Hazes. Uitgerekend vandaag post Sarah van Soelen een nieuw kiekje met een bizarre tekst: “Oh darling, I’m to busy for this bullshit.”

Het lijkt erop dat Sarah hiermee verwijst naar de nakende hereniging tussen André Hazes en Monique Westenberg.

Sarah vervolgt: “Living my best life.” Familiebedrijfje Chicas Winny & Alice reageert onder het bericht: “Oh darling I wish some people go and buy a brain.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@sarahvansoelen)

New York

Monique onthult in haar bericht niet waar ze naartoe gaan. Wellicht is dat Amerika, waar André de laatste tijd veel verblijft. Ondertussen is ook gelekt dat ze naar New York vlogen. Daar willen ze onderzoeken hoe ze verder kunnen als gezin.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel Hazes openhartig over mislukte zelfmoordpoging: ‘Ik was ernstig ziek’

Hoewel Rachel Hazes het leven tegenwoordig weer rooskleurig inziet, zat ze er in 2017 flink doorheen. Ze besloot een einde aan haar leven te maken, maar dit mislukte.

Waardoor kwam het dat je in 2017 tot die daad kwam?
‘Bij mij was het alles wel. Het emmertje zat vol.’

Wat zat er allemaal in dat emmertje?
‘Heel veel verdriet. Heel veel onmacht. Heel veel strijd moeten leveren. Onbegrip. En ik had natuurlijk op dat moment een heel moeizame relatie met mijn zoon André. Daar ging ik wel echt kapot aan.’

Het was alles bij elkaar: de tegenslagen, de kritiek. Het leven glansde niet meer.
‘Ik kon niet meer. Ik kon ook van niets meer genieten. Kijk, in principe kan ik heel rustig leven en heel oud worden met de dingetjes die ik heb. Je wordt ouder en je hebt minder nodig, lijkt het wel. Wat ik heb gehad in 2017, noem ik toch een beetje ziek zijn. Na mijn ziekte ben ik heel erg de kleine dingen gaan waarderen: een vogeltje dat fluit, het zonnetje dat schijnt. Natuurlijk, vroeger was het allemaal aanzien met een mooie klok om je pols en een mooie tas. Ik zal je vertellen: het interesseert me helemaal niks meer.’

Oog hebben voor klein geluk en die kleine dingen die je noemt waarderen: komt dat pas als je heel diep hebt gezeten? Als je de rand van de afgrond hebt gezien?
‘Ja. Je moet van heel ver komen. Want sorry dat ik het zo zeg, maar ik was meer dood dan levend. Pas daarna kun je waarderen hoe mooi het leven wél is.’

Wat fijn dat het goed is gekomen en dat we hier zo zitten om erover te praten. Ik wil er toch nog iets over vragen. Je zegt dat je zelfmoordpoging is mislukt… Kwam die daad in een vlaag bij je op of had je het gepland?
‘Ik heb het helemaal gepland. Een afscheidsbrief geschreven. Weken van tevoren heb ik een mes gekocht.’

Gelukkig is het goed afgelopen, maar even heel hard: waarom is je poging om jezelf van het leven te beroven mislukt? Hoe kon het misgaan?
‘Ik denk dat Dré dacht: wegblijven, ik wil jou helemaal nog niet boven hebben!’

Hij heeft het vanuit de hemel tegengehouden… Heb je hulp gekregen toen, is er iemand komen opdagen?
‘Nee. Het was echt een serieuze wond, ik heb twee, drie weken met die arm rondgelopen. Toen ben ik pas naar het ziekenhuis gegaan. Dus niemand heeft me gevonden en ik heb niemand wat laten blijken. Ook mijn dochter niet. Ik heb die arm altijd ingepakt, shirt erover en niemand heeft het aan mij gezien. Heel lang daarna pas.’

Nieuwe Revu interviewde Rachel Hazes over haar verleden, haar zelfmoordpoging en haar nieuwe liefde. ‘Ik denk dat mensen al hadden verwacht dat ik best wel snel een man in mijn leven toe zou laten. Ik ben nu meer dan zeventien jaar verder en denk wel dat ik er nu klaar voor ben.’

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending