Prinses Alexia trekt grote ogen in het buitenland met kiekje: “Model!”
Connect with us

Meest bekeken

Prinses Alexia trekt grote ogen in het buitenland met kiekje: “Model!”

Prinses Alexia is waarschijnlijk de meest besproken dochter van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima. Kroonprinses Amalia en Prinses Ariane zijn natuurlijk prachtige dames, echter valt de middelste van de drie vooral op door haar roodbruine haren. Ook in het buitenland wordt de prinses met enige regelmaat besproken, ook vanwege haar uiterlijk. Naast dat haar uiterlijk veel besproken wordt ligt het gedrag op social media ook weleens gevoelig bij het Spaanse Koningshuis. Daar is namelijk al meer dan eens kritiek geuit naar de Nederlandse prinses. Onze prinses zit namelijk in hetzelfde jaar op dezelfde school als de Spaanse Prinses Leonor. Vanwege haar video’s op TikTok waarop de prinses rappend te zien is zou ze volgens Spaanse media en het Spaanse Koningshuis té rebels zijn. Hierdoor zou ze mogelijk slechte invloed hebben op de Spaanse prinses op hun nieuwe school. Gelukkig lijkt de Nederlandse media stukken minder bekrompen.

Prinses Alexia poseert als een model volgens Bunte!
Echter is er natuurlijk ook altijd genoeg positief nieuws vanuit verschillende media. Onlangs is natuurlijk Koningsdag geweest waar de middelste prinses speciaal vrij voor heeft gekregen. Het was allereerst nog onduidelijk of het gezin compleet zou zijn vanwege buitenlandse schooldagen en stages van Amalia maar gelukkig was iedereen bij elkaar op de feestelijke dag. Fred van Leer uitte zijn bewondering al over de middelste prinses: “Maar even, hoe bloedknap is deze meid. Dit is toch niet te doen.

Bloedje knap… Oh dat groen met dat rode haar. En zij is ook leuk! Ja. Toch leuk.” Inmiddels hebben de beelden ook de buitenlandse media bereikt ook ook dáár zijn ze behoorlijk te spreken over het uiterlijk van de prinses. Het Duitse roddelblad Bunte stelt dat het nét is alsof er een wereldster het podium opstapt wanneer de prinses tevoorschijn komt. Ook zou ze precies weten hoe te poseren. Dat is te zien:

Meest bekeken

Harry Mens haalt uit naar slachtoffers van seksueel wangedrag bij The Voice

Harry Mens vindt de situatie rond het seksueel wangedrag bij The Voice maar ouwe koek. Dat vertelde de presentator van Business Class vrijdag bij het radioprogramma The Friday Move van Wilfred Genee.

“Mijn dochters hebben haar op de tanden, die laten zich dit niet overkomen”, liet Harry optekenen. Genee had hem voordien gevraagd of hij ook zo makkelijk zou reageren als het om een van zijn vijf dochters zou gaan.

Advocaat Sébas Diekstra, die vijf vrouwen bijstaat die aangifte deden over seksueel wangedrag bij The Voice, is het daar niet mee eens. “Harry, dat laten overkomen.. Het lastige is: niet iedereen reageert op dezelfde manier.” Maar daar heeft Harry geen oren naar. “Als je nuchter bent, dan gebeurt er helemaal niks. Ze gaan zuipen, ze gaan coke gebruiken dan krijg je dat soort theater.” Diekstra reageerde dat Harry het laat overkomen dat de vrouwen het zelf zochten. “Mijn dochters hebben er geen last van.”

Vrouwen schuldig?

Ook Genee zelf grijpt in. “Nu ga je bijna stellen dat die vrouwen schuldig zijn aan het feit dat het gebeurd is.” Harry nuanceert: “Dat hoor je me niet zeggen. Maar ze zijn bezig met hun carrière en aan de ene kant willen ze beroemd worden. Als Ali B dan heel charmant met zo’n meisje omgaat en ze gaat met zo’n man naar bed, dan had ze al drie keer weg kunnen lopen en dat doet ze ook niet. En dan belt ‘ie nog netjes een taxi. Ze had ook naar het politiebureau kunnen rijden.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Schokkende onthulling: ‘Heftige pesterijen en fysiek geweld gaande op school prinses Alexia’

Claus-Casimir, de achttienjarige zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien, werd in 2020 naar de internationale kostschool Gordonstoun in Schotland gestuurd. Gordonstoun staat bekend om zijn internationale karakter en brede onderwijsfilosofie, maar het zijn vooral de verhalen over de lijfstraffen, strikte discipline en koude douches om kinderen in het gareel te houden die mensen bijblijven.

Gelukkig blijft een dergelijk regime prinses Alexia (16), de middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, én de Spaanse prinses Leonor (16) bespaard. Zij zitten sinds vorig jaar op het Atlantic College in Wales, dat heel andere doelstellingen heeft.

Schokkende documentaire

Wel zijn er zorgen om de Deense prins Christian (16), die op Herlufsholm zit. Onlangs vertelden tientallen oud-leerlingen in een documentaire over de heftige pesterijen en zelfs fysiek geweld. De directie zou daarvan op de hoogte zijn, maar niet ingrijpen en ook geen aangifte doen van de vermeende geweldsdelicten. Prins Frederik en prinses Mary, de ouders van Christian, reageren in hun gezamenlijke verklaring geschokt: ‘De verhalen zijn hartverscheurend. Het is totaal onaanvaardbaar. De directie moet ervoor zorgen dat de school een plek is waar iedereen veilig is.’ Of de onthullingen gevolgen heeft voor hun zoon Christian zegt het koppel niet, maar: ‘We zullen volgen welke noodzakelijke veranderingen worden doorgevoerd.’

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Groot verlies onze koning Willem-Alexander (55): ‘Jong overleden’

De 19-jarige zoon van Frans de Beaufort, een van de beste vrienden van koning Willem-Alexander, is op maandag 9 mei jongstleden overleden. De koninklijke familie heeft in het NRC een rouwadvertentie laten plaatsen voor Jan de Beaufort.

In de advertentie staat de volgende tekst: ”We gaan je zo ongelooflijk missen. Ons hart gaat uit naar jouw lieve, warme, en vrolijke familie. Weet dat wij er altijd voor hen zullen zijn.” De ondertekenaars van het rouwbericht zijn Willem-Alexander, Máxima, Amalia, Alexia en Ariane.

Ook de namen van onder anderen Marc ter Haar en Tijo baron Collot d’Escury staan onder de advertentie. Zij waren samen met Frans de Beaufort getuigen op het huwelijk van koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

Jarenlange vriendschap

Koning Willem-Alexander en Frans de Beaufort zijn al jaren bevriend, zo weet De Telegraaf. Zo was Cornélie Sickinghe, de moeder van Frans, gouvernante van prinses Beatrix op Paleis Soestdijk. In 1997 was Willem-Alexander ceremoniemeester op het huwelijk van Frans en zijn vrouw Suzanne. Ook is Beaufort peetvader van prinses Alexia.

Het is niet bekendgemaakt waaraan of op welke de slechts 19-jarige Jan om het leven is gekomen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending