Prins Harry heeft grote spijt dat hij over Kate Middleton heeft geschreven
Connect with us

Nieuws

Prins Harry heeft grote spijt dat hij over Kate Middleton heeft geschreven

Kate Middleton was slechts een van de vele leden van de koninklijke familie die kritiek kreeg in het boek van Prins Harry, Reserve. De Prinses van Wales kwam onder vuur te liggen voor hoe ze naar verluidt Meghan Markle behandelde, vooral vóór de bruiloft van de voormalige actrice, waarbij Harry beweert dat ze zijn toen toekomstige vrouw aan het huilen maakte.


Nu, terwijl Kate Middleton, evenals Koning Charles, behandeld wordt voor k@nker, kan de relatie tussen hen en Harry en Meghan voor het beter veranderen. Echter, aangezien het al jarenlang op het dieptepunt ligt, is de vraag hoe verzoening eruit zou zien, vooral omdat Prins William er volgens de berichten geen interesse in heeft.

Sommigen beweren dat Prins Harry Kate onder de bus gooide met wat hij over haar schreef in Reserve. En terwijl ze door deze zeer uitdagende tijd gaat, beweert een expert nu dat hij misschien spijt heeft van zijn beslissing.

Prins Harry en Meghan Markle verlieten jaren geleden de koninklijke familie. Echter, ook al zullen ze altijd geassocieerd worden met The Firm, deden ze niets om zich ver van hen te houden. In maart 2021 zaten de Sussexes neer voor een onthullend interview met Oprah Winfrey. Daarin legden ze verschillende beschuldigingen tegen leden van de koninklijke familie bloot en onthulden ze nieuwe details over hun leven met The Firm, die niet al te mooi waren.

Weinigen hadden het voorspeld op hun trouwdag, maar Harry en Meghan begonnen de royals verbaal aan te vallen in het jaar na hun vertrek.

In haar nu beruchte interview met Oprah Winfrey beweerde Meghan dat ze slecht behandeld werd, zelfs bewerend dat The Firm, zoals ze zichzelf noemen, haar niet hielp toen ze mentale problemen had. Intussen onthulde de Hertogin verschillende schokkende dingen in het interview met Oprah, bijvoorbeeld hoe een onbenoemde royal commentaar leverde over de huidskleur van Archie.

“Rond die maanden dat ik zwanger was, dus rond dezelfde tijd. Dus we hebben in tandem het gesprek van ‘hij zal geen beveiliging krijgen, hij zal geen titel krijgen’ en ook zorgen en gesprekken over hoe donker zijn huid kan zijn als hij wordt geboren,” herinnerde Meghan Markle zich.


Naarmate ze een werkende royal werd, voelde Meghan dat ze voortdurende kritiek en seksisme moest doorstaan, evenals racistische opmerkingen van de media. Haar mentale gezondheid ging achteruit, maar, zoals eerder vermeld, voelde ze dat ze geen steun kreeg van de leden van de koninklijke familie.

Het ging zelfs zo ver dat Meghan s0ïcidaal werd. “Ik zag gewoon geen oplossing. Ik zou ’s nachts wakker liggen, en ik was gewoon, zoals, ik begrijp niet hoe dit allemaal wordt geproduceerd. En, nogmaals, ik zag het niet, maar het is bijna erger als je het voelt via de uitdrukking van mijn moeder of mijn vrienden, of hen die me bellen huilend, gewoon, zoals, ‘Meg, ze beschermen je niet’. En ik realiseerde me dat het allemaal gebeurde alleen omdat ik ademde,” legde ze uit.

Kate MIddleton speelde een ‘cruciale rol’ in reactie op Harry & Meghan, zegt de expert De beschuldigingen aan het adres van de koninklijke familie over hoe er “zorgen en gesprekken waren over hoe donker” de huid van Archie “zou kunnen zijn wanneer hij geboren wordt” was iets wat het Paleis niet kon negeren.

Kort daarna bracht het Paleis een 61-woordige verklaring uit als reactie. “De hele familie is bedroefd om de volledige omvang te leren van hoe uitdagend de laatste paar jaar zijn geweest voor Harry en Meghan,” luidde de verklaring, uitgebracht door Buckingham Palace namens koningin Elizabeth.

“De opgebrachte kwesties, met name die van ras, zijn zorgwekkend. Hoewel sommige herinneringen kunnen verschillen, worden ze zeer serieus genomen en zullen ze door de familie privé worden aangepakt. Harry, Meghan en Archie zullen altijd zeer geliefde familieleden zijn,” vervolgde de verklaring.

Hoewel er op dat moment niet veel bekend was over de relatie van Kate Middleton met Harry of Meghan, zou later blijken dat zij en de Hertogin niet bepaald de beste vrienden waren.

Het Paleis voelde de noodzaak om de verklaring over mogelijk racisme vrij te geven, beweerde echter een koninklijke expert dat Kate Middleton een cruciale rol speelde bij het gebruik van de woorden “sommige herinneringen kunnen verschillen” daarin.


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending