Problemen voor Marc Overmars nóg groter: ‘Hij wordt overal gezocht’
Connect with us

Meest bekeken

Problemen voor Marc Overmars nóg groter: ‘Hij wordt overal gezocht’

Marc Overmars vertrok op 6 februari van dit jaar als technisch directeur bij Ajax. Het gedurende een langere periode versturen van grensoverschrijdende berichten aan meerdere vrouwelijke collega’s ligt ten grondslag aan zijn besluit om te stoppen.

Over de inhoud van die berichten werd volop gespeculeerd. Zo zou het niet alleen bij vunzige berichtjes zijn gebleven, maar zou de ‘familieman’ ook foto’s van zijn geslachtsdeel hebben verstuurd.

De voetballegende bracht uiteindelijk zelf een persbericht naar buiten, waarin het schreef: ”Ik schaam me kapot. Vorige week werd ik geconfronteerd met meldingen over mijn gedrag. En hoe dit op anderen is overgekomen. Helaas realiseerde ik me niet goed dat ik hiermee grenzen heb overschreden, maar dat werd me deze dagen wel duidelijk.”

‘Kritiek viel nog mee’

De kritiek op Overmars was niet mals, maar viel nog enigszins mee in vergelijking met wat Jeroen Rietbergen, Marco Borsato en Ali B. over zich heen kregen.

Het hoeft niet, maar het verschil in benadering kan te maken hebben met de bemoeienis van Tim Hofman. Zijn BOOS-aflevering over The Voice en de 3 juryleden is op dit moment meer dan 10 miljoen keer bekeken.

BOOS op zoek naar Overmars

Onlangs maakte BOOS een uitzending over de cryptomunt Xpose Protocol. Aan deze schimmige coin hebben vooral jongeren in een kort tijdsbestek duizenden euro’s verloren.

Een van de betrokkenen bij de cryptomunt was…Marc Overmars. Volgens Yvonne Coldeweijer is de voltallige crew van BOOS voor de deur van Overmars gespot.

Marc Overmars

Dit zou drie dingen kunnen betekenen. Tim Hofman komt achter hem aan vanwege zijn grensoverschrijdende gedrag, Hofman wil hem aan de tand voelen over de cryptomunt of er is een nieuw schandaal rondom Overmars opgedoken.

In ieder geval kun je op je vingers natellen: Wanneer Tim Hofman zijn vizier op je richt, is het goed mis.

Celeberties

Het gaat héél slecht met Lil Kleine: “Komt niet meer terug!”

Lil Kleine is sinds de video van de mishandeling van zijn ex-vriendin dagelijks het gesprek van de dag bij de roddelkanalen. De rapper heeft zijn vriendin aan de haren uit de auto gesleurd waarna haar hoofd geklemd werd in het portier. Na een kort verblijf in de politiecel moest de rapper nog 2 weken de bak in. Deze week werd Jorik, zoals de rapper heet, weer vrijgelaten. Er stonden dan ook genoeg cameraploegen klaar om hem te filmen en een vraag te stellen. Veel mensen verwachten dat de rapper nooit meer carrière kan maken met zijn muziek. Kenners denken echter dat zijn carrière hier weer bovenop kan komen: “Als hij maar hits blijft scoren.“. Mochten mensen massaal stoppen met luisteren, dan kan het zijn dat hij verdwijnt. Echter is dit vaak niet het geval. Maar om over een comeback te spreken is het nu zeker nog te vroeg.

Lil Kleine vertrekt!

De rapper is de eerste nachten gespot in het Okura Hotel in Amsterdam, een plek waar hij vaak verblijft in lastige tijden. Jorik zal echter snel uit Nederland vertrekken, waarschijnlijk om alles en iedereen voorlopig te ontlopen. Juicekanaal Reality.FBI weet meer: “Uit betrouwbare bron vernomen dat Jorik binnen enkele dagen zijn koffers pakt en voor een goede maand richting Thailand vertrekt.

Hij heeft zijn omgeving beloofd dat hij een jaar lang van de drank en drugs wil afblijven.” Of hij na dit jaar weer vól gas aan de verboden middelen gaat weten we niet, maar dat lijkt ons een slecht idee. Verschillende media vinden zijn vakantiebestemming een héle verandering ten opzichte van zijn gewoonlijke partyeiland Ibiza. Echter zijn de beruchte Full Moon-Party’s in Thailand te vinden op de zuidelijke eilanden. Waar Jorik precies zal gaan verblijven is nog onduidelijk, maar een feestje meepakken in Thailand zal niet heel lastig worden. Hier meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Jamai Loman ontroostbaar door groot verlies: ”Ik ga je ontzettend missen”

Het zijn droevige dagen voor Jamai Loman (35): zijn hond Bram heeft het leven gelaten. De zanger deelt het trieste nieuws met een foto op social media.

“Aaah wat een pijn!”

Zaterdag verschijnt erop Jamai’s Instagram een kiekje met zijn trouwe viervoeter. Er staat een treurig bericht bij geschreven: ‘Lieve Bram ik ga je ontzettend missen.’

Jamai wordt overladen met steunbetuigingen. Veel bekende vrienden van de zangere laten een reactie achter onder de post. ‘Sterkte lieve schat’, schrijft Samantha Steenwijk. ‘Och.. Gecondoleerd en heel veel sterkte’, reageert Georgina Verbaan. Ook Monique Westenberg leeft mee: ‘Aaah wat een pijn! Heel veel kracht en liefde.’

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Leontine en Marco Borsato in gigantische problemen: “Noodlottig scenario!”

Leontine en Marco Borsato hebben een aantal behoorlijk bewogen jaren achter de rug. Het showbizz-koppel heeft een punt achter hun huwelijk gezet toen de zanger meerdere affaires bleek te hebben gehad. De roddelmedia stortte zich op deze berichten wat hun relaties de das om gedaan heeft. Afgelopen zomer besloten de twee het weer te proberen, niet wetende wat zou komen.

Dit keer wordt de zanger van strafbare feiten verdacht waar echter nog weinig over duidelijk geworden is. Of Marco schuldig bevonden gaat worden of niet, de schade in de relatie tussen de twee in natuurlijk enorm. Maar dat blijken nog wel de minste zorgen voor, voornamelijk, Leontine. ‘Bekendeburen‘ heeft namelijk wat uitgezocht betreft de jaarstukken van Leontine: “Daarin is te zien dat de schulden in 2019 slechts 43.977 euro bedroegen, maar een jaar later, ofwel in 2020 explosief, gestegen waren naar een schuldenpositie va 1.618.837 euro, bijna 1,7 miljoen euro.”

Diepe schulden voor Leontine en Marco Borsato?

Een schuld van 1,7 miljoen euro loop je natuurlijk niet zomaar op, zeker niet in één jaar. Daarbij komt het feit dat Leontine opzoek zou zijn naar een huis wat vele malen goedkoper is dan ze gewend is. Haar huidige woning kost zo’n 4000 euro per maand, ze heeft gereageerd op een huis van 5 ton. Een hypotheek hierop zou zo’n 1700 euro zijn. Het lijk erop dat Leontine behoorlijk wat financiële klappen heeft moeten vangen. Of dit iets met Marco te maken heeft is niet duidelijk. De schulden zijn opgelopen in het jaar of vóór het jaar van de scheiding. Roddelsite ‘Ditjesendatjes’ maakt een kanttekening dat Leontine de huur niet meer kan betalen van haar huidige villa vanwege de huidige schulden. Yvonne Coldeweijer heeft onderstaande foto’s geplaatst met het bericht: “Oh? Zou er iemand moeten of willen verhuizen?” Foto’s swipen, onder onderstaande veelzeggende koppen, voor meer:

Doorgaan met lezen

Trending