Postbode vindt gevaarlijke boxer vastgebonden aan boom – leert wreed baasje een waardevol lesje
Connect with us

Nieuws

Postbode vindt gevaarlijke boxer vastgebonden aan boom – leert wreed baasje een waardevol lesje

De overgrote meerderheid van de postbodes of pakjesbezorgers verdienen respect voor hun werk. Ongeacht de weersomstandigheden buiten, doen ze elke dag opnieuw hun uiterste best om op tijd en stond de kranten en post te bezorgen!

Sommigen hebben een hart van goud, zoals bewezen werd in dit verhaal waarin een postbodes ervaring met een hond waarvan iedereen dacht dat ie “gevaarlijk” was.

Dat postbodes en bezorgers in contact komen met verschillende dieren is geen verrassing meer. Op dagelijkse basis komen ze in contact met nieuwsgierige katten op de brievenbus, of misschien een hond die naar de voortuin komt gerend.

Voor Dan Targonsk, een postbode, begon de werkdag als elke andere. Tijdens zijn rondje botste hij echter op iets dat hij niet kon negeren.

Hij merkte een uitgehongerde, vuile boxer op, die alleen langs de stoep zat. Meteen wist Dan dat er iets verkeerd was.

De hond, een boxer, was vastgebonden aan een boom, zonder eten of drinken, in de blakende hitte.

In plaats van de hond te negeren en verder te gaan met zijn dag, besloot deze geweldige postbode om iedereen een waardevol lesje te leren in hoe je moet omgaan met verwaarloosde dieren.

Het eerste wat Dan Targonsk deed was zo snel mogelijk water halen.

Tezelfdertijd belde hij een lokale dierenorganisatie in Philadelphia. Hij weigerde om de Boxer alleen achter te laten, en bleef bij het arme dier tot ze werd gered.

Gebroken kaak en tanden
De lieve mensen van de organisatie “Adopt a Boxer Rescue” namen snel de zorgen voor de hond op zich, en noemden haar Kuperus.

Ze ontdekten, naast vele andere dingen, een wonde in haar hoofd dat veroorzaakt werd door ofwel een kogel of een mes. Kuperus had bovendien een gebroken kaak en verschillende van haar tanden moesten verwijderd worden.

Ondanks de vreselijke mishandelingen en verwaarlozingen, toonde ze zo goed als onmiddellijk wat voor een lieve, warmhartige en charmante pup ze is onder die ruige façade.

“Het verbluft me hoe ze om aandacht vraagt,” zegt Dawn Karam, oprichter van Adopt a Boxer Rescue.

“Verschrikkelijke personen”
“Ze wil gewoon niets liever dan aangeraakt te worden… zelfs na wat verschrikkelijke personen met haar hebben gedaan, en zelfs voor dood achterlieten. Gewoon geweldig!”

Terwijl Kuperus herstelt in een opvangcentrum, probeerde het dierenasiel die haar heeft gered om de verantwoordelijke persoon te vinden.

Het is nog onduidelijk of de beul ooit werd gevonden, maar gelukkig werd ze in juni 2013 geadopteerd door een nieuw en warm gezinnetje.

Kuperus kreeg eindelijk een nieuw, mooi leven. Iets wat elke hond verdient. Ze kreeg zelfs de kans om Dan te ontmoeten!

Na volledig hersteld te zijn, deed Kuperus verschillende televisieoptredens, en stal ze de harten van dierenliefhebbers in Philadelphia en ver daarbuiten.

Symbool voor dierenwelzijn
Ze werd tevens het symbool voor mensen die dierenwelzijn willen promoten! Dat alles dankzij 1 snel handelende postbode.

Hopelijk kan dit verhaal dienen om mensen te informeren. Velen onder ons lopen misschien langs een hond die vastgebonden lijkt en die op het eerste zicht gevaarlijk lijkt. Maar Dan deed dit niet, hij maakte een verschil in het leven van deze hond.

We sturen heel wat felicitaties naar deze man en zijn liefde voor de boxer. We zullen nooit begrijpen hoe hondeneigenaren zo harteloos kunnen zijn.

Voel je dus vrij om dit verhaal te delen met al je dierenvrienden. Laten we Dan bedanken voor zijn grote hart en gevoel voor verantwoordelijkheid.

Want bovendien, als meer mensen zoals hem zouden zijn, zou de wereld er gewoon beter uit zien.
[fblike]

Doorgaan met lezen

Nieuws

Vrouw stapt naar de rechter: ”Mijn ouders hebben mij zonder toestemming op de wereld gezet”

Wij waren niet bekend met Kass Theaz, maar deze vrouw schijnt een sensatie te zijn op TikTok, het populaire platform voor jongeren waar tegenwoordig ook ouderen gebruik van maken. Hoe dan ook, Kass lijkt niet zo lekker in haar vel te zitten.

In een video beweert ze dat ze haar eigen ouders heeft aangekla*gd omdat ze zonder haar toestemming op de wereld is gezet. Ze wil dit graag verduidelijken.

“Dus mijn ouders, tegen wie ik een r*chtszaak heb aangespannen, hebben bijgedragen aan mijn conceptie. En mijn moeder, die me heeft opgevoed, heeft me ter wereld gebracht.

Daarom wil ik haar voor de r*chter brengen, omdat ik er niet mee heb ingestemd om hier te zijn.”

“Werken”
“Ik wist niet dat ik zou moeten opgroeien en werken om mezelf te onderhouden. En ik heb er gewoon niet mee ingestemd.

Ze hebben niet geprobeerd contact met me op te nemen voordat ik werd geboren om te zien of ik hier wel wilde zijn, en daarom heb ik ze aangekla*gd.”

“Ik maak het mijn levensmissie om kinderen te leren hoe ze hun ouders kunnen aankl*gen, zodat ze niet hoeven te werken.”

Zelf ook kinderen
Haar volgers vonden het al een bizar verhaal, maar werden nog meer verrast toen Kass onthulde dat ze zelf ook kinderen heeft.

Deze kinderen heeft ze echter niet zelf verwekt, maar ethisch verantwoord verkregen door adoptie. Kass is van mening dat adopteren beter is.

“Adopteren is anders dan baren. Nu is het niet mijn sch*ld dat ze hier zijn. Ik probeer gewoon een goed mens te zijn, snap je?”

Veel reacties
De video heeft veel reacties opgeleverd. Mensen kunnen het nauwelijks geloven en gaan massaal met elkaar in discussie.

Iemand schrijft bijvoorbeeld: “Dit is te gek voor woorden, maar in het hedendaagse Amerika zou ze wel eens gelijk kunnen krijgen en er flink aan kunnen verdienen.”

Grap
Nadat ook The New York Post aandacht besteedde aan het verhaal, besluit Kass bekend te maken dat het allemaal een grap was.

“Ik dacht dat het wel duidelijk was dat het een grap was. Ik vind het grappig. Mensen maken zich overal druk om. Het laat zien hoe weinig mensen onderzoek doen voordat ze reageren.”

Hoewel Kass Theaz haar video nu onthult als een grap, heeft het veel reacties en discussie teweeggebracht. Het incident werpt echter wel een interessant licht op de grenzen van humor en de gevolgen van misle*dende informatie in de online wereld.

Het is een voorbeeld van hoe snel informatie zich verspreidt en hoe gemakkelijk mensen conclusies trekken zonder de feiten te controleren.

Het laat zien hoe belangrijk het is om kritisch te blijven en niet klakkeloos alles te geloven wat op sociale media wordt gedeeld.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Voetbalfans opgepakt na jennen met overleden kankerpatiëntje: ‘Walgelijk’

Twee supporters van het Engelse Sheffield Wednesday zorgden voor walging in het hele land. De twee daagden op de tribune de fans van Sunderland uit door een afbeelding van Bradley Lowery te tonen.

 

De jongen overleed op 6-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker en was superfan van Sunderland. Zondag liet de politie weten dat de twee verdachten inmiddels zijn opgepakt.

Vrijdagavond stonden de twee teams tegenover elkaar in de tweede klasse van het Engelse voetbal. De bezoekers wonnen de wedstrijd met 0 – 3. Twee fans besloten daarop om de supporters van de bezoekende ploeg uit te dagen. Breed lachend toonden ze de foto van de overleden jongen op hun telefoon.

Bradley was amper anderhalf jaar oud toen hij de diagnose kreeg van een agressieve vorm van kanker. Hij was een fanatieke fan van Sunderland en ging regelmatig met de spelers op de grasmat. De jongen groeide uit tot de mascotte van het team. Destijds, in 2017, werd de uitvaart bijgewoond door duizenden mensen en de spelers van het team.

De moeder van de jongen reageert verslagen op het incident. “Kanker heeft geen kleur. En waar is het respect voor gezinnen die hun kind aan kanker verloren hebben? Dit is enorm triest voor mij om te zien.”

Sheffield Wednesday is niet te spreken over het voorval. “Wij veroordelen dit schandalige en uiterst betreurenswaardige gedrag ronduit. We kunnen ons alleen maar verontschuldigen voor het leed dat Bradley’s familie en vrienden is aangedaan.”

Ook de politie nam de zaak heel serieus en laat zondag weten dat er twee mannen van 31 en 27 jaar oud werden opgepakt.

“We bevinden ons in de beginfase van ons onderzoek en blijven iedereen die denkt informatie te hebben die kan helpen, aansporen om contact op te nemen.”

Doorgaan met lezen

BNers

Jada Borsato doet onhandige uitspraak over haar vader Marco Borsato en maakt het alleen maar erger

Jada Borsato, de 20-jarige dochter van Leontine Ruiters en Marco Borsato, staat volledig achter haar vader nu het 0penbaar Min!sterie heeft besloten de zanger te vervolgen voor 0ntucht met een m!nderjarige van 15 jaar.

Jada heeft het volste vertrouwen in zijn onschuld.

Bij de première van Sint Ahoy! sprak Jada voor de camera’s van Shownieuws en gaf aan dat ze het moeilijk vindt om te dealen met wat er momenteel gebeurt.

Jada Borsato

Ze benadrukte echter vastberaden: “We gaan hier gewoon doorheen! We staan allemaal achter mijn vader en we zullen hier samen doorheen gaan!”

De uitspraken van Jada worden als zeer ongelukkig beschouwd.

De algemene opvatting is dat ze de situatie niet eenvoudiger maakt voor de geconfronteerde zanger.

Misschien was het beter geweest om nu gewoon te zwijgen, vooral omdat het 0penbaar Min!sterie anders lijkt te denken, gezien hun besluit tot vervolging op basis van het verzamelde bewijs.

Advocaat Peter Plasman is een van degenen die gelooft dat Marco weinig kans maakt.
Jada Borsato

Hij beweert dat het slacht0ffer al had verwacht dat de zanger zou worden vervolgd en is ervan overtuigd dat er voldoende bewijs is om Marco in ernstige problemen te brengen.

Hoewel Marco altijd resoluut heeft ontkend en teleurgesteld heeft gereageerd op de beslissing van het 0penbaar Min!sterie.

Zijn advocaat, Geert-Jan Knoops, blijft vasthouden aan het standpunt dat er sprake is van smaad, laster en een valse aang!fte.

Hij noemt de situatie ‘onbegrijpelijk’. Yvonne Coldeweijer deelt echter niet dezelfde mening.

Ze meldt op Instagram dat er een geluidsopname is waarin Marco naar verluidt schuld bekent, en noemt Marco ‘nog erger dan Thijs Römer’.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending