Puppy ligt verlaten en eenzaam langs de weg als marathonrenster langskomt
Connect with us

Meest bekeken

Puppy ligt verlaten en eenzaam langs de weg als marathonrenster langskomt

Tijdens het rennen van een marathon zag een vrouw een eenzame puppy langs de kant van de weg. Ze aarzelde geen moment. Het leven van een pup is belangrijker dan een paar minuten meer of minder op de klok.

Khemjira Klongsanun uit Bangkok (Thailand) is een groot liefhebber van hardlopen. Hoewel ze met veel plezier aan competities mee doet, weet ze dat sommige dingen belangrijker zijn dan een goede tijd neerzetten.

Een paar jaar geleden deed Khemjira mee aan een marathon toen ze iets langs de weg zag liggen. Op ongeveer 11 kilometers van de start zag ze een kleine pup liggen, zonder moeder of baasje in de buurt.

In plaats dat ze door liep en het kleine diertje aan zijn lot overliet, besloot de vrouw de race even te pauzeren. Ze stopte en nam het hulpeloze hondje in haar armen, aldus The Dodo.

Maar, ze deed veel meer! De resterende 30 kilometer rende ze met de pup in haar armen. De viervoeter was nu veilig en in goede handen. Eventueel had Khemjira ervoor kunnen kiezen om de pup aan een official of toeschouwer kunnen geven, maar dat was niet haar plan.

Samen gingen ze over de eindstreep. Hoewel het absoluut niet het einde zou betekenen voor dit tweetal.

Na de wedstrijd nam Khemjira het hondje mee om deel uit te maken van haar familie.

De pup, nu Nong Chom genoemd, werd naar de dierenarts gebracht en werd onmiddellijk door de andere dieren in het gezin geaccepteerd.

Om helemaal zeker te zijn dat de moeder van Nong Chom en eventuele broertjes en zusjes geen hulp nodig hadden, keerde ze terug naar de locatie waar ze het hondje vond. Maar, het lijkt erop dat het diertje echt helemaal alleen was.

Gelukkig heeft Nong Chom nu een thuis.

Iedere geredde hond heeft een verhaal, van wanneer hun leven een positieve wending nam. Maar, er zullen weinig zo memorabel zijn als het verhaal van Nong Chom. Het is niet te zeggen hoeveel tijd Khemjira verloor in de wedstrijd door de pup, maar dat valt in het niets vergeleken bij het redden van een leven!

Meest bekeken

‘Luie’ moeder van vier kinderen deelt video van haar ontzettend rommelige huis en krijgt veel bijval

Het huis schoon en opgeruimd houden met een kind is vaak lastig, laat staan met vier kleine kinderen! Zolang je geen Marry Poppins binnen handbereik hebt, is het voor eenieder soms een opgave.

Op het moment dat je er een dag of twee niets aan doet, lijkt het al snel dat rommel zichzelf vermenigvuldigd. Dit overkwam TikTokker en thuisblijfmoeder Bri James. Ze ruimde vier dagen het huis niet op en deelde de rotzooi met iedereen op TikTok.

“Ik weet dat ik geroast ga worden”, zegt de moeder, “maar … dit is wat er gebeurt als twee hele luie volwassenen vier kinderen hebben en niet achter zichzelf opruimen.”

@themessymama4I will block those who are mean. this is to keep me accountable not for views.

♬ original sound – themessymama4

We zien bestek op de grond, lege pakjes, borden verspreid over het aanrecht en overal kleding en speelgoed. Het lijkt net alsof de ouders op vakantie zijn gegaan en de kinderen aan hun lot hebben overgelaten.

“Ik zal degenen die gemeen zijn blokkeren”, zei de moeder. “Dit is om mezelf verantwoordelijk te houden, niet voor views.”

Veel ouders prezen de beelden en gaven aan dat het verfrissend was om zo een eerlijke video te zien. Ze zijn het zat om ‘influencers’ met smetteloze huizen en kinderen in bijpassende outfits te zien. Eindelijk een moeder op sociale media waarmee ze zich konden identificeren!

Maar, zoals altijd het geval is, waren er ook mensen die het een vreselijke video vonden.  Sommigen dachten dat de rommel aan verwaarlozing grensde en dat ze een verschrikkelijk voorbeeld voor haar kinderen was.

Kort nadat ze de eerste clip plaatste, ging Bri aan de slag om alles op te ruimen. Het duurde wel eventjes, maar uiteindelijk was de klus geklaard!

Een van de meest populaire reacties op de clip kwam van TikTokker Sannon Martin: “Jouw huis is precies zoals het mijne”, schreef ze. “Sommige dagen is het een wrak en sommige dagen ziet het er geweldig uit. Zo is het leven. Je doet het geweldig!”

@themessymama4

my butt does not look flattering in these Walmart lounge pants 🤦🏼‍♀️😅

♬ original sound – themessymama4

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Uitgeputte moeder vraagt ​​om hulp als pestkoppen haar dochter “dik” en “dom” noemen

Zolang er gepest wordt, moeten we het bespreekbaar maken. Dat is de enige manier waarop we er samen voor kunnen zorgen dat dit ernstige probleem voor eens en altijd ophoudt.

Wellicht komt pesten minder voor dan voorheen, maar dat wil niet zeggen dat het uitgeroeid is. Integendeel, het komt overal voor, van scholen, tot sportteams, tot op werk.

Misschien is het meest hartverscheurende als jonge kinderen hierdoor worden getroffen. Vaak weten ze niet hoe ze hiermee moeten omgaan en woorden en daden kunnen eeuwige littekens achterlaten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @nicolesearching

Nicole O’Shea heeft een negenjarige dochter en weet alles van de verwoestende gevolgen van pesten. Op de blog Love What Matters deelde ze haar verhaal.

“Ze is 9”, schreef Nicole.

“Negen jaar oud en nu al leert ze hoe een gebroken hart voelt door de onvriendelijkheid van de wereld. Ze weet al hoe het voelt hoe het is om commentaar te krijgen van leeftijdsgenootjes op haar lichaam, haar gezicht, haar kleding, haar gezin.”

“Ze is te dom, te dik, te lelijk, te arm, te luid, te knuffelig, te wild, te rommelig genoemd. Ze is niet uitgenodigd omdat ze niet mooi genoeg, mager genoeg, gelukkig genoeg, grappig genoeg, leuk genoeg is.”

“Die woorden doen me geen pijn, want ik weet dat ze niet waar zijn. Ik weet wat ze waard is. Wat me pijn doet, is hoe die woorden haar kapot maken. Wat me zoveel pijn doet is dat ze de neezeggers in de wereld geloofd, in plaats van haar mama, de persoon die haar het beste kent.”

“En dat, mijn vrienden, is waarom we moeten leren van onszelf te houden.”

“Deze kinderen kijken naar ons. Ze leren hoe ze van zichzelf kunnen houden door te zien hoe wij van onszelf houden. Ze KUNNEN ons NIET horen als we hen vertellen dat ze goed genoeg zijn, omdat ze het te druk hebben om ons te horen zeggen dat we dat niet zijn.”

“Ik zweer om zelfhaat uit mijn leven te verwijderen. Ik beloof zonder uitzondering te leren waarderen wie en wat ik ben. Ik zal van mij houden. Omdat van mijzelf houden, de enige manier is waarop ik haar kan leren om van zichzelf te houden.”

Nicole vroeg anderen ook om zich hun kinderen in dezelfde situatie voor te stellen, en de pijn en het verdriet wat dat betekent.

Ze vervolgde: “Als dit je op de een of andere manier raakt, weet ik dat dat komt doordat jij je eigen kinderen voorstelt en de strijd die ze hebben meegemaakt. Ik ben één moeder van één dochter en ons verhaal is niet uniek. Het is het verhaal van elke moeder en de dochters die ze opvoeden.”

“Maar we zijn hier niet om in verdriet te blijven hangen. We zijn hier om vertrouwen en veerkracht in de harten van onze baby’s te kweken. Met dat in gedachten wil ik horen van de mama’s en de tantes en de oma’s en de leraren, en alle vrouwen die kleine meisjes hebben die naar hen opkijken …”

“Ik wil dat je je die jonge vrouw voorstelt die je helpt vorm te geven en beloof me nu dat je van jezelf gaat houden zoals je wilt dat ze van zichzelf houdt.”

Zonder pesten zou de wereld er een stuk anders uitzien. Pesten kan voorkomen worden en we kunnen slachtoffers, zoals Nicoles dochtertje, steunen en helpen.

Deel dit artikel om Nicole en haar kleine meid een hart onder te ruim te steken. Samen kunnen we ervoor zorgen dat er een einde komt aan pesten, maar dan moeten we ons wel laten horen!

Doorgaan met lezen

Animals

Hond steelt eten uit keuken, zie nu zijn reactie als hij op heterdaad betrapt wordt

Luke is een slimme hond die geen probleem heeft om eten van het aanrecht te stelen. Maar hij wist niet dat zijn baasje hem in de gaten hield.

Met honden weet je nooit wat de dag in petto heeft. Met hun leuke persoonlijkheden worden we constant verrast door onze trouwe viervoeters.

https://www.instagram.com/p/CBy5DmbpvE6/?utm_source=ig_embed&ig_rid=73ba4852-e7a7-4b81-a41e-52f5b2160627

The Dodo deelde het verhaal van de hond Luke, die bij zijn baasje Traci Grimsley woont. Op een dag zat Traci in de keuken achter haar computer te werken, toen de kleine boef voedsel rechtstreeks van de keukentafel probeerde te stelen. Maar ze zag het en filmde het allemaal!

“Ik zat met mijn rug naar hem toe, dus hij dacht niet dat ik oplette,” vertelde Traci aan The Dodo.

https://www.instagram.com/p/B5Ixt-KJCPB/?utm_source=ig_embed&ig_rid=9d5cdaf8-2c15-4f3d-b51f-3ab3c6cb9e70

In de onderstaande video is te zien hoe Luke zich uitstrekt, op zijn achterpoten gaat staan en een bak vol heerlijk eten grijpt. Pas als hij zich omdraait, beseft hij dat het baasje hem heeft betrapt. En nu … hoe te reageren?

Je kunt duidelijk zien dat Luke zich onmiddellijk schaamt en weet dat hij iets verkeerd heeft gedaan. Hij plaatst met pijn in zijn hart het eten op de vloer. Gestolen goed gedijt niet … als je door het baasje op heterdaad wordt betrapt.

Daar komt nog eens bij dat Luke net gegeten had! De kleine boef!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending