‘Prinses Amalia met haar vriendje in Canada gespot’
Connect with us

Celeberties

‘Prinses Amalia met haar vriendje in Canada gespot’

Beatrix verblijft deze week in Lech, waar de Oranjes jaarlijks hun skivakantie doorbrengen. Als Willem-Alexander en Máxima ook naar Oostenrijk afreizen, zou dat in ieder geval zónder Amalia zijn. Zij zou namelijk momenteel genieten van een skivakantie in Canada samen met haar vriendje.

Niet alleen Alexia, maar ook Amalia is momenteel in het verre buitenland te vinden. Bronnen melden aan weekblad Story dat de kroonprinses op dit moment op wintersport is samen met haar vriendje.

Dezelfde jongen als in New York

Het zou om dezelfde jongen gaan met wie Amalia vorig jaar tijdens de Amerikaanse feestdag Thanksgiving werd gespot op de Brooklyn Bridge in New York. Het zou gaan om een 19-jarige Duitse jongen, genaamd Isebrand Kaldewei.

Isebrand komt uit Münster en zijn familie heeft een bedrijf in sanitair dat wereldwijd bekend is. Het ondernemen zit hem dan ook in het bloed: hij studeert momenteel Business Innovation aan de Universiteit van Tilburg en heeft daarvoor een jaar in Amerika gestudeerd.

Anoniemer in Canada

Hij zou Amalia ontmoet hebben op een feestje en inmiddels zouden de twee al ruim een halfjaar verliefd op elkaar zijn. Inmiddels is de relatie zo serieus dat ze samen afgereisd zijn naar Canada om daar te genieten van een skivakantie.

En afgezien van het feit dat Canada zeer geliefd is bij wintersportliefhebbers, is er voor Amalia ook nog een bijkomend voordeel. Ze is daar een stuk anoniemer dan in Oostenrijk, waar ze normaalgesproken met haar familie de skivakanties doorbrengt.

Celeberties

Politiefoto’s van Lil Kleine gelekt en het internet gaat stuk!

Lil Kleine heeft natuurlijk altijd al niet een al te beste naam, maar dit weekend heeft hij het echt te bont gemaakt. Na een veroordeling afgelopen vrijdag voor mishandeling van een man tijdens het uitgaan vond hij het nog niet genoeg. Ook alle verhalen over een vermeende mishandeling van zijn vriendin en moeder van zijn kind op Ibiza waren nog niet genoeg.

Over deze incidenten heeft de rapper zelfs een album gemaakt genaamd ‘Ibiza Stories’. Dit is dan het album wat overal in Nederland op nummer één is komen te staan. Echter zijn er geen bewijzen van mishandeling op Ibiza en ook Jamie, zijn vriendin, heeft geen aangifte gedaan. Dit keer zit de vork anders in de steel. Op bewakingsbeelden is namelijk te zien dat de rapper zijn vriendin aan de haren uit de auto trekt. Ook zou hij haar hoofd tussen het portier geklemd hebben.

Politiefoto van Lil Kleine!

De rapper zit hierdoor al een paar dagen in een politiecel. Strafrechtadvocaat Juriaan de Vroes heeft hier het volgende over laten weten: “Na mijn twitterstilte zal ik jullie overigens nog meteen een nieuwtje meegeven. Glennis Grace wordt binnen afzienbare tijd heengezonden en Jorik Scholten gaat worden voorgeleid voor de rechter! We gaan zien.” Hoe ernstig de gehele zaak ook is, op social media worden er talloze grappen over de rapper gemaakt. Dit door mensen die eigenlijk willen dat hij en zijn muziek nooit meer in de hitlijsten terecht zullen komen. Zijn ontsnappingspoging zou bijvoorbeeld vastgelegd zijn op camera (zie link hieronder). Zo zou ook de ‘mugshot’, of wel de politiefoto, op het internet terecht zijn gekomen:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zorgen om André Hazes vanwege gelekte beelden: “Néé toch?”Zorgen om André Hazes vanwege gelekte beelden: “Néé toch?”

André Hazes zou volgens Yvonne Coldeweijer vorig jaar in een kliniek hebben gezeten om af te kicken van een verslaving. Dit zou in eerste instantie om een verslaving aan het verboden witte poedertje gaan. Echter zouden er volgens verschillende kanalen ook problemen zijn omtrent het alcoholgebruik van de zanger.

In deze periode was de zanger samen met Sarah van Soelen. Sarah zou in het verleden ook een verslaving hebben gehad maar is naar eigen zeggen al twee jaar clean. Coldeweijer zegt echter dat dit een leugen is en dat de blondine wel degelijk met een verslaving kampte vorig jaar. Dit zou dan ook samen met de veelbesproken zanger zijn. Beide zijn ze dan ook naar verschillende klinieken zijn geweest in Spanje. Dit was in de periode dat de zanger besloot om zich, tot op de dag van vandaag, compleet stil te houden in de media. Ook op de socials.

André Hazes valt terug in oude gewoontes?

In die radiostilte zou ook de relatie met Sarah zijn verbroken. Tussendoor is er nog een andere vriendin voorbij gekomen, maar dit was maar van korte duur. De laatste weken zijn er echter weer nieuwe tekens van leven vanuit de zanger. Er zijn foto’s en video naar de welbekende juicekanalen gelekt waarop de zanger te zien is. Feestend en wel. Ook Coldeweijer heeft de beelden voorbij zien komen en reageerde hier vrij stellig op. Ze zei: “Als dit geen 0,0 biertje is, kunnen we concluderen dat je voor saus al die weken in de afkickkliniek hebt gezeten, André! Om te janken.” De zanger is op de foto’s feestend te zien met een biertje in zijn mond. De zanger zou ook met een andere dame gespot zijn, namelijk de eigenaresse van een Amsterdams restaurant. Swipe onderstaande foto voor meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Linda de Mol laat zich na lange tijd zien: “Ziet er slecht uit!”

Linda de Mol is natuurlijk keihard geraakt door alle gebeurtenissen omtrent de The Voice-schandalen. We zijn inmiddels weer wat schandalen verder met de gebeurtenissen rondom Glennis Grace en Lil Kleine, maar het zit nog vers in ons geheugen. Haar ex-vriend, Jeroen Rietbergen, is één van de hoofdpersonen in de BOOS-aflevering waar het allemaal mee begon.

De man zou zijn grensoverschrijdende gedrag hebben toegegeven en heeft de bons gekregen van De Mol. Even later kwam naar buiten dat de presentatrice al een hele tijd lang van het wangedrag van een ander hoofdpersoon zou afweten, Ali B. Dit zou ze doorgeschoven hebben naar Tim Hofman bij BOOS. Toch is er veel kritiek op de blondine op hoe ze dit heeft aangepakt, ook vanuit bekende Nederlanders. De Mol heeft zich daardoor ontzettend boos uitgesproken en is toen met de noorderzon vertrokken. Maar voor een De Mol gaan de werkzaamheden door. Altijd.

Linda de Mol nog altijd foetsie!

De presentatrice heeft dan wel haar werk naast zich neergelegd, haar werk gaat wel gewoon door. Het blad LINDA moet uiteraard gedrukt worden en al 18 jaar geeft ze hierin haar voorwoord. Dit keer niet. Voor het eerst. De hoofdredacteur neemt het voorwoord over in het blad dat dit keer nota bene over grensoverschrijdend gedrag gaat. Ze zegt: “Niet omdat ik dat zo graag wil – en al helemaal niet onder deze omstandigheden –, maar omdat Linda het simpelweg niet kan. Al die jaren liet ze zich niet uit het veld slaan, hoe ze zich ook voelde, wat ze op dat moment ook meemaakte. Het liefst maak ik zo’n themanummer samen met Linda, wanneer zij weer de powervrouw is die ze altijd is geweest. Maar ja, altijd en overal een sterke vrouw zijn, is niet makkelijk.” Het ziet er naar uit dat het nog verreweg van goed gaat met De Mol.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending