Populair kinderspeelgoed explodeert in het gezicht van jongen – nu heeft vader een waarschuwing voor alle ouders
Connect with us

Lifestyle

Populair kinderspeelgoed explodeert in het gezicht van jongen – nu heeft vader een waarschuwing voor alle ouders

Speelgoed is gemaakt om kinderen te vermaken en te amuseren, nooit om ze pijn te doen.

Vandaag zie je soms kinderen spelen met een fidget spinner. Je kent de naam misschien niet, maar je zult het speelgoed in kwestie ontdekken als je het ziet.

Volgens de advertenties, is het speelgoed goed voor het verlichten van stress – zowel bij kinderen als volwassenen. Anderen zijn echter een afleiding op zichzelf.

Kinderen worden niet gehinderd door dergelijke nuances. Als ze leuk zijn, zijn ze leuk, en fidget spinners kunnen enorm vermakelijk zijn.

Papa John Harris kocht onlangs twee fidget-spinners voor zijn jonge zoon en hijzelf, volgens de Amerikaanse nieuwsbron Tribunist.

Na online te hebben gezocht, ontdekte hij een aantal trucs die met het plastic speelgoed konden worden uitgevoerd. Je kunt onder andere een luchtcompressor gebruiken om de fidget-spinner sneller en hoger te laten draaien.

Het was eerst leuk. Maar al snel zou het lachen huilen worden….

Fidget-spinner ontploft
Op een dag explodeerde de fidget-spinner van zijn zoon in zijn gezicht. De ernstigste schade werd aan de mond van de jongen toegebracht, omdat hij een diepe snee op zijn bovenlip had.

John haastte zijn zoon naar het ziekenhuis, waar zijn wond 30 hechtingen vereiste.

Na het vreselijke ongeluk heeft John op Facebook en bericht geschreven om anderen te waarschuwen.

“Ik weet dat dit bericht niet gemakkelijk zal zijn om te lezen, maar ik vond het nodig,” schreef hij. “Dit werd veroorzaakt door het spelen met een fidget-spinner en een luchtcompressor.

“Ik hield de spinner en de luchtslang vast toen het gebeurde, we speelden er al een tijdje mee en de plastic spinner ontplofte. We staan ​​nu op de Eerste Hulp, wachtend om hechtingen te krijgen. Ik deel zodat niemand anders hetzelfde domme idee krijgt dat ik had.We hadden geluk dat het zijn ogen miste, het had veel erger kunnen zijn. ‘

Natuurlijk, als ouder, wil je dat je kind een leuke en zorgeloze jeugd heeft. Soms is het echter beter om veiligheid de voorrang te geven. Wees voorzichtig en volg altijd dat je gebruiksaanwijzingen.

Een volledig onschadelijk speelgoed kan worden omgezet in iets gevaarlijks als het verkeerd wordt gebruikt.

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook, zodat het bewustzijn wordt verspreid over de risico’s van fidget-spinners wanneer ze niet op de juiste manier worden gebruikt.
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Het gezicht van Martien Meiland na zijn heftige ongeluk!

Misschien dat het je weleens is opgevallen, Martien Meiland heeft twee verschillende ogen. Tenminste, twee verschillende kleuren. Dat komt doordat hij als kind ooit eens een schaar in zijn eigen oog heeft gekregen tijdens het knutselen. Hij was destijds vier jaar oud en het heeft hem voor de rest van zijn leven beïnvloed kunnen we wel stellen.

Hij ziet namelijk vrijwel niets meer met dat oog en moet het dus doen met één oog. Omdat het op jonge leeftijd is gebeurd denkt de kasteelheer dat hij er niet zoveel last van heeft. Normaal gesproken hebben mensen namelijk veel last met het zien van diepte wanneer één oog wegvalt.

Het oog van Martien Meiland

Omdat het ongeluk op zijn vierde levensjaar is voorgevallen heeft hij er goed mee kunnen leren leven. Het enige waar hij nog last van heeft is dat hij een dode hoek ervaart aan zijn rechterkant. Als je goed kijkt kun je hier het verschil goed zien. Let op zijn rechteroog, voor ons aan de linkerkant dus:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Pijnlijk: Rachel Hazes haalt hiermee keihard uit naar dochter Roxeanne Hazes

André Hazes senior krijgt zijn eigen wassenbeeld. Een mooi moment voor de familie Hazes waarmee ze hun overleden vader kunnen herdenken. Maar niet iedereen wordt betrokken in dit mooie familiemoment: Rachel zegt dat ze het wassenbeeld gedaan heeft voor hun ‘kleine jongen’, maar hoe zit het met hun kleine meid?

Geen contact

Een pijnlijk moment voor Roxeanne Hazes. Zij en haar moeder Rachel hebben al een lange tijd geen contact met elkaar, maar toch voel je het als je zo gepasseerd wordt.

Rachel schrijft een emotioneel eerbetoon aan haar overleden man op haar Instagram en laat Roxeanne expres buiten beschouwing:

,,Lieve schat, ik weet dat je het nooit hebt gewild en zal waarschijnlijk mijn poten breken als ik boven kom… maar ik heb het gedaan voor onze kleine jongen en weet stiekem dat je er toch wel trots op zult zijn…❤️

❤️❤️ ”

Rachel’s volgers vragen zich ook af waarom Rachel haar dochter Roxeanne niet noemt: ,,Vergeet je Rox niet?” en ,,Prachtig mooi😍mooi voor jullie kleine jongen, maar ook voor zijn kleine meissie waar hij zo zuinig op was neem ik aan” luidden de reacties…

Zij aan zij
Extra pijnlijk is dat André Hazes senior een bekende buurman krijgt in het Madame Tussauds. Papa Hazes zal naast zijn zoon Dré junior komen te staan, die ook een wassenbeeld krijgt in het museum. Een eerbetoon aan Hazes die samen met zijn zoon te zien zal zijn, met geen spoor van dochter Roxeanne…

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Goedele Liekens heeft huidkanker: ’Het gaat steeds slechter’

Goedele Liekens heeft huidkanker. Dat maakte de 57-jarige Vlaamse politica donderdag bekend op Facebook.

„Jullie weten, het ligt niet in mijn aard om zaken te verbloemen. En ik wil het jullie zelf vertellen. Ik heb huidkanker”, begint Goedele haar bericht op het sociale platform. „Het begon enkele maanden geleden met zo’n rare vlek waar dermatologen al jaren voor waarschuwen. Die vlek werd onmiddellijk weggehaald. Toen dat niet voldoende bleek, kwam er een operatie om het ding flink diep uit te snijden.”

Te laat

De operatie bleek achteraf te laat uitgevoerd, want de kankercellen waren inmiddels uitgezaaid naar haar klieren. „Vandaar ligt de weg naar verdere uitzaaiingen natuurlijk open. ’Eens een melanoom binnen zit, maakt die rare sprongen’, zei de oncoloog.”

Hoewel het behandeltraject Goedele zwaar valt, is de kanker gelukkig wel behandelbaar. „Er zijn goede dagen waarop ik vrolijk en energiek leef alsof er niets aan de hand is. Dan forceer ik me om te genieten nu het kan. Er zijn slechte dagen waarop de bijwerkingen van die behandeling me doodmoe, misselijk en ziek maken. Helaas worden de slechte dagen steeds frequenter en ben ik genoodzaakt om gedurende enige tijd mijn activiteiten op een laag pitje te zetten: zowel in het federaal parlement, als in de media.”

Goedele is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. „’Opgeven’ is niet mijn beste eigenschap, dat weet je. Dus hé cancer, you picked the wrong bitch!”

Ze sluit het bericht af met het advies om huidvlekjes te laten testen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending