Postbode voelt dat er iets niet klopt als post drie dagen lang opstapelt en redt leven
Connect with us

Meest bekeken

Postbode voelt dat er iets niet klopt als post drie dagen lang opstapelt en redt leven

Kayla Berridge liep haar normale bezorgroute van 15 kilometer in het kleine stadje Newmarket, in de VS, toen ze iets ongewoons opmerkte.

De post die ze bezorgde, bleef zich een paar dagen lang opstapelen bij een woning. De bewoonster was een oudere vrouw van in de tachtig. Af en toe maakte ze een praatje met Kayla, aldus CNN.

Omdat de post onaangeroerd was blijven liggen, vertelde Kayla dat ze “een beetje bezorgd” werd. “Ik had gewoon een onderbuikgevoel en wilde het zeker weten”, vertelde ze aan WMUR 9 News.

De postbode legde uit dat na verloop van tijd je de gewoontes van bewoners ging opmerken. In dit geval was het erg ongewoon dat de post bleef liggen. Daarnaast stond de auto van de bewoonster nog steeds op de oprit.

Kayla volgde haar instinct en belde de plaatselijke politie. Daarmee redde ze het leven van de oudere vrouw!

De vrouw zat namelijk vast onder zware kustwerken en lijsten op haar slaapkamervloer. Waarschijnlijk waren deze van haar bed gevallen en was ze vast komen te zitten. Hoewel de vrouw onderkoelt en uitgedroogd was, herstelde ze gelukkig goed.

Het is moeilijk voor te stellen hoeveel pijn en angst de oudere vrouw ervaarde, in de kou, zonder te weten of hulp ooit zou komen. Maar dankzij heldin Kayla kent dit verhaal een gelukkig einde!

Meest bekeken

Politie vindt 5 wietplanten in tuin, bewoner snapt probleem niet

De politie in de Boswijk in Lelystad heeft vermoedelijk zelden een makkelijkere overtreding kunnen oplossen. De dienders kwamen af op een sterke wietgeur, waarna de bewoner hen zelf leidde naar de wietplanten die hij in zijn tuin had staan.

Het was een beetje een surrealistische situatie, zo schrijft wijkagent Jurion Veenstra op Instagram. ”We werden netjes binnengelaten door bewoner. Op de opmerking over de lucht toonde hij ons in de tuin een vijftal planten. Gekweekt voor eigen gebruik met de gedachte dat het mocht. Echter is dit niet het geval.”

Nederland houdt er namelijk een gedoogbeleid op na voor het gebruik van softdrugs. Teelt is echter verboden. Dus ook een plant is niet toegestaan.

Vernietiging

”Bij maximaal vijf planten voor eigen gebruik neemt de politie deze in beslag maar wordt er geen proces-verbaal opgemaakt”, aldus de agent tegen het Algemeen Dagblad. ”Vanaf zes planten of meer is het aan de officier van justitie of er wordt overgegaan tot vervolging of niet.”

In dit geval hebben de agenten de planten niet in beslag genomen. Zij hebben de bewoner opgedragen de planten binnen een week te vernietigen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Veel ophef over doorschijnend topje Rachel Hazes: ‘Gadverdamme’

Rachel Hazes besloot onlangs een leuke foto van zichzelf op Instagram te delen maar veel volgers hadden daar heel veel kritiek op. Ze hadden het niet zien aankomen en sommige van haar fans waren er dan ook van geschrokken: haar BH was volgens hen namelijk veel te klein,

Veel Nederlanders zijn het namelijk niet helemaal eens met de kledingstijl van Rachel Hazes.

De foto die je zometeen hieronder gaat zien krijgt ontzettend veel kritiek. Iemand reageerde eronder met: ‘Je bh is te klein’, en iemand anders zei ‘En op je dochter👏

.’ Maar er waren nog meer reacties die niet helemaal gepast waren. Wij hebben er nog een paar:

“Volgens mij zijn je borsten té groot!🥴” – zegt iemand.

“Wat een drama” – zegt een ander weer.

En dit soort reacties bleven nog wel even voor een tijdje doorgaan.

Ook positief

Gelukkig zijn er ook mensen die iets positiever zijn over de foto. Zo schrijft een fan van Rachel:

“Wat een trieste gevallen zitten erbij.waar slaat dit toch op.als je Rachel niet mag om de een of andere reden lees het dan ook niet.en plaats niet van die domme berichten…je bh is te klein…nou en dan is die te klein…ooo wat erg…ga wat voor jezelf doen..wat triest zeg….”

Zie hieronder de foto waar het om gaat:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Aangiftes tegen Thijs Römer stromen binnen: ‘Opgepakt door politie’

Thijs Römer (44) ligt onder vuur door de aangiftes van meerdere vrouwen tegen s1ksueel grensoverschrijdend gedrag. Het Openbaar Ministerie is hierdoor begonnen met een onderzoek tegen de acteur. Dit laat RTL Boulevard weten.

De eerste aangifte die aan het licht kwam is afgelopen mei door een 20-jarig meisje tegen de 44-jarige Römer. Zij zou de acteur beschuldigen van s1ksueel grensoverschrijdend gedrag dat plaatsvond toen zij veertien jaar was. ,,Het verhaal over een toentertijd 14-jarig meisje waarmee ik grensoverschrijdend contact zou hebben gehad gaat mij als vader van een tienerdochter en weldenkend mens echter een brug te ver”, is Römer zijn reactie hierop.

Online s1ksueel misbruik
Op Twitter laat de 20-jarige weten spijt te hebben van het delen van de beschuldigingen. Maar dat betekent niet dat ze deze aanklachten terugneemt. Of zij een van de vrouwen is die weer aangifte heeft gedaan is niet bekend.

Er zijn minimaal drie aangiftes gedaan tegen Römer door jonge slachtoffers. Dit melden bronnen aan De Telegraaf en RTL Boulevard. Ook wordt de 44-jarige acteur beschuldigt van online s1ksueel misbruik.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending