Rachel Hazes heeft een hele duidelijke mening over Sarah van Soelen: “Zag het meteen”
Connect with us

Meest bekeken

Rachel Hazes heeft een hele duidelijke mening over Sarah van Soelen: “Zag het meteen”

Rachel Hazes is nogal kritisch als het gaat over de vriendinnetjes van haar zoon André Hazes. Zo moest niets weten van zijn ex-verloofde Monique Westenberg.

André Hazes is nu samen met Sarah van Soelen. Moeder Rachel Hazes is wat opgevallen bij haar zoon sinds hij samen is met haar.

“André’s ogen staan gewoon helemaal gelukkig. Hij straalt. Hij kwam bij mij binnen met Sarah en ik zag gelijk dat hij heel gelukkig is”, legt Rachel uit.

“Daar draait het om in het leven. Ze is echt een hele leuke meid. Ik ben echt heel blij met haar.”

Celeberties

Drama: MAFS-Chantal openhartig over behoorlijk heftige periode

Chantal uit Married At First Sight, beter bekend als Wenkie vertelt in de Shownieuws Podcast dat ze echter een heftige tijd achter de rug heeft.

Bart Ettekoven en Kayleigh van den Hout bellen in de podcast met Wenkie.

“Afgelopen december lag ik in het ziekenhuis. Ik moest een ambulance bellen”, vertelt ‘Wenkie’. Wenkie laat ook tijdens het gesprek weten dat ze niet helemaal blij is met hoe dingen verteld worden in de media.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Beelden: Instagram haalt pikante foto van Geraldine Kemper weg

Het houdt niet op met de preutsheid van de social media-moloch, niet vanzelf.

De inmiddels 31-jarige Geraldine Kemper trakteert haar trouwe schare fans geregeld op zomerse foto’s. Zoals deze bijvoorbeeld. En die. Gisteren ging het blootposten vrolijk door en stonden we ineens oog in oog met haar tepelarij. Eén was bedekt met een zonnetje, de ander werd open en bloot gedeeld.

Dit uiteraard tot groot ongenoegen van een kleine groepje trieste volgers dat het voor de rest verpest. De foto werd gerapporteerd en door Instagfram offline gehaald. De reactie van Geraldine was echter heerlijk spot on: “Je bericht is verwijderd omdat mensen je hebben gerapporteerd, dat zijn dezelfde mensen die in de pauze eenzaam rondom hun kantoor wandelen en ‘s nachts janken in hun kussen, in slaap vallen terwijl ze hun eigen scheten ruiken, om zo te beseffen dat ze veilig zijn.”

Enfin, u kunt de foto HIER bekijken.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Rolf Tangel (ex Barbie) ligt met kritieke toestand in het ziekenhuis

Rolf Tangel die we ook wel kennen als de ex van Samantha de Jong a.k.a Barbie moest afgelopen weekend met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden.

Hij deelde het nare nieuws op Instagram en schreef hier het volgende bij:

“Afgelopen zaterdag helaas weer afgevoerd met de ambulance vanaf mijn werk. Hartslag was niet goed, bloed braken, hoge koorts dus moest o.a. uren aan de hartbewaking liggen. Ook is gebleken dat naast mijn blaas (december) ook mijn nieren nog maar voor de helft werken. Volgende week komt nader onderzoek.

Weet niet wat voor spul de ambulancebroeders in me hadden gespoten, maar ik had het blijkbaar reuze naar me zin hahaha. Altijd leuk als er wordt gefilmd”, doelend op de beelden die zijn vriendin Gabriella heeft gemaakt van hem in het ziekenhuis.”

Doorgaan met lezen

Trending