Prinses Alexia betrapt op Koningsdag: ‘Stiekeme ontmoeting met knappe vent op beeld!’
Connect with us

BNers

Prinses Alexia betrapt op Koningsdag: ‘Stiekeme ontmoeting met knappe vent op beeld!’

Na een geslaagde Koningsdag in Emmen, waar Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima samen met Prinses Amalia, Prinses Alexia en Prinses Ariane schitterden, wordt er zoals gewoonlijk kritisch gekeken naar elk moment van de Koninklijke familie.


Deze keer ligt de focus van de kritiek op Prinses Alexia, de middelste van de drie prinsessen, vanwege wat sommigen beschouwen als een ‘arrogante houding’.

Tijdens een vraaggesprek met een verslaggever over haar tussenjaar, waarin Alexia gevraagd wordt om iets te delen over haar ervaringen, reageert ze terughoudend en geeft ze weinig details prijs: “Ik heb vooral veel gereisd en gewerkt.

Veel culturen leren kennen. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dat ook kan.” Op de vraag waar ze precies naartoe is gereisd, geeft ze geen antwoord, wat haar goed recht is.

Bart Ettekoven uit forse kritiek op deze terughoudendheid: “Ik vind het wel jammer, want wij laten ze met rust op die paar persmomenten na en dan mag je op dat soort momenten wel wat geven, toch?

Ze had toch kunnen zeggen: ‘Ik ben door Azië gereisd’, of: ‘Door Zuid-Afrika’, of: weet ik veel wat.

Hallo, wij hebben die vakantie betaald van d’r! Mogen we weten waar ze naartoe is geweest?!”


Gelukkig krijgt de prinses ook bijval van veel mensen. Zo schrijft ene Ruud op Twitter/X: “Mooi mens, Alexia.

Ik (persoonlijk) zie hier een jonge vrouw die moeite heeft om zich ‘en plein public’ te uiten en een liefdevolle moeder, Máxima, die haar helpt.”

Naast de discussie over haar antwoorden tijdens het interview, ontstond er ook ophef rondom een mogelijke ontmoeting van Prinses Alexia met een jongen tijdens Koningsdag.

Beelden verschenen waarop te zien is dat Alexia naar een jongen toesnelt, waarna ze samen lijken te poseren voor een selfie.

Hoewel sommigen denken dat de twee elkaar kennen en het een hartelijke begroeting betreft, is hierover niets officieel bevestigd.

Deze situatie laat zien hoe elke actie van leden van de Koninklijke familie nauwlettend wordt gevolgd en geanalyseerd door zowel media als het publiek.

Het roept ook vragen op over de privacy van de prinsessen en hun recht om persoonlijke informatie voor zich te houden.

Tegelijkertijd toont het de steun die Prinses Alexia ontvangt van degenen die begrip tonen voor haar terughoudendheid in de publieke ruimte.

Het is een reminder van de complexiteit van het leven in de schijnwerpers en de uitdagingen waarmee jonge leden van de Koninklijke familie worden geconfronteerd bij het vinden van een balans tussen hun persoonlijke leven en hun publieke rol.

Het is belangrijk om te onthouden dat achter de glans en glitter van Koninklijke evenementen echte mensen schuilen, die hun eigen ervaringen en gevoelens hebben.


BNers

Sylvie Meis heeft alweer een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer geld op zijn bankrekening heeft, dan al haar exen bij elkaar.

Sylvie Meis relaties

Sylvie is nog maar net officieel gescheiden van haar ex-man Niclas Castello, maar dat is voor haar geen reden om vrijgezel te blijven.
Tussen de break up met Niclas, deed ze het met afvalkoning Wim Beelen. Die romance hield echter maar kort stand. Volgens Wim waren de levens van de twee simpelweg te verschillend. Wim wilde helemaal niet telkens van de ene naar de andere rode loper.
Wim wilde gewoon Wim zijn (en blijven), maar Sylvie is natuurlijk verzot op aandacht. En die combinatie bleek niet de juiste.

Nieuwe vriend

In de tussentijd blijkt Sylvie niet bepaald stil te hebben gezeten. Volgens De Telegraaf is ze begonnen aan een nieuw liefdesavontuur met een miljonair.
Dat is inmiddels geen verrassing meer. Sylvie heeft zelf natuurlijk centjes genoeg, maar op de een of andere manier vindt ze altijd partners met geld.
De meeste mannen van een jaar of vijftig met een flinke portemonnee, hebben echter weinig trek in een dame van 46. Wellicht dat haar relaties daarom vaak spaak lopen voor ze goed en wel begonnen zijn. Enfin, nu heeft ze dus een nieuw liefje.


Techmiljonair

De man die haar gelukkig maakt heet Patrick Gruhn (33). Dat is de zoon van playboylegende Rolf Eden en die heeft natuurlijk een goed gevulde bankrekening.
Maar hoe weet men nu zo zeker dat de twee bij elkaar zijn? Op de Instagram-account van de techmiljonair was in de hoek van een foto de blote schouder van een vrouw te zien waarvan een MOEDERVLEK overeenkwam met een van Sylvie Meis.Doorgaan met lezen

BNers

Babynieuws in huize Meiland? ”Maxime is zwanger”

Maxime Meiland heeft nooit geheimzinnig gedaan over haar wens om een derde kind te krijgen. Volgers op Instagram weten het zeker: ”ze is in verwachting!”

Maxime Meiland zwanger?

Momenteel is de familie Meiland per camper aan het touren. Niet omdat ze dat dit nou zo leuk vinden. Nee, dit doen ze voor een nieuw seizoen Chateau Meiland.
Het is volstrekt onbekend naar welke landen de televisiefamilie allemaal gaat, maar doordat Maxime haar social media up to date houdt, weten we nu dat ze in Frankrijk zitten. Maxime heeft een fotot geplaatst waarop ze voor een Frans chateau staat.
En die foto maakt veel los. Een volger reageert met: ”Zwanger?” Een ander laat weten dit ook te denken. Er zijn veel meer volgers die het zeker denken te weten.
”Leroy heeft weer raak geprikt”, schrijft iemand. Maxime heeft er nog niet op gereageerd, en dat zorgt voor een hoop speculatie.Aankondiging

Eens te meer omdat Maxime recent nog een zoetsappig kiekje met Leroy deelde. Een volger schreef daar toen onder: ”Aankondiging baby nummer 3 binnenkort”. Mooi was dat Maxime daarop reageerde met een hartje. En dat doe je niet zomaar.

Geen connies

Maxime heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag een derde kindje wil. Vorig jaar onthulde ze dat ze haar spiraal heeft laten verwijderen.
Tegen Story vertelde Maxime dat ze geen andere anticonceptie gebruikt. ”Dat deden mijn moeder en mijn oma ook nooit, hoor.”
”Leroy en ik gebruiken geen condooms. Dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom”, zo liet ze optekenen.


Doorgaan met lezen

BNers

Sieneke krijgt genadeklap: ‘Dakloos en vele tonnen in de schuld’

Sieneke zit vuistdiep in de ellende en lijkt de genadeklap te hebben gekregen. De Sha-La-Lie-zangeres zit niet alleen in een vechtscheiding met haar ex-man, maar heeft nu ook de Belastingdienst achter zich aan gekregen. En die is genadeloos.

Vechtscheiding

Zoals bekend liggen Sieneke en haar ex-man Jan Baum in scheiding met elkaar. Dat verloopt niet vlekkeloos en Sieneke zou daar de oorzaak van zijn.
Zo wordt er momenteel strijd gevoerd om de woning van de twee. Jan wil het huis verkopen, maar Sieneke wil er samen met de kinderen in blijven wonen. Jan vindt dat goed, maar dan zal zijn ex-vrouw wel een hypotheek moeten afsluiten om hem uit te kopen.
En daar ligt het euvel, want Sieneke wil daar niet aan meewerken. Jan had het liever niet gedaan, maar heeft de zangeres toch voor de rechter gesleept.

Dwangbevelen

Die zaak zou deze maand behandeld worden, maar de vraag is of dat nog gebeurt. Vorige week kwam namelijk naar buiten dat er nog een derde partij is die zich in de strijd om de woning heeft gemengd. De Belastingdienst.
Die wil je natuurlijk niet achter je aan, dat wordt een kansloze strijd. De website Bekende Buren, doorgaans erg goed ingevoerd, meldde dat er vijf dwangbevelen zijn uitgevaardigd. Het gaat om OB 2019/2019/2020 en 2021 en IH 2018 en tenslotte ZVW 2018.


Tweede executoriaal beslag

Dat was vorige week. Bekende Buren en Shownieuws komen met een update. De Belastingdienst heeft nu een tweede execuoriaal beslag laten leggen op de woning.
In totaal liggen er nu geen vijf, maar liefst ELF dwangbevelen. Sieneke en haar ex-man hebben een gigantische belastingdschuld. Die zou bestaan uit onder meer niet betaalde omzetbelasting en loonheffing over meerdere belastingjaren.
Sieneke en Jan hebben er dus een financiele teringzooi van gemaakt. De kans is groot dat Sieneke en Jan op korte termijn allebei dakloos zijn, aangezien de Belastingdienst de woning op elk gewenst moment van de hand kan doen om de schuld te innen.
Kortom: geen mooie zomer voor de twee kemphanen.


Doorgaan met lezen

Trending