Prins Harry heeft grote spijt dat hij over Kate Middleton heeft geschreven
Connect with us

Nieuws

Prins Harry heeft grote spijt dat hij over Kate Middleton heeft geschreven

Kate Middleton was slechts een van de vele leden van de koninklijke familie die kritiek kreeg in het boek van Prins Harry, Reserve. De Prinses van Wales kwam onder vuur te liggen voor hoe ze naar verluidt Meghan Markle behandelde, vooral vóór de bruiloft van de voormalige actrice, waarbij Harry beweert dat ze zijn toen toekomstige vrouw aan het huilen maakte.

Nu, terwijl Kate Middleton, evenals Koning Charles, behandeld wordt voor k@nker, kan de relatie tussen hen en Harry en Meghan voor het beter veranderen. Echter, aangezien het al jarenlang op het dieptepunt ligt, is de vraag hoe verzoening eruit zou zien, vooral omdat Prins William er volgens de berichten geen interesse in heeft.

Sommigen beweren dat Prins Harry Kate onder de bus gooide met wat hij over haar schreef in Reserve. En terwijl ze door deze zeer uitdagende tijd gaat, beweert een expert nu dat hij misschien spijt heeft van zijn beslissing.

Prins Harry en Meghan Markle verlieten jaren geleden de koninklijke familie. Echter, ook al zullen ze altijd geassocieerd worden met The Firm, deden ze niets om zich ver van hen te houden. In maart 2021 zaten de Sussexes neer voor een onthullend interview met Oprah Winfrey. Daarin legden ze verschillende beschuldigingen tegen leden van de koninklijke familie bloot en onthulden ze nieuwe details over hun leven met The Firm, die niet al te mooi waren.

Weinigen hadden het voorspeld op hun trouwdag, maar Harry en Meghan begonnen de royals verbaal aan te vallen in het jaar na hun vertrek.

In haar nu beruchte interview met Oprah Winfrey beweerde Meghan dat ze slecht behandeld werd, zelfs bewerend dat The Firm, zoals ze zichzelf noemen, haar niet hielp toen ze mentale problemen had. Intussen onthulde de Hertogin verschillende schokkende dingen in het interview met Oprah, bijvoorbeeld hoe een onbenoemde royal commentaar leverde over de huidskleur van Archie.

“Rond die maanden dat ik zwanger was, dus rond dezelfde tijd. Dus we hebben in tandem het gesprek van ‘hij zal geen beveiliging krijgen, hij zal geen titel krijgen’ en ook zorgen en gesprekken over hoe donker zijn huid kan zijn als hij wordt geboren,” herinnerde Meghan Markle zich.

Naarmate ze een werkende royal werd, voelde Meghan dat ze voortdurende kritiek en seksisme moest doorstaan, evenals racistische opmerkingen van de media. Haar mentale gezondheid ging achteruit, maar, zoals eerder vermeld, voelde ze dat ze geen steun kreeg van de leden van de koninklijke familie.

Het ging zelfs zo ver dat Meghan s0ïcidaal werd. “Ik zag gewoon geen oplossing. Ik zou ’s nachts wakker liggen, en ik was gewoon, zoals, ik begrijp niet hoe dit allemaal wordt geproduceerd. En, nogmaals, ik zag het niet, maar het is bijna erger als je het voelt via de uitdrukking van mijn moeder of mijn vrienden, of hen die me bellen huilend, gewoon, zoals, ‘Meg, ze beschermen je niet’. En ik realiseerde me dat het allemaal gebeurde alleen omdat ik ademde,” legde ze uit.

Kate MIddleton speelde een ‘cruciale rol’ in reactie op Harry & Meghan, zegt de expert De beschuldigingen aan het adres van de koninklijke familie over hoe er “zorgen en gesprekken waren over hoe donker” de huid van Archie “zou kunnen zijn wanneer hij geboren wordt” was iets wat het Paleis niet kon negeren.

Kort daarna bracht het Paleis een 61-woordige verklaring uit als reactie. “De hele familie is bedroefd om de volledige omvang te leren van hoe uitdagend de laatste paar jaar zijn geweest voor Harry en Meghan,” luidde de verklaring, uitgebracht door Buckingham Palace namens koningin Elizabeth.

“De opgebrachte kwesties, met name die van ras, zijn zorgwekkend. Hoewel sommige herinneringen kunnen verschillen, worden ze zeer serieus genomen en zullen ze door de familie privé worden aangepakt. Harry, Meghan en Archie zullen altijd zeer geliefde familieleden zijn,” vervolgde de verklaring.

Hoewel er op dat moment niet veel bekend was over de relatie van Kate Middleton met Harry of Meghan, zou later blijken dat zij en de Hertogin niet bepaald de beste vrienden waren.

Het Paleis voelde de noodzaak om de verklaring over mogelijk racisme vrij te geven, beweerde echter een koninklijke expert dat Kate Middleton een cruciale rol speelde bij het gebruik van de woorden “sommige herinneringen kunnen verschillen” daarin.

Nieuws

Boer neemt zoete wraak op klimaatactivisten: spuit ze helemaal onder de poep

Milieuproblemen blijven wereldwijd hoog op de agenda staan, vooral na recente extreme weersomstandigheden die de gevolgen van klimaatverandering benadrukken. Hoewel er nog steeds sceptici zijn die de klimaatverandering in twijfel trekken, zijn er gelukkig velen die actief bijdragen aan een positieve verandering.

Klimaatactivisten

Dit kan zijn door aanpassingen in hun dagelijks leven, zoals recycling of fietsen naar het werk, of door deel te nemen aan klimaatacties. Deze inzet verdient groot respect. Echter, hoe groot de frustratie over misinformatie ook is, het is cruciaal dat we binnen de grenzen van de wet blijven om onze boodschappen over te brengen.

Een tijd geleden overschreden enkele milieuactivisten deze grenzen door zonder toestemming een boerenerf te bezetten voor een anti-fracking protest. Ze richtten grote tenten op, waardoor het terrein meer weg had van een handelsplaats dan van een boerderij.

Boer neemt wraak

De boer, die de groep meerdere keren had verzocht te vertrekken, besloot uiteindelijk tot een unieke en effectieve methode om zijn ongenoegen te uiten. Hij koppelde een enorme mesttank aan zijn tractor en reed rond de plek waar de demonstranten hun kamp hadden opgeslagen, waarna hij het geheel besproeide met een mengsel van urine en mest.

Dit resulteerde in het vertrek van de activisten. De boer wist niet alleen de ongewenste bezoekers te verdrijven, maar ook zijn land te bemesten – een voorbeeld van efficiëntie waarbij hij twee problemen in één keer oploste.Dit incident werd snel verspreid op sociale media en lokte uiteenlopende reacties uit.

Velen prezen de boer voor zijn vindingrijkheid en meenden dat hij de activisten een lesje had geleerd dat ze niet snel zouden vergeten. Anderen meenden echter dat er een meer vreedzame oplossing mogelijk was geweest. Zonder twijfel zullen de betrokken demonstranten voortaan beter nadenken alvorens zij ongevraagd privéterrein betreden.

Doorgaan met lezen

Entertainment

Bekijk: Israëlisch tv-programma maakt Joost Klein compleet belachelijk!

Het Eurovisie Songfestival is natuurlijk alweer lang en breed voorbij maar rondom Joost Klein en een cameravrouw die volgens geruchten van de Israëlische delegatie zou zijn is het laatste woord nog niet gesproken. Volgens de geruchten is er een incident ontstaan tussen Joost en een cameravrouw. Deze cameravrouw zou de wens van Joost, om niet gefilmd te worden backstage, niet hebben gerespecteerd. Hier zou al een officiële klacht over ingediend zijn door de AVROTROS. Toen Joost opnieuw wél gefilmd zou worden zou hij een ‘vuistbeweging’ hebben gemaakt waarbij hij de camera van de vrouw geraakt zou hebben waardoor deze kapot is gegaan. Deze vrouw heeft Joost aangegeven waardoor Joost gediskwalificeerd is. Tenminste, dat is het verhaal dat nu bekend is bij de media.

Joost Klein belachelijk gemaakt op Israëlische televisie!

Er is eerder ook al wat onenigheid ontstaan tussen Joost en de Israëlische delegatie. Tijdens een persconferentie werd de Israëlische zangeres gevraagd of zij het wel verantwoord vond om op te treden in verband met veiligheid op het Songfestival. In eerste instantie werd gezegd dat de zangeres hier niet op hoeft te reageren. Joost zat hierbij en vroeg hardop “Why not!?” Mede hierdoor zou de zangeres wél gereageerd hebben op de vraag. Hoe het allemaal gaat aflopen is nog onbekend. In het Israëlische satirische tv-programma Eretz Nehederet is er in ieder geval al ruimte om Joost flink belachelijk te maken. Gelukkig nemen ze hun eigen zangeres ook even mee:

Doorgaan met lezen

Nieuws

Deze foto van Linda de Mol op een nudistencamping gaat rond in het buitenland!

Deze week ging Linda de Mol volledig uit de kleren voor een gedurfde fotoshoot voor haar eigen weekblad, LINDA..

De Mol prijkt op de cover terwijl ze op een campingstoeltje zit te midden van nudisten op een camping. LINDA. beschrijft de fotoshoot als volgt: “De een vindt het heerlijk, de ander moet er niet aan denken.

In je na*kte niksie over de camping lopen. Best handig én lekker, dat je niet hoeft te trutten met bikinibandjes, direct vanaf je strandbedje kunt skinny dippen én dat je een gevoel van eenheid hebt met gelijkgestemden.

Geldt dan echt het gezegde: vrijheid, blijheid? In de nieuwe LINDA. ‘IN JE NA*KTE NIKSIE!’ duiken we in de na*kte waarheid, in de breedste zin van het woord.

Of je nu blij wordt om in je blootje rond te lopen of juist open en bloot durft uit te komen voor wie je bent en waar je voor staat.”

Linda de Mol maakt met deze foto’s een sterke indruk en zet een statement neer. Ze uit haar zorgen over hoe we in 2023 steeds meer ‘vertrutten’.

Linda benadrukt dat jonge meisjes tegenwoordig geconfronteerd worden met een onrealistisch schoonheidsideaal, mede door influencers die hun foto’s bewerken met filters.

Ze merkt op dat niemand meer durft topless te zonnen uit angst voor stiekeme foto’s die in een oogwenk gemaakt en gedeeld kunnen worden, waardoor ze eeuwig op het internet kunnen blijven circuleren.

De foto van Linda de Mol gaat zelfs over de grenzen heen, en heeft ook in Duitsland de aandacht getrokken.

Het Duitse blad Bild schrijft: “Linda na*kt: ‘In mijn volgende leven zal ik een overtuigd naturist zijn’.”

Ze vermelden dat de beroemde tv-persoonlijkheid op deze manier op de cover staat, wat eigenlijk geen grote verrassing is, gezien Linda’s bekentenis dat ze dol is op na*kt kamperen.

De fotoshoot met Linda de Mol toont haar kwetsbaarheid en durf om zich bloot te geven, zowel fysiek als emotioneel.

Het beeld van Linda op de cover van LINDA. spreekt boekdelen en laat zien dat ze niet bang is om taboes te doorbreken en zichzelf te laten zien zoals ze is.

Het thema van de fotoshoot, ‘IN JE NA*KTE NIKSIE!’, nodigt uit tot reflectie over het idee van vrijheid en openheid, zowel letterlijk als figuurlijk.

Het is een krachtig statement van Linda de Mol, die met haar cover en bijbehorende boodschap een belangrijke discussie aanwakkert over body positivity, zelfacceptatie en de druk van sociale normen.

De fotoshoot herinnert ons eraan dat iedereen het recht heeft om zichzelf te zijn en zich comfortabel te voelen in zijn eigen huid, zonder oordeel of schaamte.

Linda’s moed om zichzelf te tonen inspireert anderen om hetzelfde te doen en zich niet te laten weerhouden door maatschappelijke verwachtingen.

Doorgaan met lezen

Trending