Rachel Hazes haalt snoeihard uit naar haar dochter Roxeanne
Connect with us

Celeberties

Rachel Hazes haalt snoeihard uit naar haar dochter Roxeanne

Rachel Hazes heeft publiekelijk uitgehaald naar dochter Roxeanne. Dit zelfs onder een Instagram-post van Monique Westenberg. En volgers zijn er niet helemáál over te spreken.

Roxeanne en Monique

Het drama begint wanneer Roxeanne onder een foto van Monique reageert, waarop haar jarige hond te zien is. De twee hebben na de breuk van Monique en André nog steeds goed contact en zijn laatst zelfs op een ‘zussen’-uitje geweest. ‘Fenders vriendje, gefeliciteerd’, schrijft Roxeanne dan ook in de reacties.

Uithaal

Rachel vindt het nodig om op haar dochters reactie te reageren met een keiharde sneer: ‘Hij had beter vriendjes met Davinci kunnen worden in plaats van hem na 9 jaar weg te doen! Schaam je…’

Tegenreacties

Maar volgers van Monique zijn totaal niet over Rachel’s reactie te spreken. Ze krijgt namelijk enorm veel boze tegenreacties als: ‘Rachel, jij moet je schamen en niemand anders’, en ‘Jij bent echt een triest walgelijk wijf. Jij houdt nooit op! Waarom deze reactie bij Monique, daar wilde je toch niks mee te maken hebben, maak je druk om dat nare jong van je in plaats hier een reactie naar je dochter te schrijven!’ Roxeanne’s verloofde Erik heeft aan Shownieuws laten weten dat ze er verder niet op gaan reageren.

Niet goed samen

Het gaat al een langere tijd niet goed tussen moeder en dochter Hazes. Onlangs kwamen beelden vrij van de André Hazes documentaire en Roxeanne liet op Instagram weten dat ze heel erg gekwetst is om de privébeelden die zijn gebruikt, waarvoor ze geen toestemming heeft gegeven. ‘Deze beelden liggen nu op straat. Dat doet extra veel pijn.’ En moeders, die staat wél volledig achter de docu.

Celeberties

ZIEN: Bridget Maasland laat jongemannen watertanden met selfie in haar bed!

Bridget Maasland is de laatste maanden volop in het nieuws. Dat is natuurlijk niet voor niets, ze heeft een relatie gehad met André Hazes. Het verschil tussen de twee is 19 jaar (André is net jarig geweest) maar dat lijkt het stel niet te deren. Het is algemeen bekend dat de blondine op jongere mannen valt.

Ook dat de zanger op oudere vrouwen valt is geen geheim. Zijn eerdere liefde en moeder van zijn kind is immers ook 16 jaar ouder dan hijzelf is. Maar we kunnen wel stellen dat de jonge zanger behoorlijk wat smaak heeft wat vrouwen betreft.

Bridget Maasland laat mannen watertanden

Wat hoewel zijn voormalige vlam de 45 al heeft aangetikt, kunnen we daar niet veel van zien. En zo nu en dan trakteert de blonde presentatrice haar volgers dan ook op een heerlijk kiekje om dat eventjes duidelijk te maken!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Net binnen: Samantha de Jong (Barbie) met grote spoed opgenomen in ziekenhuis

Gisteren kwam voor veel mensen heel plotseling het shockerende nieuws naar buiten dat de vriend van Samantha de Jong (aka ‘Barbie’) zou zijn overleden. Na even bleek het inderdaad waar te zijn, toen Samantha zelf op Instagram een kort bericht plaatste.

In het droevige bericht was te lezen: “Hou van jou lieve schat zomaar ineens ben je overleden hoe kan dit. Lieve schat ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent ik heb je geholpen maar niks hielp de artsen en de politie namen het over en daar lag je schat je zal voor altijd bij me blijven.”

Nu lijkt het er op dat Samantha de druk en het verdriet niet aankan. Ze zou namelijk zijn opgenomen in het ziekenhuis, zo melden verschillende bronnen. De Telegraaf liet dat weten:

“Drama’s blijven zich opstapelen voor realityster Samantha ’Barbie’ de Jong. Nadat gisteren, schijnbaar uit het niets, haar vriend Gelmore (31) aan een hartstilstand overleed, is zij nu zelf opgenomen in het ziekenhuis. Dat zeggen bronnen in haar straat, en dat nieuws wordt bevestigd door mensen uit haar directe omgeving aan Privé.”

Samantha zou onwel zijn geworden toen zij troost zocht bij een vriendin en daarom uit voorzorg naar het ziekenhuis zijn overgebracht.

Bron: Story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Samantha de Jong (Barbie) vertelt meer over doodsoorzaak vriend

Gisteravond maakte Samantha bekend dat haar grote liefde Gelmore heel plotseling is overleden.

Een gezellig weekend nam een verschrikkelijke wending voor Samantha de Jong. Zondag liet ze weten dat haar grote liefde Gelmore heel plotseling is overleden. Kort daarna vertelt ze wat er precies is gebeurd.

Plotseling overleden
“Hou van jou lieve schat. Zomaar ineens ben je overleden”, schreef Samantha gisteravond bij een liefdevolle foto met haar vriend. “Hoe kan dit? Ik kan niet geloven dat je er niet meer bent. Ik heb je geholpen, maar niets hielp. De artsen en politie namen het over. Je zal voor altijd bij me blijven. Kan me geen leven zonder jou voorstellen. Gisteren waren we nog lekker aan het koken en lachen. Ik ga je missen boef. Uit het oog, nooit uit me hart.”

Later die avond onthult Samantha ook waaraan haar vriend en de vader van zoontje Angelo zo plotseling is overleden. “Gelmore is overleden aan een hartstilstand”, schrijft ze onder de foto. “RIP lieverd, ik zal je nooit vergeten.”

Gelukkig samen

Onlangs bracht Samantha nog naar buiten hoe gelukkig zij en Gelmore, wiens naam op haar borst prijkt, samen waren. In een interview met Story vertelde ze openhartig over de bijzondere band die zij samen hadden. “Ik kan alles met hem delen. Mijn gevoelens, mijn frustraties… Dat vind ik heel waardevol.” Ook maakte Samantha bekend dat Gelmore de echte vader is van haar vijf maanden oude baby Angelo. “Mijn droom is om met zijn drietjes een echt gezin te vormen”, zei ze daarover.

We wensen alle nabestaanden veel sterkte toe!

Doorgaan met lezen

Trending