Politie waarschuwt vakantiegangers voor stukjes plastic in de deur
Connect with us

Lifestyle

Politie waarschuwt vakantiegangers voor stukjes plastic in de deur

Misschien ben je al bekend met deze techniek: inbrekers ‘markeren’ je huis met een onopvallend object om te kijken of jij thuis bent of niet. Zo zijn er al blaadjes in de brievenbus, papiertjes tussen de deur en lege blikjes op de mat voorbij gekomen. De politie waarschuwt op de Facebookpagina van Politie Lelystad wederom voor deze techniek, nu met stukjes plastic.

Check altijd je deuren.

Plastic in het slot
In Lelystad en omstreken zijn er op verschillende plaatsen stukjes plastic in sloten opgedoken. Deze techniek wordt toegepast door inbrekers. Wordt het stukje plastic verwijderd, dan is er waarschijnlijk iemand thuis. Blijft het stukje plastic een paar dagen zitten, dan is de eigenaar hoogstwaarschijnlijk op vakantie en hebben de inbrekers vrij spel.

Controleren
De politie waarschuwt mensen voor deze techniek en roept iedereen op om zijn sloten goed te controleren. Controleer dus óók je achterdeur en schuur. Ga je binnenkort op vakantie? Vraag dan aan een buur of deze je deuren wil controleren op verdachte zaken, zoals stukjes plastic, maar ook onopvallendere dingen zoals dingen die uit de brievenbus steken of dingen die op afval lijken op je mat.

Vakantie
Het is een goed idee om iemand te vragen op je huis te passen wanneer jij weg bent, ook als je geen huisdieren of planten hebt. Vraag een buurman of -vrouw om je deuren te controleren en om post van de mat of uit de brievenbus te halen en op een plek uit het zicht te leggen.
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending