Politie hoorde iemand schreeuwen uit een hoopje aarde en ontdekt iets onbegrijpelijks.
Connect with us

Nieuws

Politie hoorde iemand schreeuwen uit een hoopje aarde en ontdekt iets onbegrijpelijks.

Het blijft me verbazen hoe gruwelijk sommige mensen dieren mishandelen.

Het is goed als je ervoor kiest om geen huisdier te hebben, maar in hemelsnaam, wees aardig tegenover dieren en als je je hond niet meer wilt, schenk hem dan aan een familie of een asiel die wel bereid is om ervoor te zorgen.

Je mankeert echt enkele vijzen in je bovenkamer als je dieren mishandelt of verwaarloost, alsof ze vuilnis zijn.

De politie uit het dorpje Williston, in Florida, was bezig aan een opdracht toen ze plots een vreselijk geluid hoorden. Het leek wel een hond die jankte, maar nergens was hij te bespeuren.

Ze besloten om het geluid te volgen om de hond op te sporen. En het is toen dat ze tot het schokkende besef kwamen dat het geluid een grote hoop aarde kwam.

De mannen wisten dat ze snel moesten handelen en begonnen meteen te graven in de hoop aarde. Na wat hard labeur botsten ze eindelijk op een piepkleine puppy, meldt Today.

Het hondje lag zo’n 20 centimeter onder de grond en was levend begraven geweest. Er bestaat geen andere mogelijke verklaring dan dat iemand zijn hond beu was, en besloten had om hem dan maar te begraven. Een gruwelijke lot tegemoet. En hoewel de de kleine pup bijna geen zuurstof had, overleefde hij het hele drama.

Positief einde voor Tucker
In allerijl werd het kleine hondje naar een dierenarts gebracht, waar ontdekt werd dat hij slechts een week oud was. Gelukkig kon hij gered worden en werd zijn gezondheidstoestand beter en beter.

De uitgehongerde viervoeter kreeg voedsel en water, iets wat hij al lang niet meer had gehad.

Uiteindelijk besloten ze om het hondje Tucker te noemen. En ja hoor, hij werd direct in de armen gesloten door het hele politiekorps. En ondanks zijn vreselijke levensstart, kwam Tucker in goede handen terecht.

Een van de dierenartsen besloot immers om het hondje te adopteren. Eindelijk een nieuwe, warme thuis!

Publiée par Williston, Florida Police Department sur Jeudi 27 septembre 2012

Ik ben zo blij dat dit horrorverhaal toch positief eindigde! Ik hoop alvast dat ze het monster vinden die dit gedaan heeft met deze arme pup!

Deel dit artikel met al je dierenvrienden, als je ook blij bent dat Tucker eindelijk een thuis heeft die hij verdient!

Doorgaan met lezen

Nieuws

Man’s neus afgesneden vanwege overspel met gehuwde vrouw

Vijf mensen zijn gearresteerd voor hun betrokkenheid bij het afsnijden van de neus van een man die seks zou hebben gehad met een getrouwde vrouw.

Het incident vond plaats in Rajasthan, India, en de foto’s gingen snel viraal.

Het slachtoffer, geïdentificeerd als Hamid, zou in januari met het getrouwde stel zijn uitgegaan. Hij zou op 18 maart zijn ontvoerd door de familie van de vrouw.

Indiase media schreven deze week op sociale media dat de daders landbouwmachines gebruikten om de neus van de man af te snijden en plaatsten de video online.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Man moet week in ziekenhuis doorbrengen na plaatsing gevaarlijk object in achterwerk

In de categorie zelfbevrediging doen mensen de gekste dingen om waar voor hun geld te krijgen. Een 47-jarige Nepalees kan dat nu wel begrijpen. In dronken toestand besluit hij een glas in zijn anus te stoppen.

klem

Glaswerk tussen je heupen klemmen is een kunst op zich. Wat als het bijvoorbeeld kapot gaat? Nepalezen hebben hier niet aan gedacht. Toen hij zijn hoogtepunt bereikte, kon hij het glas niet meer verwijderen. Volgens het Journal of the Nepal Medical Association zat het glas meer dan twee dagen vast, waardoor hij moeilijk naar het toilet kon gaan.

In het ziekenhuis is het vreemde lichaam diep in de darmen doorgedrongen en het is niet eenvoudig om het te verwijderen. Het wordt uiteindelijk afgevoerd via een drainagesysteem dat door het bassin loopt. De Nepalezen brachten meer dan een week door met herstellen in het ziekenhuis na de zware operatie.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Hartverscheurend: brandweerman treft zijn ‘prachtige’ dochter dood aan in autowrak tijdens oproep

Het is de ergste nachtmerrie van een hulpverlener: aankomen op de plaats van een ongeval en iemand ontmoeten van wie je houdt.

Dit is echter precies de tragische situatie waarin Adrian Smith zich bevond. De 47-jarige brandweerman werd opgeroepen na een auto-ongeluk, waar hij zijn 21-jarige dochter Ella Brooke Smith aantrof.

Volgens de Daily Mirror namen de vader en dochter eerder op de dag afscheid in Ella voordat ze naar de kust vertrokken.

Adrian was al op weg naar zijn werk met zijn collega-brandweerlieden toen hij later die dag werd gebeld over een ongeval met meerdere voertuigen dat brand had veroorzaakt.

Bij het ongeval kwamen drie auto’s met elkaar in botsing in Haverfordwest, Pembrokeshire, Wales. Als Adrian op de plaats van het ongeval aankomt, realiseert hij zich dat zijn dochter er ook bij betrokken was.

Ella, die werd opgeleid tot verpleegster, stierf ter plaatse, aldus de politie. Drie anderen raakten ernstig gewond.

Adrian plaatste een foto op sociale media waarop hij danst met de jonge Ella tijdens een familiereünie:

“We zijn er kapot van door het verlies van onze geliefde Ella. Ze was een zeer liefhebbende en zorgzame dochter, zus en kleindochter.”

“Ze was een mooie meid en zal door iedereen gemist worden. We willen iedereen bedanken voor hun steun in deze verschrikkelijke tijd. Omdat we om Ella rouwen, betekent dat zoveel voor de hele familie.”

“Nachtmerrie”

Een vriend van Ella’s familie zei: “Je kunt je niet voorstellen hoe Adrian zich voelde. Erachter komen dat je kind een slachtoffer is, is de ergste nachtmerrie van een hulpverlener.”

“Ze zijn zo’n geweldige familie. Ella is altijd vol energie en haar hele toekomst ligt voor haar.”

Rust zacht Ella. Een mooie, jonge ziel sterft een wreed leven.

We missen Adrian en de rest van Ella’s familie. Als je het leuk vindt, kun je dit artikel doorsturen om je respect te tonen.

Doorgaan met lezen

Trending