Platenlabel geeft Lil’ Kleine de doodsteek: ‘Drie miljoen armer’
Connect with us

WOW

Platenlabel geeft Lil’ Kleine de doodsteek: ‘Drie miljoen armer’

Nadat Lil’ Kleine zijn verloofde Jaimie Vaes zwaar mishandelde, krijgt hij van Sony een financiële mokerslag. Het platenlabel schort hun samenwerking op. Dat kost hem naar verluidt drie miljoen euro.

Omdat het platenlabel zich niet wilde uitspreken, kreeg Sony Music een week lang bagger over zich heen. Nu is de kogel toch door de kerk. Het label bracht een verklaring naar buiten en dat gaat hem drie miljoen euro kosten.

Zeer serieus

Sony geeft mee: “Sony Music neemt de aantijgingen tegen Lil Kleine zeer series en tolereert op geen enkele manier het gedrag dat te zien is op de beelden die rondgaan op sociale media. Dit conflicteert ernstig met de waarden van ons bedrijf. Sony Music (…) heeft besloten om de werkrelatie met Lil Kleine stop te zetten.”

Dit is vooral pijnlijk omdat de samenwerking nog goed en wel moest beginnen. Zijn vorig platenlabel Top Notch zette de promotie van zijn album Ibiza Stories ook al stop. “We zijn met alles gestopt rondom Lil Kleine op TikTok, Instagram, YouTube en Twitter”, lieten zij al weten.

Geen voorschot

In Shownieuws vertelt Albert Verlinde dat dit de rapper een berg geld gaat kosten. “Hij heeft zelf gezegd dat hij een voorschot gekregen heeft van 3 miljoen. Dat lijkt me eerlijk gezegd sterk dat je een voorschot krijgt van 3 miljoen. Ik denk eerder een soort garantie van 3 miljoen voor de komende jaren.”

Die drie miljoen daar kan Kleine wellicht naar fluiten. “Dat is denk ik de reden, want iedereen zei: ‘Waarom reageert Sony zo laat?!’ Iedereen was vroeg. Bij Madame Tussauds ging hij direct de smeltovens in en dit duurde ontzettend lang. Het is een groot bedrijf en die hebben ontzettend veel advocaten erop gezet, van: ‘Kunnen we onder het contract uit?’”

Meest bekeken

Ski-ongeluk prinses Amalia: ‘Ze ontsnapt aan de dood’

Prinses Amalia loopt op krukken in Oostenrijk is het onbevestigde ‘royalty-nieuws’ dat gisteravond plotseling de ronde deed. De prinses zou vorige week weekend al gesignaleerd zijn met wat ondersteuning op een vlucht vanuit Londen. Een blessure aan haar been zou de oorzaak zijn van het ongemak.

Gespeculeerd werd er zaterdagavond over de aanleiding van de blessure. Juicer Yvonne Coldeweijer gaat ervan uit dat prinses Amalia de kwetsuur niet heeft opgelopen in het Oostenrijkse Lech, waar de Oranjes sinds mensenheugenis wintersporten.

Bewijs zou een foto (van de zijkant genomen) zijn van prinses Amalia in een Oostenrijkse hotellobby. De foto is snel van internet verwijderd door Coldewijer.

Ook royalty-verslaggever Rick Evers baseert zich op de melding van Coldeweijer en twitterde er zaterdagavond over.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Olympisch schaatster Antoinette de Jong in bikini is toch wel dondersfijn!

Antoinette de Jong is een Nederlandse langebaanschaatsster en is gespecialiseerd op de 3000 meter en het allrounden. De Jong begon het seizoen bij haar nieuwe ploeg Jumbo-Visma onder leiding van Jac Orie goed en pakte 4 tickets voor de eerste 4 wereldbekers. Op 16 december won ze voor de 3e keer in haar carrière een wereldbeker over 3000 meter. Bij NK Afstanden won ze de 3000 meter, werd ze 2e op de 1500- en 1000 meter en eindigde ze 4e op de 5000 meter. Bij de EK Allround won ze haar eerste induviduele titel allround.

Op het WK Afstanden in Inzell eindigde ze 2e op 3000 meter achter Martina Sáblíková, werd ze 6e op de 1000 meter en finishte ze als 5e op de 1500 meter. Op het WK Allround in Calgary eindigde ze na 4 stabiele races (waarvan 2 PR’s) 3e in het eindklassement achter Martina Sáblíková en Miho Takagi. Ze verzamelde gedurende het seizoen net niet genoeg punten om mee te doen aan de wereldbeker finale in Salt Lake City.

Wat een figuur heeft Antoinette de Jong!

Normaal gesproken zien we Antoinette natuurlijk alleen maar in haar schaatspak voorbijkomen op televisie. Maar daaronder zit dus echt wel een goed lichaam. En dat laat ze maar al te graag zien op haar social media kanalen:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Nachtmerrie voor Emma Heesters: “Gesprekken van vriend met vrouwen gelekt!”

Emma Heesters en haar voetbalvriend zijn al een tijdje samen en hebben zelf samen een huis gekocht. De blondine timmert al een tijdje hard aan de weg als zangeres. Dit gaat haar behoorlijk goed af. Naast een flinke carriere op YouTube, waar ze meer dan 5 miljoen abonnees heeft, scoort ze ook Nederlandse hits. Succes trekt natuurlijk succes aan, ook op liefdesgebied.

Haar vriend is een bekende in ons land, Wesley Hoedt. Hij tekende in augustus 2017 een contract tot medio 2022 bij Southampton, dat circa 17 miljoen euro voor hem betaalde aan SS Lazio. Een flinke speler dus. Echter is hij sinds vandaag onderwerp van gesprek bij verschillende juicekanalen waaronder het welingelichte ‘Juicechannel’. Dit kanaal heeft van een van hun volgers een gesprek ontvangen. Dit is een gesprek tussen een dame op Instagram en Wesley.

Foute boel tussen Emma Heesters en Wesley Hoedt?

Het kanaal begon met: “Wie ook last hebben van een toxic relatie, zijn Emma en Wesley. Het is ons opgevallen dat ze elkaar de laatste tijd vaak ontvolgen en hun gezamelijke foto’s weghalen.” Nadat dit kanaal dit gesprek in hun verhaal heeft gepost stromen er blijkbaar veel meer verhalen in hun inbox van andere vrouwen die hem gesproken hebben. Natuurlijk is het helemaal prima om een gesprek met iemand te hebben. Echter zijn dit behoorlijk flirterige gesprekken, zoals op onderstaande screenshots te lezen valt. De voetballer heeft sinds het verschijnen van deze screenshot direct het kanaal geblokkeerd dat deze online geplaatst heeft. Swipe onderstaande foto’s voor meer:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending