Agent troost meisje dat arrestatie van stiefvader zag
Connect with us

WOW

Politieagent troost kleine meisje dat zag hoe stiefvader werd gearresteerd

agent troost meisje

Soms zien we dingen die zo’n impact hebben, dat we ze gewoon moeten vereeuwigen en met de rest van de wereld delen. Sam Juarez was diep onder de indruk van iets wat hij met zijn eigen ogen had gezien. Een politieagent knielde neer om een klein meisje te troosten dat beefde van angst.

Het kiekje van het pakkende moment werd op Facebook gepost en daarna ging het al snel viraal. De agent besefte niet dat iemand een foto maakte van het moment. Toen hij de foto enkele uren later onder ogen kreeg, kon hij zijn emoties niet langer verbergen.

Agenten van de politieafdeling van Morrow in de Amerikaanse staat Georgia hielden een auto tegen die zich niet aan de snelheidslimiet hield. Er ontstond een discussie met de bestuurder, die niet wilde meewerken. Daarop waren ze gedwongen om hem te arresteren. In het voertuig bevonden zich ook een klein meisje en haar moeder, die gelijk met de agenten begon te praten over de situatie van haar partner.

Het meisje was echter heel aangeslagen door de situatie en liep meteen naar de interim-politiechef David Snively. Hij knielde neer om haar alles uit te leggen en probeerde haar te kalmeren. Iemand liet de foto aan Snively zien en daarop postte de politiechef zelf een ontroerend bericht op LinkedIn.

De agent legt uit: “Vandaag was een zware dag, maar aan het einde van de middag was ik precies waar ik moest zijn. Dit kleine meisje benaderde me zelfverzekerd tijdens een arrestatie, terwijl ze haar tranen inhield toen ze me vroeg of de partner van haar moeder, die was gearresteerd, ooit nog thuis zou komen. Het brak mijn hart. Ik beloofde haar dat hij veilig was en snel thuis zou zijn. Ze knikte, omhelsde me toen, legde haar hoofd op mijn schouder en begon te snikken.”

Bedroefd

Vervolgens begint de politieagent zijn gevoelens tot in het detail te verklaren. “Ik was zowel bedroefd door de situatie als aangemoedigd dat het kleine meisje zich veilig bij mij voelde; het was een verschrikkelijk en mooi moment. Ik had geen idee dat deze foto was genomen totdat hij mij enkele uren later werd toegestuurd. Er zijn veel dingen in mijn leven die mijn begrip te boven gaan, veel mislukkingen en teleurstellingen. Maar één ding is me altijd duidelijk geweest: ik ken mijn doel op deze aarde. Vandaag heeft God me in staat gesteld om deze kennis van mij te gebruiken, en ik ben er zeker van dat dat lieve meisje meer voor mij heeft gedaan dan ik voor haar had kunnen doen.”

Een prachtig gebaar dat ons herinnert dat de politie er moet zijn voor de burgers, ook voor de allerkleinsten.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Drama voor prinses Mabel: ‘Ze heeft kanker’

Nadat prinses Mabel het verlies van haar man prins Friso moest verwerken, slaat het noodlot opnieuw toe. Onlangs verscheen er een schokkend bericht op de website van haar jongere zus Nicoline. ,,Ik lag doodsbang op de bestralingstafel in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis”, schrijft Nicoline.

Het is bijna elf jaar geleden dat prins Friso een ernstig ongeluk kreeg tijdens de jaarlijkse wintersportvakantie van de koninklijke familie. Naast zijn kinderen liet hij ook zijn vrouw Mabel achter, die nu een nieuw drama te verwerken heeft gekregen. Haar jongere zus Nicoline heeft op haar website het schokkende bericht gedeeld dat ze aan kanker lijdt.

‘Doodsbang’
Op haar website schreef ze een recensie over het boek ‘Gevoel voor tumor’. Daarbij legt ze uit dat bij haar zelf kanker is geconstateerd. ,,Wat is blijven hangen, is de overdosis horror rondom bestralen. Een beeld dat niet aansluit bij de door mij beleefde werkelijkheid. Alleen ontdekte ik dat te laat”, schrijft Nicoline. ,,En dus lag ik, zij die zichzelf omschrijft als een medisch moedig mens, doodsbang op de bestralingstafel in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis.”

 

Nicoline had het boek cadeau gekregen toen ze net wist dat er kanker bij haar was geconstateerd. Eerst voelde ze zich niet geroepen om het te lezen; het boek belandde op het stapeltje naast haar bed. ,,Wanneer ik voor de zoveelste keer midden in de nacht wakker word van de pijn in mijn rug, pak ik het op”, aldus Nicoline. Het is onduidelijk wat voor soort kanker ze heeft, hoe het op dit moment met haar gaat en of ze nog onder behandeling is.

Doorgaan met lezen

WOW

Karin (58) wil alleen nog jonge kerels: “Mannen van mijn leeftijd zijn wandelende lijken”

De Engelse Karin Taylor (58) besloot 20 jaar geleden haar leven drastisch om te gooien. Ze vroeg een scheiding aan en stortte zich volop op fitness om haar oude figuur weer terug te krijgen.

Karin begon in die periode ook te daten met jongere mannen. Dit beviel haar zó goed, dat ze sindsdien niets anders meer wil. ”Mannen van mijn eigen leeftijd interesseren me niet meer, dat zijn wandelende lijken.”

”Geen jonge tuttebel”
In de afgelopen 20 jaar heeft ze aardig wat relaties gehad met ‘toyboys’, waaronder een relatie van 5 maanden met een jongen van 22 jaar.

“Of ze me jong houden? Absoluut niet, ik ben het die hén jong houdt en maak dat ze hun best blijven doen.

Jonge mannen zijn niet op zoek naar een jonge tuttebel die alleen maar praat over de Kardashians, kleren en make-up.

Ze zoeken iemand met wie ze een connectie kunnen maken op een meer intellectueel niveau. Een sterke, verstandige vrouw.”

Leeftijdsgenoten
Karin heeft nog weleens een poging gedaan om met mannen van haar eigen leeftijd te daten. Dit beviel haar echter niet.

“Ik word gewoon aangetrokken tot twintigers”, vertelt ze. “Ze zijn sexier, hebben meer zelfvertrouwen en zijn makkelijker onder controle te houden.”

Scheiding
Karin trouwde zelf op haar 19e met een man die 8 jaar ouder was. “Scheiden na twee decennia was best akelig”, vertelt ze over die periode.

“Mijn man was er al die tijd geweest. En nu moest ik plots op eigen benen staan. Gelukkig leerde ik een vriendin kennen die hetzelfde doormaakte. En zij hielp me er doorheen.”

Trendy bars
Maar dat niet alleen: ze gaf Karin ook nog eens een complete make-over en transformeerde haar van brave huisvrouw om tot een s*xy vamp.

“Door het sporten voelde ik me beter dan ooit”, vertelt ze. ”Ik ging naar trendy bars en daar ontdekte ik dat ik een aantrekkingskracht had op jongere mannen.”

Portier
Karin’s eerste date was met een portier. ”Hij bleef maar met me flirten. Ik dacht in de eerste instantie dat hij gewoon beleefd was, maar dit bleek niet zo te zijn.

Toen we uiteindelijk op date gingen, bleek hij slechts 22 jaar oud te zijn. Ik was 41 en wist niet wat ik moest doen. Maar ik merkte dat ik het gezelschap van iemand die jonger was echt leuk vond.”

Datingsite
De relatie met de portier hield helaas geen stand, en na 5 maanden gingen ze ieder weer hun eigen weg. Karin besloot zich in te schrijven op de website van Toyboy Warehouse.

Binnen de kortste keren was ze weer volop aan het daten. “Rijpere vrouwen zijn geen oude besjes meer zoals vroeger.

We houden van het leven en doen ons best om er goed uit te blijven zien. En het is precies dat zelfvertrouwen dat zo een aantrekkingskracht heeft op mannen.”

Hilarische situaties
Soms leidt het wel tot hilarische situaties. “Zo wilde ik eens koffie gaan drinken met een vriendje dat 20 jaar jonger was”, vertelt ze.

“Ik bestelde koffie, waarop de ober mijn partner vroeg wat ‘mijn zoon’, wilde drinken. Ik antwoordde meteen:

‘Hij is niet mijn zoon, maar de man met wie ik naar bed ga.’ De jongen vond het heel grappig en vond dat ik een wilde vrouw was.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Gordon heeft groot nieuws: ”Jullie hebben mij gemist he?”

Gordon leeft al een tijdje zonder sociale media en dat bevalt hem prima. De zanger kondigt echter aan dat hij vanaf nu af en toe toch weer online komt. Zijn volgers hoeven echter niet te hopen dat dit permanent zal zijn, zo zegt hij tegen Story.

Teken van leven
Gordon plaatste een foto van zichzelf en schrijft daar onder: ”Even een teken van leven. Leven zonder Instagram of andere sm-vervuiling bevalt me enorm goed. De 54-jarige zanger heeft een tip voor iedereen die hem volgt. ”Step out of the ratrace en gebruik sociale media alleen nog voor je werk of voor andere dingen.”

Promoten
De zanger is nu weer even online omdat hij zijn programma’s Down The Road en Kookklunzen wil promoten. In het verleden is Gordon al vaker ‘offline’ gegaan (en keerde even zovaak terug).

Hij hoopt dat Nederland hem ‘een beetje gemist’ heeft. Niemand hoeft zich zorgen te maken om hem: ”Het gaat goed met deze ouwe baas.”

Doorgaan met lezen

Trending