Puppy van 5 weken die verlamd is, wordt op 1e kerstdag in een steegje achtergelaten.
Connect with us

Nieuws

Puppy van 5 weken die verlamd is, wordt op 1e kerstdag in een steegje achtergelaten.

Iemand liet op kerstdag een pasgeboren puppy voor dood achter in een steegje.

De dierenbescherming stelde een onderzoek in nadat de verlamde hond door een voorbijganger aangetroffen werd in een steegje in Bradford in het Verenigd Koninkrijk. De voorbijganger nam het hondje mee naar huis en verzorgde het twee dagen alvorens de dierenbescherming te contacteren.

Het hondje werd achtergelaten zonder voedsel of water.

Inspecteur Dave Holgate ging de hond later ophalen en bracht hem naar een dierenarts in de buurt. “Helaas was de puppy er heel slecht aan toe”, zei hij. “Hij was achteraan ingestort en sleepte zijn achterste poten voort.”

“Het leek erop dat zijn achterlijf verlamd was en dat hij zijn poten niet kon gebruiken. God weet hoe lang hij al in deze toestand was. Misschien werd hij zo geboren of verslechterde hij zo naarmate hij groeide.”

“Ik vermoed dat hij verlaten werd door een fokker toen hij besefte dat hij een dure medische behandeling nodig zou hebben of hem niet zou kunnen verkopen.”

De dierenartsen behandelden de hond en ontdekten dat hij erg veel pijn leed en dat hij wellicht nooit zou herstellen. Daarom werd besloten om hem uit zijn lijden te verlossen. “Het is zo droevig dat we het leven van deze kleine puppy niet konden redden, maar ik ben gewoon blij dat hij niet meer doodsbang en huilend van de pijn in een kartonnen doos moet zitten”, verklaarde inspecteur Holgate.

“Tenminste voelde hij tijdens zijn laatste uren nog medeleven en liefde.”

“Het is een schande om deze bange puppy – die nog te jong was om niet bij zijn moeder en broers en zusjes te zijn – werd achtergelaten, maar om dit op kerstdag te doen wanneer hij dringend medische verzorging nodig had, is al helemaal verwerpelijk.”

De politie en de dierenbescherming deden een oproep naar getuigen om de dader en de moeder van de hond te vinden. Dierenbeschermers maken zich immers ernstig zorgen over het lot van de moeder van de arme puppy.

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ HOOPT DAT DE DADER SNEL GEVONDEN ZAL WORDEN.

Bron en afbeeldingen: Metro

Doorgaan met lezen

Nieuws

Arrestatieteam gaat Erasmus MC binnen na schietpartij, massale politie-inzet in Rotterdam

In het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam heeft een schietincident plaatsgevonden, zo meldt de politie. Tevens is er geschoten in een woning aan het Heiman Dullaertplein, dat ongeveer 1,5 kilometer verderop ligt.

Er zijn twee personen gewond geraakt, maar verdere details over hun verwondingen zijn op dit moment onbekend.

Volgens Rijnmond is een arrestatieteam het ziekenhuis binnengegaan. Het team is bezig met het controleren van alle kantoren, en mensen worden verzocht het gebouw te verlaten. Of het hele ziekenhuis ontruimd wordt, is nog niet bevestigd.

De vermoedelijke schutter, die bij beide incidenten betrokken lijkt te zijn, is gekleed in gevechtskleding en zou mogelijk een vluchtpoging hebben gedaan op een motor. De politie vermeldt dat hij bewapend is met een handvuurwapen.

De man wordt beschreven als lang, met zwart haar en rond de midden 20. Hij draagt een rugzak en een koptelefoon. De politie roept op om bij het zien van de man direct 112 te bellen.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Is dit het einde van Mobicep’s carrière? Schokkend incident op camera vastgelegd!

In een schokkend voorval dat de fitnesswereld in Nederland deed opschudden, ging de bekende influencer en bodybuilder Mobicep door het lint in zijn eigen sportschool. Video’s van het incident circuleren op sociale media en laten een duidelijk geagiteerde Mobicep zien die apparaten vernielt en zich overduidelijk agressief gedraagt.

Wie is Mobicep?

Mobicep is meer dan alleen een bodybuilder; hij is een prominent figuur in de fitnessgemeenschap, vooral in Nederland. Met een aanzienlijke aanwezigheid op sociale media heeft hij een grote schare volgers die zijn fitnessreis en levensstijl op de voet volgen. Naast zijn invloed in de fitnesswereld heeft Mobicep ook zijn eigen supplementenmerk, MB Nutrition.

Wat gebeurde er?

Op de bewuste dag betrad Mobicep zijn sportschool en, volgens ooggetuigen, leek er in eerste instantie niets aan de hand. Maar al snel veranderde zijn houding. Zonder duidelijke aanleiding begon hij apparatuur te vernielen. Dumbbells werden met kracht op de grond gegooid, machines werden omgestoten en in sommige video’s was te zien hoe hij schreeuwde en duidelijk gefrustreerd was.

De reden voor deze plotselinge uitbarsting van woede is nog onbekend.

Reacties en gevolgen

De beelden van het incident veroorzaakten een storm van reacties op sociale media. Velen waren in shock door het gedrag van iemand die vaak wordt gezien als een rolmodel binnen de fitnessgemeenschap.

Het incident roept ook vragen op over de toekomst van MB Nutrition. De associatie met een dergelijke openbare uitbarsting kan gevolgen hebben voor het merkimago.

Slotwoord

Het is duidelijk dat iedereen, ongeacht hun status of bekendheid, menselijk is en fouten kan maken. De uitdaging voor Mobicep zal nu zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn acties, de schade te herstellen en, indien nodig, hulp te zoeken.

Bron: YouTube

Doorgaan met lezen

BNers

Marco Borsato krijgt nekschot: ‘Vervolgd wegens ontucht met minderjarige’

Marco Borsato zal toch worden vervolgd voor het seksueel misbruiken van een indertijd minderjarig meisje. Dat maakte het OM woensdag bekend.

 

De inmiddels 22-jarige vrouw deed in december 2021 aangifte tegen de zanger. Marco Borsato wordt ontucht met een minderjarige ten laste gelegd.

Hij zou het slachtoffer onzedelijk hebben betast. De Telegraaf meldt dat er nog geen zittingsdatum is vastgelegd.

Na het overlijden van de vader van het meisje, zou de zanger zich hebben opgeworpen als een soort pleegvader.

De vrouw onthulde dat Marco indertijd aan haar billen en borsten zat. En ook onder haar rokje gleed en tussen haar benen greep. De feiten vonden plaats tussen 2014 en 2019.

De bal ging aan het rollen nadat de moeder van het meisje haar dagboek vond. Daarin stond het misbruik uitgebreid beschreven.

De moeder was werkzaam voor de zanger en sprak hem hierover aan op 4 juli 2019. Uiteindelijk deed de moeder ook melding bij de politie. Haar dochter was toen mentaal nog niet in staat om officieel aangifte te doen.

Omdat Marco voor haar een vertrouwenspersoon was, durfde ze de zanger niet meteen terecht te wijzen.

Ze was immers haar vader al verloren en nu vreesde ze ook om Marco kwijt te raken. Pas na enkele sessies met de psychologe durfde ze dan toch aangifte te doen.

Volgens zijn advocaat is Marco Borsato heel teleurgesteld met de beslissing van het OM tot vervolging. Hij zegt 29 getuigenverklaringen te hebben die zijn aangifte van laster en smaad staven.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending