Puppy die gedumpt werd in een asiel is ontroostbaar omdat zijn familie hem niet meer wil.
Connect with us

Meest bekeken

Puppy die gedumpt werd in een asiel is ontroostbaar omdat zijn familie hem niet meer wil.

Hunter dacht dat hij een eeuwige thuis had met mensen die levenslang van hem zouden houden. Helaas had hij het fout.

Vorige week werd de 6-jarige puppy overgedragen aan de Houston Humane Society in Texas in de VS. De vorige eigenaars van Hunter zeiden de asielmedewerkers dat Hunter niet kon opschieten met hun nieuwe puppy, dus besloten ze dat ze hem niet langer wilden.

Niemand had dat aan Hunter uitgelegd natuurlijk, maar het werd snel duidelijk dat hij de boodschap begrepen had.

Randi Bertholet doet al zeven jaar vrijwilligerswerk in het asiel. Ze was de eerste die Hunter opving nadat zijn leven ondersteboven werd gegooid.

“Toen ik de kennel binnenwandelde, zag ik eerst zelfs geen hond, totdat ik in de hoek keek. Ik zag hem trillen van angst en hoe hij zich onzichtbaar probeerde te maken”, vertelde Randi. “Ik ging meteen op de vloer zitten, draaide me weg van hem en wachtte tot hij naar me toe zou komen. Na enkele minuten kroop hij voorzichtig naar me toe.”

Toen hij besefte dat hij Randi kon vertrouwen, stortte hij in.

Onderaan dit artikel zie je de video van dit vertederende moment en het zal je meteen naar je eigen hond willen doen lopen. “Ooit al afgevraagd hoe een gebroken hart eruitziet? ZO dus!”, zei Randi.

Randi kon alleen maar haar uiterste best doen om hem te troosten. Hunter had immers alle reden om zo droevig en overstuur te zijn.

“Ik huilde de hele nacht terwijl ik met mijn honden in bed lag, denkend aan hem die daar zo alleen en bang zat.”

Nadat de video op de sociale media gedeeld werd, stroomden de medelevende reacties binnen. Het zal hopelijk dus niet lang duren vooraleer Hunter geadopteerd wordt in een nieuwe liefdevolle thuis zoals elke hond verdient.

BEKIJK DE HARTVERSCHEURENDE VIDEO HIERONDER EN DEEL DIT MET IEDEREEN DIE EEN HOND HEEFT! MENSEN MOETEN DIT ZIEN OM TE BESEFFEN DAT HONDEN EEN HART EN ZIEL HEBBEN, EN NIET GEWOON ACHTERGELATEN KUNNEN WORDEN!

https://www.facebook.com/HoustonHumaneSociety/videos/10156437767123971/

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

De ernstig zieke Riny (58) moet kiezen tussen vreselijke pijn of een hogere energierekening

Riny Smits (58) uit Eindhoven is chronisch ziek. Voor de aan zijn rolstoel gekluisterde man is het geen optie om zijn verwarming lager te zetten. Als hij dat wel doet, vergaat hij van de pijn dankzij spasmen. ”Ik zit hartstikke klem.”

In zijn jongere jaren kwam Smits ongelukkig ten val, waardoor hij verlamd raakte. ”Ik heb een uitkering van het UWV. Rondkomen gaat net, maar nu maak ik me grote zorgen.”

 

Smits kan zijn verwarming niet lager zetten. ”Als het te koud wordt, krijg ik pijnlijke spasmes in mijn spieren. Mijn benen gaan dan schudden, en mijn spieren spannen zich aan om mijn hele lichaam te doen strekken.” Ook kort douchen is geen optie, dat moet minimaal 20 minuten duren. ”Warm water is essentieel om te voorkomen dat mijn spieren verstijven.”

Hoog verbruik

Al met al heeft Smits een hoog verbruik. Als flatbewoner maakt hij gebruik van blokverwarming. Het is momenteel niet duidelijk of en wat de regering aan tegemoetkoming gaat bieden. ”Stel dat er ook voor ons een prijsplafond komt. Dan is het is heel goed mogelijk dat ik door mijn hoge verbruik daar overheen kom.”

Geen energietoeslag

Tot afgelopen zomer betaalde Smits ongeveer 80 euro per maand aan energiekosten. Hij is bang dat het bedrag veel hoger gaat worden en vreest in de schulden te komen.

Het kabinet biedt minima weliswaar een energietoeslag van 1.300 euro, maar Smits krijgt dit niet. Zijn uitkering is exact €7,82 te hoog en de regering is onverbiddelijk. Dat geldt overigens ook voor bijzondere bijstand.

Brief

De zieke Smits is ten einde raad en daarom klom hij in de pen. Hij heeft zijn situatie uitgelegd een de burgemeester van de stad, Jeroen Dijsselboem en aan andere Kamerleden.

Niemand heeft op hem gereageerd, behalve Fleur Agema van de PVV. Ze schreef dat de al eerder Kamervragen stelde over de positie van chronisch zieke mensen. Smits hoopt dat het gemeentebestuur het belangrijk genoeg vindt om op zijn brief in te gaan. ”Het gaat niet alleen om mij, maar om de hele groep chronisch zieken.”

 

Bron: Trendnieuws

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Emile Ratelband stond vroeger bekend als een positiviteitsgoeroe die tegen iedereen die het wilde horen TSJAKKA schreeuwde. Tegenwoordig is Emile wat minder positief, zo blijkt uit een tweet.

Ratelband heeft het nieuws gevolgd en heeft gezien dat er in Duitsland iets aan de hand is. Schijnbaar wilden ’tientallen rechts-extremisten’ de regering bij onze oostburen omver werpen. In totaal zijn er 22 mensen opgepakt. Zij worden allen verdacht van lidmaatschap van terroristische organisatie.

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending