Politie bevrijdt vrouw die 22 jaar door haar broer was opgesloten
Connect with us

WOW

Politie bevrijdt vrouw die 22 jaar door haar broer was opgesloten

In het stadje Campobasso bevrijdde de Italiaanse politie een vrouw die 22 jaar lang door haar eigen broer gevangen werd gehouden. De vrouw van 67 kon worden bevrijd na een anonieme tip.

In 1995 verhuisde de vrouw naar haar broer en schoonzus, nadat ze haar man was verloren. De bedoeling was dat ze er tijdelijk zou verblijven, maar het werden 22 lange jaren. Haar broer en schoonzus sloten haar op in een klein schuurtje. De broer deed de kamer van buitenaf op slot. Er was geen verwarming.

Alleen onder strikt toezicht mocht de vrouw naar buiten en contact hebben met anderen. Ze mocht zich ook maar een keer per maand wassen en werd mentaal en fysiek mishandeld. De vrouw mocht zelfs het graf van haar man niet bezoeken.

Na haar bevrijding werd de vrouw geprezen vanwege haar veerkracht. Een woordvoerder van de politie liet weten: “Ondanks het verlies van haar vrijheid en haar waardigheid bleef ze sterk, ze wilde in leven blijven.” De vrouw wordt nu opgevangen in een tehuis.

Celeberties

Marco Borsato weer op de vlucht, definitief vertrokken uit Nederland

Marco lijkt het kluizenaars bestaan te hebben afgezworen. Marco was namelijk laatst nog met zijn zoon bij een voetbal wedstrijd van AZ gespot en een paar weken eerder in Amsterdam waar hij samen met een vriend in het bekende restaurant Izakaya ging eten. Nou als je ergens rustig wil eten waar je niet herkent wordt dan moet je zeker niet daar gaan eten. Maar daar had Marco blijkbaar schijt aan.

Een paar dagen geleden werd Marco nog gespot in een restaurant in Alkmaar met een getrouwde vrouw en volgens een gast die daar ook was deed Marco heel voorzichtig. Hij wilde absoluut niet herkend worden en ze zaten aan een tafeltje om een hoekje met veel privacy. Hij keek ook de hele tijd om hem heen of hij niet gefilmd werd of herkend.

Nu laten verschillende bronnen weten dat Marco gisteren helemaal alleen op zijn motor naar Noorwegen is vertrokken. Het lijkt erop dat Marco zijn hoofd even wil leegmaken voordat straks de rechtszaak tegen hem begint wegens aanranding van een minderjarige.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: ‘Talpa haalt Massa is Kassa van televisie’

Het gaat al een tijdje niet zo lekker met multimiljonair Peter Gillis. De vakantieparkenmagnaat kreeg een boete van de gemeente, die hij weigert te betalen, en werd ook opgepakt op verdenking van meervoudige mishandeling van Nicolleke.

Peter zou foxwild zijn geworden en Nicol hatseflats enkele tikken hebben gegeven. Ook zou hij haar gebeten hebben. De reden voor de mishandeling werd eerder openbaar gemaakt door de website utopianieuws. Peter moest een nachtje brommen en wacht nu tot hij in de rechtbank moet verschijnen.

Breaking: 'Talpa haalt Massa is Kassa van televisie'

Talpa steunt Peter

Kort geleden werd bekend dat Talpa niet heeft overwogen Peter Gillis te ontslaan. Vermoedelijk vanwege de gigantische kijkcijfers van het programma. Daardoor is het nieuwe seizoen van Massa is Kassa ‘gewoon’ op televisie te zien. Dit leidde tot verontwaardiging bij de achterban van de populaire serie. Maar nu is er meer…

Talpa krabbelt terug

Datzelfde Utopianieuws komt nu met een opmerkelijk bericht, dat zij baseren op berichten uit het ‘wandelgangencircuit’ bij Talpa en specifiek op ‘bronnen’.

Mocht Gillis schuldig worden bevonden aan de aantijgingen die hem door het Openbaar Ministerie ten laste worden gelegd, dan zal Talpa alsnog besluiten per direct te stoppen met het uitzenden van Massa is Kassa. We hoeven niet te vertellen dat de instortende kijkcijfers niet bijdragen aan een succesvol vervolg.

Breaking: 'Talpa haalt Massa is Kassa van televisie'

YouTube

Dan is het nog maar zeer de vraag wat Peter gaat doen. De rondbuikige Gillis heeft inmiddels aardig wat aandacht op zicht weten te vestigen en wil daar vast geen afscheid van nemen. Voor het geld hoeft hij het natuurlijk niet te doen, de man is multimiljonair. De website Utopianieuws heeft vernomen dat er plannen gesmeed worden om de serie, mocht Talpa ermee kappen, een vervolg te geven via YouTube.

We gaan het zien…

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Moeder overleden baby Ter Apel: conclusie OM klopt niet

Groot nieuws vanuit het asielzoekerscentrum in Ter Apel. De moeder van het babytje dat daar recent is overleden, heeft een advocaat in de arm genomen. Richard Korver en de moeder weigeren zich neer te leggen bij de conclusie van het Openbaar Ministerie.

Het OM heeft geconcludeerd dat de baby niet door een strafbaar feit om het leven gekomen is. Advocaat Korver noemt dat “een hele rare beslissing van het OM.

Moeder overleden baby Ter Apel: conclusie OM klopt niet

‘Kort door de bocht’

“Dat er geen sprake is van een niet-natuurlijke dood en daarom niet van een strafbaar feit, is te kort door de bocht. Het is bijvoorbeeld niet uitgesloten dat het kind leed aan een ziekte die opgemerkt had moeten worden. De baby was immers aan de zorg van de Staat toevertrouwd.”

Korver stelt dat het Openbaar Ministerie weigert het sectierapport aan de moeder te verstrekken. Ze mag er wel in kijken, maar de advocaat vindt dat niet voldoende.

Moeder snapt taal niet

Volgens Korver is het zeer moeilijk voor de moeder van het verloren kindje. “Dan moet een weduwe die totaal overstuur is door het verlies van haar kind een sectierapport lezen in een taal die ze niet beheerst. Ook willen we het sectierapport voor kunnen leggen aan een aantal andere artsen.”

Korver heeft een brief geschreven aan het OM, waarin hij vraagt de beslissing te heroverwegen.

Doorgaan met lezen

Trending