Rachel Hazes legt schuld bij Monique Westenberg
Connect with us

WOW

Rachel Hazes legt schuld bij Monique Westenberg

Rachel Hazes is met een bizar statement naar voren gekomen over Andre Hazes. Hierin ontkent ze dat Andre een verslaving heeft en dat hij toch echt in een burn-out zit. Maar het grote schandaal is dat Monique de ex van Andre hier mede verantwoordelijk voor is.

Rachel zegt het volgende over de oorzaak van de burn-out.

,,André heeft op tienjarige leeftijd zijn vader verloren en nam toen voor zichzelf de taak op zich om de man in huis te zijn. Toen werd hij op dertienjarige leeftijd ineens bekend als zanger in België en Nederland. Hij kwam al heel jong terecht in een harde wereld. Op twintigjarige leeftijd werd hij verliefd op een oudere vrouw en daarna ineens vader.”

,,Naast zijn drukke carrière wordt er dan ook thuis verwacht dat hij een volwassen gezinsleven gaat leiden. En dat terwijl hij zijn eigen kinderjaren heeft overgeslagen.”

,Alles wat hij doet, ligt onder een vergrootglas en hij kan het nooit voor iedereen goed doen.”

Rachel zegt dat Andre ineens vader werd, maar daar ging toch nog best een lang traject van IVF aan vooraf, want Monique kon niet zwanger worden op de natuurlijke manier. Dus Andre wist al jaren dat hij vader zou gaan worden. Verder is het natuurlijk triest dat Rachel aangeeft dat Andre opeens een volwassen gezinsleven moest gaan leiden en hij daar niet klaar voor was.

Hij moest natuurlijk niets maar daar kies je wel voor als je besluit een kind te nemen. Denk dat als Rachel in dezelfde positie als Monique had gezeten ze ook niet anders had verwacht van haar man. Opvallend is dat Rachel verder geen woord zegt over Sarah de huidige vriendin van Andre en welke verkeerde invloed zij op Andre heeft gehad sinds hij weg is bij Monique.

Meest bekeken

Diva uit De Bachelor van Tony Junior date nu met zijn vader, Toni Peroni!

Misschien heb je het meegekregen, misschien ook niet. De Bachelor is een programma waar een vrijgezelle man, de zogeheten bachelor, een keuze maken uit een aantal vrouwen. Bij De Bachelorette moet een vrijgezelle vrouw een keuze maken uit een aantal mannen. Eerder zagen we bijvoorbeeld Gaby Blaaser als Bachelorette meedoen.

Maar het laatste seizoen was voor Tony Junior. Tony is een Nederlandse DJ die verschillende hits gehad heeft in binnen- en buitenland met populaire artiesten. Hij is ook wel bekend als het ex-vriendje van zangeres Maan. Maar de relatie met Maan is nu al een tijdje over, dus zocht de DJ naar een nieuwe vriendin, met behulp van dit geweldige programma. Dat is weer eens wat anders dan First Dates of Lang Leve de Liefde.

Diva laat Tony Junior gaat en gaat voor senior!

Een van de dames die het hart van Tony wilde veroveren was de 23-jarige Diva Maria. In het begin sprong deze brunette er écht uit voor Tony, maar ze wist uiteindelijk toch het hart van de DJ niet te veroveren. Maar Diva heeft het er niet bij laten zitten. De vader van Tony, Tony Claessens, beter bekend als Toni Peroni, is namelijk ook nog vrijgezel. De twee hebben er deze week een date op zitten: “Even met deze topper de boel op zijn kop gezet!” Het leeftijdsverschil van 38 jaar kijken we maar even omheen!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Enorm groot verlies voor Chantal Janzen: “Ik huil, je bent er niet meer”

Chantal Janzen staat vandaag stil bij een groot verlies. Haar ‘kleine vriendin’ genaamd Kiki is afgelopen zomer namelijk overleden aan darmkanker. Kiki was pas 16 jaar oud en Chantal besloot er een column over te schrijven.

Verlies

‘Dit is ‘n editorial voor &C die ik niet wilde schrijven’, schrijft Chantal op Instagram. ‘Ik ben bang voor de woorden, voor de zinnen, voor het schrijven van jouw naam. Ik huil. Kiki. Je bent er niet meer. Je bent maar 16 geworden.’

Chantal legt ook uit hoe ze Kiki heeft leren kennen: ‘In de zomer van 2019 hoorde je dat je leverkanker had. Ik kende je niet, maar kreeg van álle kanten ineens de naam ‘Kiki’ te horen. En: ‘Kiki wil je ontmoeten’’. Dat deden de twee dan ook, op 10 september 2019. ‘We moesten meteen veel lachen. Je wilde op tv, in ‘t theater, in bladen. Je had talent. Uit ‘n Limburgs dorp, nuchter, ambitieus, realistisch maar je droomde groot. Ons contact werd steeds hechter, en we zagen elkaar vaker.’

Kiki mocht het ziekenhuis verlaten:

‘Je was uitbehandeld. Een shock. Lieve, grappige, stoere, talentvolle, unieke, kleine vriendin Kiki. Zo hoort ‘t niet te gaan’, schrijft Chantal verder. ‘Je bent maar 16 geworden, en dat kan ik nog steeds niet verkroppen.’

Voor het ziekenhuis hield ze een interview met haar:

‘De dagen erna bleef je maar vragen of het filmpje al klaar was. Maandag 13 juli was het af, diezelfde avond keek je het, en de volgende ochtend, 14 juli, ben je ertussenuit gepiept. Het moment waarop ik het hoorde, zal ik nooit vergeten.’

‘Je hebt me voorgoed veranderd’, constateert Janzen. ‘Door jouw blik op de wereld ben ik veel, ook mijn werk wat jij zo ambieerde, in een ander daglicht gaan zien. Ik ga meer genieten. Beloofd.’

Het laatste stuk was erg ontroerend met prachtige woorden: ‘Dank dat ik je mocht leren kennen en beschrijven, lieve Kiki. Dank dat je in mijn hart gekropen bent. Dag vlinder, fladder maar mooi om je mama, papa, zusje, je lieve vriendinnetjes en al je dierbaren heen. En als je een klein momentje overhebt, fladder je dan alsjeblieft ook heel even langs bij mij? 🦋

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Rachel Hazes is roddels over zoon André zat en komt met statement

Rachel Hazes kan er niet meer tegen dat er zoveel geruchten rondgaan over haar zoon André. Ze wil een einde maken aan alle roddels en komt met een statement.

‘Het gaat écht om een burn-out’

Eén van de geruchten die rondgaan is dat André drugsverslaafd zou zijn en in het buitenland zit om af te kicken. Rachel is het zat om de roddels over haar zoon aan te horen.

,,Als er één procent van waar is, dan is het al veel. Het is echt absolute onzin”, vertelt ze in een telefoongesprek met Albert Verlinde. ,,Het gaat écht om een burn-out.”

Wanneer Albert vraagt waar de burn-out vandaan komt, besluit Rachel alles te vertellen. ,,André heeft op tienjarige leeftijd zijn vader verloren en nam toen voor zichzelf de taak op zich om de man in huis te zijn”, begint ze haar verhaal. ,,Toen werd hij op dertienjarige leeftijd ineens bekend als zanger in België en Nederland. Hij kwam al heel jong terecht in een harde wereld.”

‘Heel Nederland’ heeft een mening

En dat haar zoon op jonge leeftijd verliefd werd op Monique Westenberg, die een stuk ouder is, zou volgens haar ook impact hebben gehad. ,,Op twintigjarige leeftijd werd hij verliefd op een oudere vrouw en daarna ineens vader”, gaat ze verder.

,,Naast zijn drukke carrière wordt er dan ook thuis verwacht dat hij een volwassen gezinsleven gaat leiden. En dat terwijl hij zijn eigen kinderjaren heeft overgeslagen.”

Ze vindt het vreselijk om toe te kijken hoe ‘heel Nederland’ een mening over haar zoon lijkt te hebben. ,,Alles wat hij doet, ligt onder een vergrootglas en hij kan het nooit voor iedereen goed doen.”

Doorgaan met lezen

Trending