Rachel Hazes haalt flink uit naar afwezige dochter Roxeanne tijdens opening
Connect with us

Celeberties

Rachel Hazes haalt flink uit naar afwezige dochter Roxeanne tijdens opening

Donderdag was het dan eindelijk zo ver, de opening van de theebar van Rachel Hazes. Er waren veel genodigde gasten zoals vrienden, kennissen, familie van Sarah en de pers, echter was de grote afwezige dochter roxeanne. Tijdens de opening vertelt Rachel openhartig over haar dochter.

Voor de camera van Shownieuws vertelt Rachel dat ze een verzoening niet uitsluit. Wanneer zij de vraag krijgt hoe het gaat met haar dochter, antwoordt Rachel: “Het zal goed gaan met haar en dat hoop ik ook…ja!” En of Rachel het fijn zou vinden als iedereen weer bij elkaar komt? “Ooit, je weet het nooit”

Rachel en haar dochter hebben inmiddels al een behoorlijke periode geen contact meer met elkaar. Toen Rachel besloot om op het Instagram-account van ex schoondochter Monique uit te halen naar haar dochter, bereikte de ruzie een nieuw dieptepunt.

De bom barst als Roxeanne reageert op een post van Monique over haar jarige hond.”Fenders vriendje. Gefeliciteerd”, met hartjes. Moeder Rachel kon het niet laten en reageert op de reactie van haar dochter. ”Hij had beter vriendjes met Da Vinci kunnen worden ipv hem na 9 jaar weg te doen! Schaam je!”

Celeberties

Heftig nieuws: Bridget Maasland vertelt eerlijk wat André Hazes met haar gedaan heeft!

André Hazes staat sinds een paar weken weer midden in de spotlights vanwege het beëindigen van zijn relatie met Monique Westenberg. Bridget Maasland is dit keer niet “de oorzaak”, maar een 25-jarige influencer zou dat volgende verschillende geruchten wel zijn. Die influencer heet Sarah van Soelen en er zijn al meerdere foto’s van de twee gespot.

Maar daar gaan we het nu even niet over hebben, wél gaan we het hebben over de vorige keer. De afgelopen keer dat de zanger in het nieuws was, was toch iets heftiger. Dat kwam omdat hij direct een andere relatie had met iemand die wij allemaal kennen én ook nog eens 20 jaar ouder was, Bridget. In een openhartig gesprek met YouTuber Robert Rodenburg vertelt ze álle ins en outs in de serie ‘Open Kaart’.

Bridget Maasland moest meerdere therapieën volgen na relatie met André Hazes

De presentatrice laat onder andere weten dat ze last had van alle media aandacht en de aannames die gemaakt werden. Ze zegt: “Er zijn toen echt grenzen overschreden. Omdat ik ouder was en ik zou hem bij z’n vrouw hebben weggehaald; wat allemaal niet het geval was.” Ook vertelt ze dat ze enorm veel moeite had om erover te praten. Ze zegt hier het volgende over: “Maar intern en ikzelf heb heel wat psychologen en therapieën moeten volgen om hiermee om te kunnen gaan.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Jaimie Vaes bedroog Lil’ Kleine met deze twee BN’ers’

Ondertussen is Lil’ Kleine weer op vrije voeten. Hij verbouwde vorig weekend nog zijn hotelkamer op Ibiza. Daarbij zou hij ook met een fles naar Jaimie Vaes uitgehaald hebben. Jaimie heeft alles vergeven en vergeten want ze zijn gewoon weer samen op stap.

Jan Roos beschuldigt Jaimie nu van vreemdgaan. Dat zou meteen ook de reden zijn voor de woedeaanval van de rapper. Dat praat natuurlijk zijn gedrag nog niet goed.

Roos zegt dat Jaimie Vaes haar vriend bedroog met niemand minder dan Wesley Sneijder. De rapper ontdekte dat op de bewuste avond en sloeg daarom de boel kort en klein.

Maar daar houdt het nog niet mee op. Jaimie zou ook het bed gedeeld hebben met de man van Nikkie Plessen. Althans toch volgens Jan Roos.

Lil’ Kleine is voor veel bekende Nederlanders persona non grata. Olcay Gülsen riep zelfs op tot een boycot en geeft Jaimie het dringende advies om haar koffers te pakken. Dat advies is in dovemansoren gevallen want de twee komen nu uit de lucht gevallen. Ze vinden alle geruchten ‘schokkend’.

Eerder timmerde de rapper al eens de beste vriend van Jaimie in elkaar. En ook tegenover de politie neemt hij geen blad voor de mond.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Net binnen! Andre Hazes heeft Sarah ten huwelijk gevraagd

Het heeft er alle schijn van dat Andre Hazes zijn nieuwe liefje Sarah ten huwelijk heeft gevraagd. Op Instagram plaatsten Sarah namelijk een foto van een dure ring om haar vingers met een datum erbij. Deze ring hebben we nog niet eerder bij Sarah gezien en de datum die erbij staat is 26-05-2021. Ook heeft Sarah de letter ‘A’ van Andre op één van haar nagels laten zetten.

We weten nog goed wat er gebeurden toen Andre zijn ex Monique ten huwelijk vroeg. Hij ging er namelijk een paar weken later vandoor met Sarah en liet Monique bekaaid achter. Vele bn’ers zoals Hans Klok, Frans Bauer en Wilfred Genee spraken er schande van. Laten we hopen aangezien Sarah ook zwanger van hem lijkt dat Andre deze keer wel zijn belofte nakomt.

Hieronder de foto met de ring en de datum erbij die Sarah op haar Instagram account plaatsen:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending