Rachel Hazes bevestigt breuk met dochter Roxeanne Hazes
Connect with us

Meest bekeken

Rachel Hazes bevestigt breuk met dochter Roxeanne Hazes

Deze week werd bekend dat Rachel Hazes haar relatie met ondernemer Mike heeft beëindigd. Maar nu blijkt dat niet de enige breuk te zijn in de Hazes familie. De geruchten dat Rachel geen contact meer met haar dochter deden al een behoorlijke tijd de ronde, maar gisteravond bevestigde Rachel deze in een interview met RTL Boulevard.

Op de vraag of ze contact heeft met haar dochter antwoord Rachel stellig: “Nee. Dat is ook een verhaal, maar ik laat Rox daarmee in haar waarden. Ik wil er niet teveel over zeggen. Want misschien is het morgen weer goed en dan heb ik daar uitspraken over gedaan. Dat moet je niet willen als moeder.”

Kleinzoon
Rachel zit er wel mee dat de band tussen haar en haar dochter zo slecht is. “Tuurlijk vind ik het jammer. Ik mis mijn kleinzoon. Ik zie hem niet en dat doet zeer”, aldus Rachel.

Verhuizing
Ook werd bekend dat Rachel haar stulpje in Vinkeveen heeft verlaten. Het slechte contact met Roxeanne lijkt de keuze om uit haar geliefde Vinkeveen weg te gaan makkelijker te hebben gemaakt. “Dat is ook wel een reden om weg te gaan daar. Ook een beetje uit zelfbescherming.”

De bedoeling was dat ze met Mike en zijn dochters een nieuwe start zou maken in Mijdrecht. Maar voordat het huis ingericht was, ging het stel uit elkaar. “Het was een moeilijke beslissing, maar we hebben samen besloten om uit elkaar te gaan. Ik kan Mike niet geven wat hij verlangt.” Naar omstandigheden gaat het nu goed met Rachel, maar ze vertelt wel dat ze een paar nare dagen achter de rug heeft. Rachel: “Ik heb veel mensen verloren die overleden zijn, maar ik heb nog nooit liefdesverdriet gehad. En ik weet dat ik de juiste beslissing heb genomen en toch heb je dan hartpijn.”

Familiegeluk
Inmiddels is het contact met haar zoon André wel weer goed. Toch hoopt Rachel ooit nog haar beide kinderen te kunnen uitnodigingen bij haar thuis. “Dat zou mijn mooiste cadeau zijn”, vertelt ze. “Ze worden ouder en hebben hun eigen bedenkingen erover. Daar moet je respect voor hebben. Het komt vanzelf goed”, aldus de hoopvolle Rachel.

Schoondochters
Dat André weer terug is bij Monique vindt Rachel prima. “Ik heb niet zoveel met Monique, maar het is een goeie vrouw. Het is ook niet aan mij. Het is goed zo en ik gun hem zijn geluk.”

Over de storm van kritiek die André de laatste maanden over zich heen heeft gekregen vanwege zijn relaties zegt Rachel: “Hij heeft het ook een klein beetje over zichzelf afgeroepen. Kijk, als jij iedere dag wat post op Instagram. Je hoeft ook niet alles te laten zien vind ik”. Wel vind ze het jammer dat het zo is gelopen met haar ex-schoondochter Bridget. “Ik draag Bridget een warm hart toe. Dat is geen geheim. Ik heb met haar een hele leuke tijd gehad en nog steeds. Ik ga haar dan ook nooit laten vallen.”

Bron: RTL Boulevard, Story Beeld: Youtube, Instagram

Meest bekeken

Heftig: Marieke Elsinga doet schokkende uitspraak over Humberto Tan

Marieke Elsinga vertelt in een interview in het Parool over de stappen die ze heeft genomen in haar carrière.

Humberto de boosdoener?

Ze vertrok namelijk dit jaar als presentatrice bij RTL Late Night om bij RTL Boulevard aan de slag te gaan. Ze werkte in de zomer samen met Beau van Erven Dorens (bij RTL Summer Night) en de rest van het seizoen met Humberto Tan. Nu is ze eerlijk over hoe en wat er allemaal is gebeurd in deze roerige tijd. Iedereen vroeg zich af: lag haar vertrek aan Humberto of juist aan iets of iemand anders?

Gebrek aan chemie

“Er is veel geschreven over de verstandhouding tussen mij en Humberto. Ja, de chemie tussen mij en Beau was ook beter. Dat kan ik met droge ogen zeggen, omdat iedereen het kon zien. Dat is toch niet erg? Ik heb als nieuweling op tv de kans gehad om met twee grote presentatoren te werken en ook te voelen hoe verschillend dat kan zijn.”

Gestopt

Ze gaat verder: “Beau gaf mij veel ruimte. Als Humberto dat bij Late Night ook meer had gedaan, had de kijker misschien sneller de Marieke gezien die mensen in de zomer konden zien. Wel zegt ze eerlijk dat ze hoe dan ook na 1 seizoen al weg wilde gaan bij de talkshow. Dat lag niet aan de presentatoren. “Toch, als Beau, hypothetisch gezien, Late Night was gaan presenteren, zou ik alsnog gestopt zijn.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

KEIHARD: Frank en Rogier halen snoeihard uit naar Bridget Maasland!

Frank en Rogier zijn goed bevriend met Rachel Hazes. Ook haar zoon André vinden ze een geweldige jongen, zo schrijft Ditjes & Datjes. Maar over zijn ex-vriendin hebben ze weinig goeds te zeggen weten we nu. We hebben het natuurlijk over Bridget Maasland waar de zanger kortstondig een relatie mee heeft gehad.

In het weekblad Weekend halen ze namelijk flink uit naar de blonde presentatrice. Ze geven aan dat ze vermoeden dat de blondine gewoon op de bekendheid en populariteit van de zanger is gevallen. “Zij heeft meteen de furore van die jongen gepakt. Ik denk dat zij zijn populariteit wel leuk vond. Volgens mij solliciteert zij naar iemand die bekend is.” geeft Frank aan in het blad.

Frank en Rogier halen uit naar Bridget Maasland

Hij geeft ook aan dat hij denkt dat de blonde presentatrice nooit op de zanger was gevallen als hij niet zo populair geweest was. De jonge zanger zou dat volgens hem op een gegeven moment door hebben gehad.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Peter R. de Vries is helemaal klaar met koning Willem-Alexander: ‘Arrogante kl**tzak’

Dat Peter R. de Vries (63) geen groot fan is van het Nederlandse koningshuis is geen geheim. Door de recente ophef rondom de Oranjes stelt Peter R. nog meer vraagtekens bij de positie die ze bekleden. Nu haalt hij hard uit naar koning Willem-Alexander (53).

“Zal wel over de kerstvakantie gaan”

De afgelopen dagen is er ophef ontstaan rondom Willem-Alexander en Máxima omdat zij ondanks de huidige coronacrisis tóch besloten om op vakantie te gaan. Toen daar veel kritiek op kwam, braken zij hals overkop hun vakantie af en keerden ze terug naar Nederland.

Peter R. ziet het als voer om nog eens hard uit te halen naar de koning. ‘Aanstaande maandag heeft premier Rutte weer voor het eerst overleg met Koning Willem-Alexander, na diens Griekenlandtripje: zal wel over de kerstvakantie gaan’, schrijft hij op Twitter.

In RTL Boulevard ging het ook over de acties van het Nederlandse koningshuis. En of het besluit om op vakantie te gaan de monarchie in Nederland aan het wankelen bracht. Ook in die discussie was Peter R. flink uitgesproken over de Oranjes.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending