Rachel Hazes is helemaal klaar met haar dochter Roxeanne: ‘Het is choquerend’
Connect with us

Meest bekeken

Rachel Hazes is helemaal klaar met haar dochter Roxeanne: ‘Het is choquerend’

Rachel Hazes en haar dochter liggen al ruim anderhalf jaar flink in de clinch met elkaar. Nu vraagt Rachel de hulp van haar dochter bij een andere diepgewortelde vete. Rachel wil dochter Roxeanne naar de rechtszaal halen om te getuigen tegen haar voormalige beste vriendin…

Het wordt steeds meer duidelijk dat de vrouw van wijlen André Hazes met zo’n beetje iedereen in haar omgeving oorlog heeft of heeft gehad. Zo brak de hel vorig jaar los tussen Rachel en haar beste vriendin Marieke van Beek. De twee waren jarenlang onafscheidelijk maar door een knallende ruzie sleepte Rachel haar beste vriendin voor de rechter.

Rechtszaak

De voormalige beste vriendinnen kregen ruzie om geldzaken. Marieke, die jarenlang voor de familie Hazes werkte, huurde een pand dat Rachel ooit had gekocht in Vinkeveen.

De huur van de woning die volgens Marieke lager was dan Rachel beweerde, en een vermeende lening van negenduizend euro resulteerde in een rechtszaak. Rachel verloor de zaak, maar laat het er niet bij zitten…

Handtekening

Rachel gaat zelfs zó ver, dat ze haar dochter erbij betrekt. Alhoewel Roxeanne en zij al ruim anderhalf jaar geen contact met haar hebben, vraagt ze haar te getuigen in de rechtszaak tegen Marieke.

Het gaat om de handtekening van Roxeanne die ook op het huurcontract staat. Destijds was Roxeanne de vertrouwenspersoon van haar moeder, omdat Rachel in 2017 door medische problemen niet in staat was zelf beslissingen te nemen.

Volgens Rachels’ voormalige advocaat zou Roxeanne al schriftelijk verklaard hebben dat het haar handtekening is, en dat het huurcontract daarmee geldig is. Maar Rachdel is strijdlustig en wil haar dochter alsnog naar de rechtszaal halen.

Choquerend

Aan Privé doet de voormalige advocaat van Rachel, Bernard Tomlow, een boekje open over de gekte rondom de rechtszaak.

Hij benoemt het feit dat Marieke Rachel geholpen zou hebben nadat Rachel in 2017 een zelfmoordpoging deed. Volgens hem is zij degene die Rachel vond en ‘bewaakte ze haar erna 24/7’.

,,Als ze haar die bewuste dag niet had gevonden, dan had mevrouw Hazes hier niet meer gezeten”, meent de advocaat. Hij noemt het ‘choquerend’ dat Rachel de hulp van haar dochter probeert in te schakelen. ,,In deze zaak weet ik soms echt niet waar we mee bezig zijn.”

Bron: weekend

Celeberties

Zien: Mannen staan in de rij voor Monique Westenberg na het zien van deze foto’s

Monique Westenberg is opnieuw vrijgezel. André Hazes besloot om een einde te maken aan hun relatie.

De relatiebreuk is voor Monique Westenberg een grote klap. Eind vorig jaar hadden zij en André Hazes zich nog verloofd.

Maar goed, ook voor de 43-jarige blondine gaat het leven verder. Monique trekt zich op haar zoontje Dré waar ze nu alleen voor zorgt.

Al denken we dat Monique snel terug een nieuwe vriend zal hebben. Op haar Instagram staan sexy foto’s van Monique. Mannen zullen ongetwijfeld in rij staan aanschuiven voor Monique want ze ziet er nog altijd heel goed uit!

View this post on Instagram

A post shared by ̈ (@moniquenoell)

Bron: Grazia

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heel droevig: Rachel Hazes praat voor het eerst over moment dat André Hazes overlijdt

Rachel Hazes heeft voor het eerst gesproken over de laatste momenten met haar overleden man André. In de laatste aflevering van de documentaire Kleine Jongen vertelt ze over die heftige dag…

“Ik ben gelijk naar het ziekenhuis gereden”, zegt Rachel in de camera van de controversiële documentairereeks. Haar zus Els Hofland voegt daaraan toe: “Mijn zus werd meegeroepen door een arts. Ik keek naar die hartmeterslag en op een gegeven moment hoorde ik ‘tuuuuut’.

Rachel: “Toen hoorde ik ineens ‘Raaaas’. Toen ben ik gauw naar die kamer gerend en riep ik: ‘Dré, Dré, we zijn hier allemaal voor jou, blijf leven, blijf vechten. En toen kwam hij omhoog en ging hij een soort glimlachen.”

“Het leek net of hij ‘Ras’ wilde zeggen en toen was Dré weg. En toen heb ik keihard Dré gezoend op zijn mond”, aldus een duidelijk geëmotioneerde Rachel.

Er is al sinds de start van Kleine Jongen gedoe over de serie. Zo was Roxeanne Hazes woest op de documentairemakers en kwam ook naar buiten dat Rachel nog maar 15 jaar was toen ze voor het eerst seks had met André.

Bron: Story

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Leestip: Sigrid Kaag en Wopke Hoekstra worden ook genoemd in toeslagenaffaire!

De tweede gesprekken tussen de zeventien fractieleiders en informateur Herman Tjeenk Willink zijn abrupt beëindigd nadat de toeslagenaffaire een bijzondere wending kreeg. Naast Mark Rutte, worden nu ook D66-leider Sigrid Kaag en CDA-voorman Wopke Hoekstra in verband gebracht met de affaire.

Met opzet

RTL Nieuws schreef woensdag op basis van de geheime notulen van de ministerraad dat het kabinet de Kamer opzettelijk heeft tegengewerkt in de toeslagenaffaire. Dat zou betekenen dat bewindspersonen van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie hier ook van op de hoogte waren. Daarnaast zou er ook geprobeerd zijn om CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt, die altijd fel en kritisch met het kabinet debatteerde over het toeslagenschandaal, de mond te snoeren. Dit zou voornamelijk Wopke Hoekstra geprobeerd hebben.

Openbaar maken

SP-leider Lilian Marijnissen wil samen met andere oppositieleiders dat de notulen van de ministerraden waarin over de toeslagenaffaire gesproken is openbaar worden gemaakt. Lilian: “Als de Tweede Kamer niet gewoon haar werk kan doen – het controleren van de regering – omdat de regering drukker is met ervoor zorgen dat de Tweede Kamer niet de informatie krijgt waar ze om vraagt, dan kun je lang of kort over een nieuwe bestuurscultuur praten, maar dan gaat er geen eerlijke politiek komen.”

Te ingewikkeld

Kaag en Hoekstra houden beiden hun monden dicht over de zaak. Ze wachten vermoedelijk op het Kamerdebat. Hoekstra kreeg na zijn gesprek met Tjeenk Willink over de formatie veel media-aandacht. “Ik sta hier als leider van het CDA”, zei Hoekstra woensdag. Volgens hem wordt het te ingewikkeld als hij vragen moet beantwoorden die over zijn ministerschap gaan.

Geen gehoor

Ook Kaag deed alsof haar neus bloed. Ze wist namelijk niet meer of ze aanwezig was bij de betreffende ministerraad waarin zou zijn besloten de Kamer niet te informeren. Kaag benadrukt daarom dat het belangrijk is dat er een kabinetsbrief komt waarbij alles zorgvuldig wordt gewogen. Ook moet er in deze kabinetsbrief alle informatie staan die beschikbaar is. Ook Mark Rutte liet niets los. Volgens hem is er “niets vreemd of ongeoorloofds” gebeurd bij het informeren van de kamer.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending