Prinses Amalia maakt zich grote zorgen om haar vader koning Willem-Alexander: ‘Hier heeft ze schrik voor’
Connect with us

Celeberties

Prinses Amalia maakt zich grote zorgen om haar vader koning Willem-Alexander: ‘Hier heeft ze schrik voor’

Er komt een dag dat prinses Amalia haar vader koning Willem-Alexander zal opvolgen. Dan wordt ze koningin van Nederland.

Prinses Amalia droomde er altijd van om prinses te worden. In Dag Allemaal staat te lezen dat koningin worden voor haar nog iets anders is.

‘Op de dag dat Willem-Alexander koning werd, vroeg ze haar vader hoelang hij van plan was dit te doen. Ze hoopt dat hij pas veel later stopt.’

‘Ze mag er niet aan denken dat hem eerder al iets overkomt. Ze zegt voortdurend tegen haar papa dat hij lekker moet blijven sporten en gezond eten. Ze kijkt er absoluut niet naar uit om koningin te worden.’

Celeberties

Verwoestend nieuws voor dochtertje Rico Verhoeven

Rico Verhoeven en Jachy Duchenne zijn getroffen door een groot familiedrama. Nadat ze van een klimrek viel, brak hun 10-jarige dochter Mikayla haar rug. Het ongeluk vond eerder deze maand plaats.

Jacky was enorm aangeslagen van het ongeluk. Ze vertelde op haar Instagram: “Mikayla is op school gevallen van een klimrek. De eerste 48 uur waren verschrikkelijk voor ons twee maar vooral voor haar. Ik kon alleen maar machteloos toekijken.”

Rolstoel

Jacky onthult aan RTL Boulevard hoe het nu met haar dochtertje gaat. “Ze gaat gewoon naar school, maar wel in een rolstoel. Het gaat relatief goed met haar, maar het meisje moet nog altijd in een ziekenhuisbed slapen.

Mikayla moet wel nog veel activiteiten missen. “Ik heb een soort geïrriteerde prepuber thuis. We gaan vrijdag bijvoorbeeld schaatsen en zij kan niet mee.”

Los Angeles

Op het ogenblik van het ongeluk was vader Rico in Los Angeles. Hij was nog maar pas aangekomen in Amerika, maar keerde meteen huiswaarts. De kickbokser wilde absoluut bij zijn dochtertje zijn om haar te troosten. “Hij was 1,5 dag teruggevlogen, want de volgende dag vloog hij alweer terug naar Amerika”, geeft Jacky nog mee.

Rico vliegt volgende week terug naar Nederland. “Volgende week gaat ze naar haar vader. Dan mag hij voor haar zorgen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

BREAKING: Katja Schuurman en Freek van Noortwijk gaan scheiden

Het huwelijk van Katja Schuurman en Freek van Noortwijk is verrassend op de klippen gelopen. De actrice deelt het nieuws zelf via Instagram. Ze waren sinds 2015 en koppel en trouwden in 2019.

Katja schrijft dat ze met een onbeschrijflijke pijn in het hart een punt zetten achter hun relatie. De presentatrice benadrukt dat ze nog gevochten heb voor hun huwelijk, maar dat de verschillen uiteindelijk te groot waren.

“We hebben fantastische dingen met elkaar meegemaakt en elkaar zeer liefgehad. Met als allermooiste de geboorte van onze betoverende, ontroerende, humoristische, slimme, prachtige Coco Loulou, die anders niet geboren was”, zegt de actrice.

Katja vraagt de media wel om de kinderen niet lastig te vallen. “Geen fotografen bij school deze keer, alstjullieblieft.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Marco Borsato beschuldigd van ‘walgelijke dingen’ bij twee The Voice Kids-deelnemers

Het is weer raak: Marco Borsato is wéér in het nieuws en wederom niet in positieve zin. Dit keer is het YouTubeprogramma Roddelpraat die olie op het vuur gooit. Zij zeggen namelijk dat Marco wangedrag heeft vertoond bij twee jonge deelnemers van The Voice Kids.

Walgelijke dingen

De presentatoren van het Youtubeprogramma – Dennis Schouten en Jan Roos – begonnen er in september al over dat er ‘walgelijke dingen’ zijn gebeurd achter de schermen van The Voice (Kids). Marco Borsato zou hier de oorzaak van zijn geweest.

Marco’s wangedrag

Jaarlijks organiseert Marco een barbecue voor oud-teamleden uit The Voice of Holland en The Voice Kids. Tijdens één van deze barbecues zou Marco zich grensoverschrijdend gedragen hebben tegen oud-teamleden van The Voice Kids. Dennis en Jan zeggen er het volgende over: ‘We willen vooraf één kanttekening maken: alles wat we zeggen hebben we van meerdere bronnen gehoord. Het gaat om bekende en onbekende mensen.’

Betrapt

Het gedrag kwam aan het licht toen de moeder van één van de slachtoffers het dagboek van haar kind vond waarin het voorval beschreven stond. Zij is op Marco afgestapt met een geluidsopname-apparaat. Hierop zou Marco hebben toegegeven dat er iets is gebeurd.

Yvonne Coldeweijer

Roddelqueen Yvonne Coldeweijer heeft niet het idee dat het verhaal van Roddelpraat klopt: ‘Dappere poging van RoddelPraat vanavond om de praktijken van Stalko Borsato aan de kaak te stellen. Ik weet dat Jan Roos mij niet kan uitstaan maar toch wilde ik even zeggen dat ik het wel cool vond dat ze het aan hebben gedurfd. Klopte alleen geen moer van het verhaal (…). De echte versie komt nog wel. Voor nu blijf ik liever even strategisch dan roekeloos, sorry!’

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending