Pompbediende ziet een angstige vrouw en zegt haar meteen om 'achter hem te staan'.
Connect with us

Nieuws

Pompbediende ziet een angstige vrouw en zegt haar meteen om ‘achter hem te staan’.

Wat zou jij doen als je getuige was van een misdaad?

De meesten onder ons beelden zich graag in dat ze iets zouden doen, maar wanneer we ons in zo’n situatie bevinden, grijpen we meestal nooit in.

De 25-jarige Manveer Komer voelde dat er iets verkeerd was toen een man en vrouw binnen wandelden in het tankstation waar hij werkte.

Hoewel hij niets over het paar wist, was hij ervan overtuigd dat er iets niet pluis was.

Gelukkig greep hij snel in, zonder vragen te stellen…

Manveer Komer was aan zijn dagelijkse job bezig in het tankstation toen een man en vrouw binnen wandelden. De man zwaaide naar Manveer toen ze kwamen binnengewandeld, en het paar liep daarna naar de bankautomaat om geld af te halen.

Toen dat niet lukte, gingen ze naar de kassa, en probeerde de man sigaretten te kopen met de bankkaart van de vrouw.

Het is toen dat Manveer besefte dat er iets niet pluis was.


De vrouw begon plots te beven. Het was duidelijk voor Manveer dat ze daar niet was uit eigen wil.

Toen de man en vrouw het tankstation verlieten, benaderde hij hen en zette zijn leven op het spel.

Carjacking
Later bleek immers dat de man de vrouw, die dokter is, had ontvoerd. Hij reed met haar rond naar verschillende banken om haar te dwingen geld af te halen.


Het was niet duidelijk of de man een wapen bij zich had, maar de vrouw was duidelijk in shock.

Toen de man het tankstation verliet, liep Manveer naar de deur en ging pal voor de vrouw staan, tussen haar en haar ontvoerder.

“Kom achter me staan,” vertelde hij haar, volgens ABC News. “Ik zal je helpen.”

De man greep naar zijn jaszak, en deed alsof hij er een pistool uithaalde, maar dat trucje werkte niet, en hij rende weg met de wagen van het slachtoffer.

Bewakingscamera’s tonen hoe Manveer daarna de vrouw troost, haar water aanbiedt en de politie belt voor haar.

Toen agenten ter plaatse waren konden ze de vrouw haar telefoon opsporen, die ze in de wagen had laten liggen. Zo konden ze de dader klissen.

Bekijk de schokkende beelden hieronder:


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending