Rachel Hazes geeft eindelijk toe: Andre Hazes jr. zwaar verslaafd
Connect with us

Celeberties

Rachel Hazes geeft eindelijk toe: Andre Hazes jr. zwaar verslaafd

https://dagelijksenieuws.nl/showbizz/2928/rachel-hazes-geeft-eindelijk-toe-andre-hazes-jr-zwaar-verslaafd/?fbclid=IwAR2zCTrS0Djrrz80pSHi60MrZL6LmxMsdbx1TpuTi4VT6P9vzX8O-Y0f7XsRachel Hazes heeft op haar Instagram een emotioneel bericht geplaatst. In het bericht zien wij een grote taart met een foto van haar zoon Andre Hazes erop en de tekst ‘one year.’ Volgens een aantal mensen vieren ze dat Andre nu precies een jaar clean zou zijn van al zijn verslavingen.

Rachel zegt er het volgende over:

“Jeetje Dré, ik kan het niet vaak genoeg zeggen tegen je maar wat ben ik ongelofelijk trots op jou. Lief en leed gedeeld, samen veel gehuild, mooie maar zeker ook zware gesprekken gehad en bovenal tot tranen toe gelachen samen. Ik ben dankbaar met de mensen om ons heen die jou tegen alles proberen te beschermen. Weet dat wij er altijd voor jou zullen zijn.”

Volgens Yvonne Coldeweijer is het gewoon om promotie te kweken voor de documentaire van Andre. Anders had Rachel dit nooit naar buiten gebracht en kon je het ook gewoon in de privé kringen houden en vieren.

Hieronder de foto:

Celeberties

Aankondiging comeback Lil Kleine in Nederland leidt tot woedende reacties

TikTak Events heeft zojuist bekendgemaakt dat rapper Lil Kleine aanstaande zaterdag zijn officiële comeback gaat maken. Jorik Scholten, zoals hij heet als hij niet over geld of vrouwen praat, maakt zijn opwachting op het tot de nok toe gevulde festival in Rotterdam. Maar daar is niet iedereen blij mee…

Vrouwenmepper

Onder de aankondiging van Tik Tak regent het inmiddels reacties. Iemand schrijft dat de organisatie ”vrouwenmeppers promoot”, terwijl iemand anders het woord ”walgelijk” gebruikt. Onderstaand de desbetreffende post, zodat je zelf kunt zien hoe er wordt gereageerd op het aanstaande optreden van Lil Kleine in Rotterdam.

Kleine 1

Onderzoek

Lil Kleine heeft sinds februari niet meer opgetreden in Nederland. Destijds werd hij opgepakt op verdenking van het mishandelen van zijn ex-partner Jaimie Vaes.

Ondertussen heeft het Openbaar Ministerie (OM) nog steeds het onderzoek naar de zaak niet afgerond. Dat onderzoeken duurt inmiddels al zo’n zeven maanden.

Horloges teruggevraagd

Ex-liefje Jaimie heeft ondertussen aardig wat vuile was buitengehangen. Zo liet ze onder meer weten dat Jorik haar, samen met hun zoont Lio, op straat gezet heeft. Ook zou de rapper enkele peperdure horloges, waaronder die van zijn zoon terug willen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Intens verdrietige dag voor Jan Dulles en zijn vriendin Caroline

Vandaag is een intens verdrietige dag voor Jan Dulles en zijn vriendin Caroline. Exact twee jaar geleden was het koppel de trotse papa en mama van hun dochter Donna. Tragischerwijs overleed Donny slechts drie maanden later.

‘Ik mis je elke dag’
Via Instagram laat Caroline weten dat ze het lastig heeft. “Vandaag 2 jaar geleden maakte jij mij de gelukkigste mama ter wereld”, schrijft ze bij een foto met de toen pasgeboren Donna. “Lief meisje van me… waar je ook bent…. Ik mis je elke dag iets meer. Gefeliciteerd lieve engel”, vervolgt ze.

Veel steun
Dulles, onderdeel van de 3JS en Caroline ontvangen via sociale media enorm veel steun. Onder meer Monique Smit, Kees Tol en Kirsten Schilder reageren met een hartje.

Vanzelfsprekend wenst de redactie van Showblad Jan en Kirsten veel kracht toe bij dit moeilijke moment.

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Marco Borsato is in grootste geheim opnieuw getrouwd’

Het gonst opnieuw van de geruchten over Marco Borsato. Zo zou de zanger in het grootste geheim opnieuw getrouwd zijn. Eén ding lijkt alvast héél duidelijk…

Het begon allemaal met het nieuws dat Marco Borsato gespot werd tijdens een restaurantbezoek met een dame. Die dame bleek een vriendin van de Borsato’s te zijn. Maar nu zijn meer details gelekt…

“Ditjes en Datjes” kreeg een video van het etentje in handen en daar viel hen meteen één ding op. Was Marco Borsato stiekem opnieuw in het huwelijksbootje gestapt? Eén detail zou daarop kunnen wijzen…

Marco Borsato droeg immers opnieuw zijn trouwring tijdens het etentje. Heeft er in het grootste geheim een verzoening plaatsgevonden met Leontine? Er is immers ook een gerucht dat al langer de ronde doet…

Zo beweerde Reality.FBI al langer dat Marco Borsato samen met Leontine én de kinderen hun trouwdag hebben gevierd. Vormen Marco en Leontine opnieuw een koppel? Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending