Rachel Hazes bevestigt breuk met dochter Roxeanne Hazes
Connect with us

Meest bekeken

Rachel Hazes bevestigt breuk met dochter Roxeanne Hazes

Deze week werd bekend dat Rachel Hazes haar relatie met ondernemer Mike heeft beëindigd. Maar nu blijkt dat niet de enige breuk te zijn in de Hazes familie. De geruchten dat Rachel geen contact meer met haar dochter deden al een behoorlijke tijd de ronde, maar gisteravond bevestigde Rachel deze in een interview met RTL Boulevard.

Op de vraag of ze contact heeft met haar dochter antwoord Rachel stellig: “Nee. Dat is ook een verhaal, maar ik laat Rox daarmee in haar waarden. Ik wil er niet teveel over zeggen. Want misschien is het morgen weer goed en dan heb ik daar uitspraken over gedaan. Dat moet je niet willen als moeder.”

Kleinzoon
Rachel zit er wel mee dat de band tussen haar en haar dochter zo slecht is. “Tuurlijk vind ik het jammer. Ik mis mijn kleinzoon. Ik zie hem niet en dat doet zeer”, aldus Rachel.

Verhuizing
Ook werd bekend dat Rachel haar stulpje in Vinkeveen heeft verlaten. Het slechte contact met Roxeanne lijkt de keuze om uit haar geliefde Vinkeveen weg te gaan makkelijker te hebben gemaakt. “Dat is ook wel een reden om weg te gaan daar. Ook een beetje uit zelfbescherming.”

De bedoeling was dat ze met Mike en zijn dochters een nieuwe start zou maken in Mijdrecht. Maar voordat het huis ingericht was, ging het stel uit elkaar. “Het was een moeilijke beslissing, maar we hebben samen besloten om uit elkaar te gaan. Ik kan Mike niet geven wat hij verlangt.” Naar omstandigheden gaat het nu goed met Rachel, maar ze vertelt wel dat ze een paar nare dagen achter de rug heeft. Rachel: “Ik heb veel mensen verloren die overleden zijn, maar ik heb nog nooit liefdesverdriet gehad. En ik weet dat ik de juiste beslissing heb genomen en toch heb je dan hartpijn.”

Familiegeluk
Inmiddels is het contact met haar zoon André wel weer goed. Toch hoopt Rachel ooit nog haar beide kinderen te kunnen uitnodigingen bij haar thuis. “Dat zou mijn mooiste cadeau zijn”, vertelt ze. “Ze worden ouder en hebben hun eigen bedenkingen erover. Daar moet je respect voor hebben. Het komt vanzelf goed”, aldus de hoopvolle Rachel.

Schoondochters
Dat André weer terug is bij Monique vindt Rachel prima. “Ik heb niet zoveel met Monique, maar het is een goeie vrouw. Het is ook niet aan mij. Het is goed zo en ik gun hem zijn geluk.”

Over de storm van kritiek die André de laatste maanden over zich heen heeft gekregen vanwege zijn relaties zegt Rachel: “Hij heeft het ook een klein beetje over zichzelf afgeroepen. Kijk, als jij iedere dag wat post op Instagram. Je hoeft ook niet alles te laten zien vind ik”. Wel vind ze het jammer dat het zo is gelopen met haar ex-schoondochter Bridget. “Ik draag Bridget een warm hart toe. Dat is geen geheim. Ik heb met haar een hele leuke tijd gehad en nog steeds. Ik ga haar dan ook nooit laten vallen.”

Bron: RTL Boulevard, Story Beeld: Youtube, Instagram

Celeberties

ZIEN: Wauw! Miljuschka Mitzenhausen heeft ze losjes in de tas hangen

Miljuschka Witzenhausen, we kennen d’r inmiddels allemaal. Via het modellenbureau waar ze werkte kwam zij uiteindelijk bij de jongerentelevisiezender TMF terecht, waar ze vanaf 5 februari 2005 werkzaam was. En sindsdien is ze wereldberoemd in Nederland.

Ze heeft natuurlijk haar looks mee maar wist je dat ze ook het nichtje is van vermeend topcrimineel Willem Holleeder? Ook is ze dit jaar te zien in het nieuwe seizoen van het populaire televisie programma Wie Is De Mol?.

Miljuschka bakt lekker weg op het strand

Enfin, Miljuschka houdt zich tegenwoordig vooral bezig met lekker koken en bakken in de keuken. Maar op zo’n zomerse zondag als vandaag ligt ze natuurlijk heerlijk te bakken op het strand.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Rachel Hazes haalt flink uit naar Monique Westenberg!

Dat Rachel Hazes en Monique Westenberg niet door één deur kunnen is inmiddels wel duidelijk. In de tijd dat André Hazes wat met zijn kortstondige nieuwe vlam Bridget Maasland had, was ze wel ineens dikke maatjes met de liefde van haar zoon. Maar ook toen het weer goed kwam tussen de zanger en de moeder van zijn kind bleef de spanning tussen de twee nogal hoog. Shownieuws en Story weten te melden dat de vrouw vanuit haar tweede huis in Barcelona met een nieuw boek bezig is. En er zijn ook wat aannames dat dit boek die spanning alleen nog maar meer gaat opvoeren.

Het boek van Rachel Hazes

Het overlijden van haar man, de grootste volkszanger die Nederland ooit gekend heeft, zal centraal staan in dit boek. Er zouden heel wat heftige dingen zijn gebeurd in deze periode. Maar Shownieuws en Story melden ook dat haar moeizame band met Monique niet onbesproken zal blijven. Ook zou ze schrijven over de slechte band die ze heeft met haar dochter, Roxeanne Hazes. Haar boek zal ‘Als je alles weet’ heten. De verwachtingen zijn dat deze nét zo’n bestseller zal zijn als haar eerste boek ‘Typisch André’ die 15 jaar geleden uitkwam.

Nieuwe Hazes-breuk?

Hoewel het de laatste tijd weer wat gemoedelijker lijkt te zijn in de familie Hazes kan daar behoorlijk wat verandering in komen. Tenminste, als we weekblad Story moeten geloven. De 50-jarige weduwe zou namelijk alles maar dan ook ALLES over de slechte verhouding tussen haarzelf en haar schoondochter gaan verklappen. En dan krijgen we uiteraard maar één kant van het verhaal te lezen. Ook zal ze schrijven over de ‘verwijdering’ van dochterlief Roxeanne. Wanneer het boek precies zal gaan uitkomen is nog niet bekend.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending