Prinses Amalia bevestigt dit gerucht wat iedereen al dacht
Connect with us

Celeberties

Prinses Amalia bevestigt dit gerucht wat iedereen al dacht

Prinses Amalia is al een échte dame. Daar hoort natuurlijk ook je rijbewijs halen bij. Het gerucht ging dat Amalia haar eerste rijles al heeft gehad. Tijdens Koningsdag gaf ze daar het verlossende antwoord op…

En jahoor, prinses Amalia is begonnen met haar rijlessen. Dinsdag bevestigde zij dat ze haar eerste rijles al heeft gehad. Ze maakte alleen niet bekend wanneer deze les was geweest. Haar vervolglessen zijn helaas afgelast. De reden hiervan heeft ze niet vertelt.

Tijdens Koningsdag kon Amalia al een beetje oefenen met racen. Ze racete tegen haar zusjes, Alexia en Ariana, in een virtuele Formule-1 auto. En met succes: Amalia kwam als eerste over de finish. Hopelijk heeft ze met haar échte rijlessen net zo veel geluk.

Het is dus niet bekend waarom haar volgende lessen zijn afgelast. We hopen voor haar dat ze haar lessen snel mag vervolgen en wensen haar succes met het behalen van haar rijbewijs. Heb jij je rijbewijs al?

Bron: nu.nl

Celeberties

Zien: Sylvie Meis haalt hard uit naar haar ex Rafael van der Vaart en Estavana

Sylvie Meis liet zich positief opmerken met enkele opvallende uitspraken over Estavana Polman, de nieuwe vriendin van haar ex-man Rafael van der Vaart. De kleine diva stak haar bewondering voor de vrouw in een interview met mannenblad FHM niet onder stoelen of banken. Meer nog: de blondine noemde haar zelfs haar ‘favoriete sportvrouw ter wereld’.

Voorbeeld van toewijding

De onderneemster en presentatrice onthulde: “Ik vind Estavana echt hét voorbeeld van toewijding. Als je haar levensverhaal kent … wauw, wat een vrouw. Ze heeft ooit een gebroken rug opgelopen bij een ongeluk, maar is daar ijzersterk van teruggekomen. Ik vind haar beyond. Estavana is een superwoman.”

Sylvie Meis heeft ook niets dan lof voor haar ex-echtgenoot Rafael en zijn verwezenlijkingen op sportief gebied. Daarover vertelde ze vol bewondering: “Een jongetje uit Heemskerk die op vroege leeftijd debuteerde bij Ajax en het tot Real Madrid heeft geschopt en meer dan 100 interlands voor het Nederlands elftal heeft gespeeld. Waanzinnig. Maar aangezien Rafael niet meer actief is, zeg ik volmondig Estavana. Die vrouw is een f*cking machine en I love it.”

Zoon Damián

De zoon van Sylvie woont voorlopig bij Rafael en Estavana in Denemarken. Het gezin woont in de eerste plaats in Denemarken omdat Estavana als handbalspeelster actief is bij de Deense club Team Esbjerg. Damián trok afgelopen bij papa in om er te werken aan zijn prille voetbalcarrière. Daarom vindt ze het geweldig dat ze een ‘supergoed contact’ heeft met Estavana. “Niet alleen voor ons drieën, maar vooral voor Damián.”

Bron: Story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Extreem slecht nieuws voor Frans en Mariska Bauer

Een flinke domper voor Frans en Mariska Bauer. Het koppel heeft corona en zit al meer dan een week in quarantaine.

Volgens het management van Frans en Mariska is het begonnen bij hun kinderen. De twee hebben op dit moment enkel lichte klachten en voelen zich verder goed.

Nieuw programma

Afgelopen woensdag was de eerste aflevering van het nieuwe programma De Bauers: Bestemming Onbekend. Het programma was met 992.000 kijkers het op twee na best bekeken programma op primetime, meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO). In De Bauers: Bestemming Onbekend gaan Frans en Mariska weer samen op reis. Elke week doet het koppel een andere plek aan die ze nog niet kennen.

Bron: story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Volgers herkennen Famke Louise helemaal niet meer: ‘Wie is dit?’

Van een korte bob tot lange zwarte lokken en alles er tussenin: inmiddels hebben we bij Famke Louise (22) heel wat looks voorbij zien komen.

Niet heel verrassend dus dat ze nu weer met een ander uiterlijk op de proppen komt, maar haar volgers moesten zojuist toch even twee keer knipperen toen ze haar nieuwste transformatie voorbij zagen komen.

De zangeres is namelijk volledig in de glam: wit gepoederd met rode lippen én een lange blonde pruik. Kortom, iets totaal anders. Ze deelt een foto ervan op Instagram en hoewel het misschien even wennen is voor sommige fans, zijn anderen er weg van. En terecht. ‘Mooie look!’, reageert iemand. Anderen laten talloze hartjes achter onder de foto.

Bron: RTL boulevard

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending