Pup wordt in een kar geduwd in de supermarkt, maar haar reactie maakt iedereen aan het lachen.
Connect with us

Meest bekeken

Pup wordt in een kar geduwd in de supermarkt, maar haar reactie maakt iedereen aan het lachen.

Het komt niet vaak voor dat je naar de supermarkt gaat en een hond in een kar ziet, maar deze puppy Zira slaagde erin iedereen aan het lachen te maken bij een recent bezoek aan een winkel.

Haar eigenaar moest haar vastleggen en we zijn zo blij dat ze het deed. Haar uitdrukkingen in de winkel zijn onbetaalbaar. Duizenden hebben haar foto’s gedeeld, want de hele wereld moet deze gelukkige hond zien die zo veel plezier krijgt van iets dat voor ons heel normaal is. Bekijk deze gekke foto’s maar eens voor jezelf.

Zira, uit Monterey, Californië, was 4 maanden oud toen deze leuke foto’s werden gemaakt. Ze vindt het geweldig om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe avonturen te beleven.

Shopper ‘verbaasd’
Nadat het winkelen was gedaan, stuurde de eigenaar de leuke foto´s naar Love What Matters en ze stonden op hun Facebook-pagina met de volgende opmerking.

“Mijn hond ging naar Target – en kijk hoe blij ze is! Zira is een 4 maanden oude mix van een Corgi en Mini Aussie; en is verliefd op alles wat ze kan kauwen! Ze is een heel sociale hond die dol is op spelen met haar vriend, Poppy, de pitbull. Autoritten zijn haar favoriet – ze vindt het geweldig om nieuwe vrienden te ontmoeten.

“We besloten spontaan gisterenmorgen naar Target te gaan en namen Zira mee. Ze vond het absoluut geweldig! Zira kreeg nieuwe traktaties en een speeltje. Terwijl we een hoek omsloegen, was een vrouw onderdonderd! Ze kon niet stoppen om maar te vertellen hoe schattig Zira was.

‘Zira begon haar net te likken en de vrouw vond het geweldig. Ze liet haar haar gezicht kussen! Ze bleef ons vertellen wat een mooie en lieve hond, Zira, is. Gewoon weer een dag waarop Zira liefde en vreugde aan de wereld geeft … Ze vindt het geweldig nieuwe mensen te ontmoeten en aandacht te krijgen! “

Zira’s bericht ging viraal nadat mensen niet genoeg konden krijgen van de reactie van deze hond, ze is zo opgewonden!

In slechts enkele dagen ontvingen haar eigenaren duizenden nieuwe volgverzoeken en ze heeft nu meer dan 57.000 volgers op Instagram.

https://www.instagram.com/p/BqBBoQhB5qw/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

We zijn allemaal verliefd geworden op deze schattige hond. Vergeet niet om te delen met al je dierenliefhebbende vrienden en hun dag op te vrolijken.

Lifestyle

Studie: overmatig schoonmaken kan schadelijk zijn voor de gezondheid

Veel mensen dromen van een huis dat altijd vlekkeloos schoon is. Maar is dat echt zo goed? Overmatig schoonmaken kan volgens een nieuwe studie schadelijk zijn voor de gezondheid, aldus Environmental Working Group.

Een studie gepubliceerd door het American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine heeft aangetoond dat te veel schoonmaken schadelijk kan zijn voor de gezondheid.

Dit komt omdat overmatige reiniging de neiging heeft om de reactie van ons immuunsysteem op de externe omgeving te verzwakken, vanwege een combinatie van agressieve chemicaliën en een gebrek aan bacteriën in de omgeving.

Dit is geanalyseerd door een Noors onderzoeksteam dat huishoudelijke schoonmaakmiddelen heeft onderzocht om te zien hoe deze de longfunctie van mensen beïnvloeden.

In het onderzoek zijn ongeveer 6000 vrouwen meer dan 20 jaar onderzocht om te zien hoe reinigingsmiddelen over een langere periode longen kunnen aantasten.

De conclusie van het onderzoek was dat regelmatig schoonmaken een vermindering van longcapaciteit met zich mee brengt. In sommige gevallen werd het dagelijks gebruik maken van chemische schoonmaakmiddelen vergeleken met het roken van een pakje sigaretten, elke dag lang, 10 tot 20 jaar lang.

De schoonmaakproducten die in de studie werden gebruikt, waren vrij algemene producten, zoals wasmiddelen, schoonmaaksprays en bleekmiddelen.

Aanbevelingen van onderzoekers

We kunnen natuurlijk niet in een smerig huis rondlopen, dus de onderzoekers gaven enkele aanbevelingen. Ze suggereren om ons lichaam zo min mogelijk bloot te stellen aan chemische schoonmaakmiddelen.

Ook wordt aangeraden erg voorzichtig met schoonmaaksprays te zijn. Het laatste advies is om microvezeldoeken te gebruiken om de oppervlakken van het huis schoon te maken in plaats van alleen maar af te stoffen.

Het is altijd goed om op dit soort dingen te letten. Wist jij dit al?

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Baasje neemt zijn terminaal zieke hond mee in kruiwagen naar zijn favoriete berg

Ontroerende foto’s tonen een man die zijn stervende hond in een kruiwagen meeneemt naar zijn favoriete berg.

De tienjarige Monty genoot er met volle teugen van om samen met zijn baasje, Carlos Fresco (57) uit Londen, de vele heuvels te verkennen van het VK.

Een van hun favoriete trips was naar Pen y Fan in de Brecon Beacons in Wales.

Monty had kanker en zijn gezondheid ging hard achteruit. Daarop besloot Carlos om nog een trip te maken met zijn geliefde labradoodle, ditmaal met behulp van een kruiwagen!

De viervoeter was al zwak, maar genoot van alle aandacht en de omgeving. “De mensen op de heuvels waren zo aardig en ook zo verdrietig over zijn verslechterende toestand,” vertelde Carlos aan de Daily Mail.

Veel vreemden boden aan om hem een stukje vooruit te duwen en menig traantje werd gelaten.

Vorig jaar, op 21 juni, stierf de geliefde viervoeter na een strijd van 18 maanden tegen leukemie. Een hele fijne reis naar de regenboogbrug, lieve Monty.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Tweeling snapt niet dat ze geboren zijn, weigert te stoppen met knuffelen zoals in de baarmoeder

Een tweeling hebben kan iets ongelooflijks zijn. Iemand hebben die er altijd voor je is vanaf het begin van je leven, met dezelfde leeftijd en een band voor het leven.

Een ongelooflijke video laat zien hoe diep die band is, zelfs al voor de geboorte: twee pasgeboren tweelingjongens weigeren te stoppen met elkaar te knuffelen zoals ze deden in de baarmoeder!

In een filmpje die al bijna 50 miljoen keer werd bekeken op YouTube, krijgen de baby’s, die nog geen twee maanden oud zijn, een badje en blijven ze elkaar vasthouden. Daarbij slaan ze hun armpjes en beentjes om elkaar heen.

De tweeling krijgt een wel heel bijzonder babybadje, een techniek ontwikkeld door Sonia Rochel. Zij is kraamverzorgster en is zelf grootmoeder, en woont in Parijs, Frankrijk.

De techniek is ontworpen voor baby’s jonger dan twee maanden, omdat het de bedoeling is het gevoel van in de baarmoeder na te bootsen.

Dit zou kunnen verklaren waarom de tweeling zo knuffelig is met elkaar. Ze willen dicht bij elkaar zijn zoals ze waren voordat ze geboren werden.

Bekijk de video hieronder:

Wat een ongelofelijk filmpje! Het toont de echte liefhebbende band aan tussen tweelingen, vanaf de geboorte.

Doorgaan met lezen

Trending