Rachel Hazes en nieuwe vriend misdragen zich: “Kan dit niet aanzien!”
Connect with us

Celeberties

Rachel Hazes en nieuwe vriend misdragen zich: “Kan dit niet aanzien!”

Rachel Hazes heeft tijdens ‘Holland Zingt Hazes’, een eerbetoon aan haar overleden man, bekend gemaakt een nieuw vriendje te hebben. Het gaat hierbij om Klaas Otto die op dat moment gehackt werd door zijn vriendin. Ja, hij had er nog een. Die vriendin begon op zijn social media allemaal uitlatingen richting Rachel te doen betreft het gebruik van verboden middelen.

Het was weer een bron voor ontzettend veel juice voor de welbekende juicekanalen. Echter zou het daarna, achter de schermen, behoorlijk uit de hand gelopen zijn. Coldeweijer laat op Instagram weten: “Rachel zou zich, volgens gasten, ongepast hebben gedragen op de afterparty van ‘Holland Zingt Hazes’. Volgens spionnen, betrokken bij het concert, waren Rachel en haar nieuwe vlam de hele afterparty aan het tongen en tegen elkaar aan het schuren. André en zijn zus Roxeanne, waar Rachel niet eens tegen praat, moesten dit gênante tafereel aanzien. Samen met de andere VIP-gasten.”

Rachel Hazes flikflooit André het huis uit!

Coldeweijer vervolgt met een kanttekening: “Omdat het concert een eerbetoon is aan haar overleden man en aan de vader van Dré en Rox viel dit niet helemaal lekker bij de gasten. Ook de organisatie wist niet goed wat ze ermee moest. Dré heeft schijnbaar stilletjes in een hoekje gezeten…” Juist, dat klinkt gezellig. Omdat Klaas Otto het huis uit gezet zou zijn bij zijn ex-vriendin Gracia Kraus, zou hij nu bij Rachel wonen. André woont daar tegenwoordig ook weer dus die is weer verhuist naar Monique. Coldeweijer laat weten: “Zoals ik in de video al heb verteld, verblijft Dré de komende dagen bij Monique. Dit is niet uit liefde maar omdat Klaas nu bij zijn moeder woont en hij het geflikflooi niet kan aanzien.” De bizarre foto’s en video’s van het stel vanaf minuut 5:20!

Celeberties

Superdunne Katja Schuurman: “Ik wil iemand voor één avondje, ff snel!”

Katja Schuurman is openhartig geweest in een telegraaf-interview over haar huidige en toekomstige liefdesleven. Ook laat de brunette weten dat ze erg ongelukkig geweest is en daardoor veel is afgevallen. Daar is ze dan weer gelukkig over. Katja: “Ik ben voor het eerst sinds héél lang écht lekker slank. En dat wil ik even helemaal laten zien.” Telegraaf meneer: “Ben je veel gaan sporten de afgelopen tijd? Want we konden niet zoveel?” Katja: “Nee, ik had gewoon keihard liefdesverdriet. Nouja, liefdesverdriet, ik was gewoon ongelukkig.

En de goede bijkomstigheid van ongelukkig zijn is dat je er heel dun van wordt.” Telegraaf meneer: “En hoe gaat het dan met je?” Katja: “Nou, nu gaat het dus, zoals je kan zien, hartstikke goed.” Telegraaf meneer: “Ja, zit je weer helemaal goed in je vel? Want ik sprak je een maand geleden nog. Toen zei je ‘ja, ben net een paar dagen weer..’”

Toekomstige liefdesleven van Katja Schuurman!

Katja kwam destijds net uit haar verbroken relatie: “Ja, dat was net een paar dagen later en sindsdien gaat het eigenlijk gewoon goed. Ik heb zin in de zomer en ben blij met mijn meiden. Ja ik voel me eigenlijk heel goed.” Telegraaf meneer: “En hoe gaat die zomer eruit zien? Sta je weer open voor de liefde?” Katja stellig maar openlijk: “Ik moet er echt niet aan denken. Nee. Nee, ja. Er mag wel iemand voor een avondje langskomen maar dan ook wel weer snel weg. Ik moet er echt nog niet aan denken.” Telegraaf meneer voelt natuurlijk direct een juicy-item aankomen: “Wordt het een flirterige zomer?” Katja, zoals we Katja kennen: “Ik weet het niet, heb geen plannen. Maar ik sta overal voor open!” Hier het hele interview met de slanke Katja:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sterkte: Peter Gillis met spoed naar ziekenhuis met beroerte verschijnselen

Gisteren werd Peter Gillis die bekend is van de serie Massa is Kassa met spoed afgevoerd met de ambulance naar een ziekenhuis. Volgens zijn vriendin Nicol werd Peter niet lekker toen hij samen met zijn zoon in overleg zat. Hier was de cameraploeg ook bij die hun volgt voor de serie. Er werd gelijk de ambulance gebeld, omdat Peter niet meer uit zijn woorden kwam en niet meer begreep wat er gezegd werd.

In de ambulance blijkt het allemaal heel slecht met Peter te gaan. Zijn hartslag is extreem laag met maar 30 slagen per minuut en het ambulancepersoneel besluit eerst nog een extra reanimatie-team op te halen wat dichterbij was dan het ziekenhuis voor als het helemaal mis zou gaan.

Afgaand op de symptomen die Peter had dacht de ambulanceverpleegkundige dat Peter een beroerte had. Mark de zoon van Peter en Nicol dachten dat Peter het niet zou redden, maar in het ziekenhuis konden ze na vele onderzoeken en scans gelukkig niks levensbedreigend vinden. Peter had enkel een te hoog suikerniveau.

Voor Peter is dit een laatste waarschuwing dat hij toch echt iets aan zijn gewicht en gezondheid moet gaan doen. En dat gaat hij nu ook echt doen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Eva Jinek gaat genadeloos af: “Ze moet haar salaris inleveren!”

Eva Jinek is niet meer het kijkcijferkanon dat ze geweest is. Een hele poos geleden heeft de presentatrice een switch naar RTL gemaakt waar ze een salaris ontvangt van 1.200.000 euro per jaar. Parttime. Met haar show Jinek op de late avond moest de blondine dan ook flinke aantallen aan kijkers trekken, maar toen kwam Arjen Lubach om de hoek kijken met zijn avondshow.

Wat blijkt, mensen kijken veel liever naar Lubach dan naar Jinek. Afgelopen vrijdag werd pijnlijk duidelijk dat deze concurrentie toch wel erg hoog zit bij Jinek. Angela de Jong zat bij haar aan tafel en zei: “Je noemde net Arjen Lubach. Dat zie ik daar ook echt wel om zeven uur zitten, maar goed: hij neemt nu al om 17.30 uur op.” Dit in verband met het plotseling vertrekken van de talkshow van Margriet van der Linden op dat tijdstip. Daar was Jinek behoorlijk enthousiast over.

Raakt Eva Jinek haar salaris kwijt?

Jinek tegen De Jong: “Ik vind het een geniaal plan! Direct doorschuiven naar zeven uur! Luister naar Angela de Jong! Onmiddellijk! Iedereen die kijkt, luister naar haar! Waarom zit hij er nog niet?! Onmiddellijk naar zeven uur! Angela, hartjes voor jou, dankjewel.” Dit is iets wat echter niet gaat gebeuren, Lubach zit wel prima op een tijdstip met zo weinig concurrentie. Wanneer we kijken naar de cijfers van het ‘Kijkonderzoek’ van deze week zien we dat dinsdag 22 maart veel duidelijk maakt. Jinek op plek 20 met 638.000 kijkers en Lubach op plek 3 met 1.230.000 kijkers. Afgelopen maandag net zulke cijfers voor beide. Jinek op plek 20 met 611.000 kijkers en Lubach op plek 6 met 1.155.000 kijkers. Het lijkt er dan ook op dat het gat tussen beide avondshows steeds groter begint te worden. De vraag is dan natuurlijk of Jinek haar miljoenensalaris kan blijven behouden na de afloop van haar contract. Hier de mogelijke oorzaak:

Doorgaan met lezen

Trending