Politie vindt 5 wietplanten in tuin, bewoner snapt probleem niet
Connect with us

Meest bekeken

Politie vindt 5 wietplanten in tuin, bewoner snapt probleem niet

De politie in de Boswijk in Lelystad heeft vermoedelijk zelden een makkelijkere overtreding kunnen oplossen. De dienders kwamen af op een sterke wietgeur, waarna de bewoner hen zelf leidde naar de wietplanten die hij in zijn tuin had staan.

Het was een beetje een surrealistische situatie, zo schrijft wijkagent Jurion Veenstra op Instagram. ”We werden netjes binnengelaten door bewoner. Op de opmerking over de lucht toonde hij ons in de tuin een vijftal planten. Gekweekt voor eigen gebruik met de gedachte dat het mocht. Echter is dit niet het geval.”

Nederland houdt er namelijk een gedoogbeleid op na voor het gebruik van softdrugs. Teelt is echter verboden. Dus ook een plant is niet toegestaan.

Vernietiging

”Bij maximaal vijf planten voor eigen gebruik neemt de politie deze in beslag maar wordt er geen proces-verbaal opgemaakt”, aldus de agent tegen het Algemeen Dagblad. ”Vanaf zes planten of meer is het aan de officier van justitie of er wordt overgegaan tot vervolging of niet.”

In dit geval hebben de agenten de planten niet in beslag genomen. Zij hebben de bewoner opgedragen de planten binnen een week te vernietigen.

Meest bekeken

Veel ophef over doorschijnend topje Rachel Hazes: ‘Gadverdamme’

Rachel Hazes besloot onlangs een leuke foto van zichzelf op Instagram te delen maar veel volgers hadden daar heel veel kritiek op. Ze hadden het niet zien aankomen en sommige van haar fans waren er dan ook van geschrokken: haar BH was volgens hen namelijk veel te klein,

Veel Nederlanders zijn het namelijk niet helemaal eens met de kledingstijl van Rachel Hazes.

De foto die je zometeen hieronder gaat zien krijgt ontzettend veel kritiek. Iemand reageerde eronder met: ‘Je bh is te klein’, en iemand anders zei ‘En op je dochter👏

.’ Maar er waren nog meer reacties die niet helemaal gepast waren. Wij hebben er nog een paar:

“Volgens mij zijn je borsten té groot!🥴” – zegt iemand.

“Wat een drama” – zegt een ander weer.

En dit soort reacties bleven nog wel even voor een tijdje doorgaan.

Ook positief

Gelukkig zijn er ook mensen die iets positiever zijn over de foto. Zo schrijft een fan van Rachel:

“Wat een trieste gevallen zitten erbij.waar slaat dit toch op.als je Rachel niet mag om de een of andere reden lees het dan ook niet.en plaats niet van die domme berichten…je bh is te klein…nou en dan is die te klein…ooo wat erg…ga wat voor jezelf doen..wat triest zeg….”

Zie hieronder de foto waar het om gaat:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Aangiftes tegen Thijs Römer stromen binnen: ‘Opgepakt door politie’

Thijs Römer (44) ligt onder vuur door de aangiftes van meerdere vrouwen tegen s1ksueel grensoverschrijdend gedrag. Het Openbaar Ministerie is hierdoor begonnen met een onderzoek tegen de acteur. Dit laat RTL Boulevard weten.

De eerste aangifte die aan het licht kwam is afgelopen mei door een 20-jarig meisje tegen de 44-jarige Römer. Zij zou de acteur beschuldigen van s1ksueel grensoverschrijdend gedrag dat plaatsvond toen zij veertien jaar was. ,,Het verhaal over een toentertijd 14-jarig meisje waarmee ik grensoverschrijdend contact zou hebben gehad gaat mij als vader van een tienerdochter en weldenkend mens echter een brug te ver”, is Römer zijn reactie hierop.

Online s1ksueel misbruik
Op Twitter laat de 20-jarige weten spijt te hebben van het delen van de beschuldigingen. Maar dat betekent niet dat ze deze aanklachten terugneemt. Of zij een van de vrouwen is die weer aangifte heeft gedaan is niet bekend.

Er zijn minimaal drie aangiftes gedaan tegen Römer door jonge slachtoffers. Dit melden bronnen aan De Telegraaf en RTL Boulevard. Ook wordt de 44-jarige acteur beschuldigt van online s1ksueel misbruik.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Vrouw annuleert bruiloft omdat gasten het vertikken om 1000 euro per persoon te betalen

Er zijn enkele redenen waarom een bruiloft niet door kan gaan, maar dit verhaal is echt buitengewoon. Een geïrriteerde bruid gaf aan dat ze haar extravagante ‘sprookjeshuwelijk’ moest annuleren, omdat de gasten weigerden 1000 euro per persoon te betalen.

De Canadese bruid, die alleen bekend staat als ‘Susan’, zou met haar jeugdliefde trouwen tijdens een bruiloft die omgerekend zo’n 40.000 euro zou kosten. Vier dagen voor de grote dag, werd de ceremonie echter afgelast omdat ze de kosten niet konden betalen. Zowel de bruiloft, als relatie waren voorbij, aldus The Daily Mail.

Op Facebook maakte de verontwaardigde bruid heel duidelijk wiens schuld zij dacht dit was:

Imgur / u/01010596

“Beste vrienden, met groot verdriet deel ik mee dat de bruiloft is afgelast. Ik bied mijn excuses aan dat het annuleren slechts vier dagen van tevoren is gebeurd.”

“Jammer genoeg, [naam bruidegom] en ik zijn uit elkaar gegaan na een paar recente en onherstelbare problemen. We hebben besloten onze relatie te beëindigen en niet verder te gaan met toekomstige plannen.”

Hierna legde ze uit waarom alles in het water was gelopen: “Ik vroeg nadrukkelijk om geld als huwelijkscadeau. Hoe kunnen we onze droombruiloft houden zonder passende financiering?”

“We hebben zoveel opgeofferd en vroeger elke gast alleen maar rond de 1000 euro. We spraken met een paar mensen die zelfs meer geld beloofden om onze droom waar te maken.”

“Dus ons verzoek om 1000 euro per persoon was niets bijzonders. We hadden het duidelijk gemaakt. Als je niet zou kunnen betalen, zou je niet voor onze exclusieve bruiloft worden uitgenodigd.”

Uiteindelijk bleek dat maar acht gasten bereid waren om de 1000 euro te betalen. Susan en haar verloofde waren woest, zo schrijft ze: “Hoe zouden we dit ooit kunnen realiseren zonder een beetje hulp van onze vrienden?”

Op een gegeven moment annuleerde ook het bruidsmeisje, wat tot nog meer frustratie leidde bij de bruid. Een zelf georganiseerde GoFundMe campagne leverde tot haar grote verrassing ook niet het gewenste resultaat op, slechts iets meer dan 150 euro.

Het stel was doodmoe en uitgeput van alles. Toen haar verloofde opperde om naar Las Vegas te gaan om de kosten laag te houden, was het hek van de dam. Ze was verschrikkelijk beledigd en kort daarna was de relatie voorbij. Susan sloot haar post af met de mededeling dat ze twee maanden door Zuid-Amerika gaat backpacken nadat ze haar Facebookaccount had verwijderd.

Op Reddit/Imgur bevestigde een nicht dat dit daadwerkelijk plaats vond. De persoon in kwestie vertelde dat de vrouw een paar jaar geleden geobsedeerd raakte door de Kardashians. Ogenschijnlijk was dit een reden voor het absurde verwachtingspatroon.

Een bruiloft brengt veel stress met zich mee, maar dit slaat alles. Ben jij ooit wel zoiets tegengekomen?

Doorgaan met lezen

Trending