Rachel Hazes onthult bizar detail over ruzie met André Hazes
Connect with us

Celeberties

Rachel Hazes onthult bizar detail over ruzie met André Hazes

Het is geen geheim dat de familie Hazes veel vetes kent. Jarenlang spraken Rachel Hazes en haar zoon Dre elkaar niet en leek er veel haat en nijd tussen moeder en zoon. Nu onthult Rachel dat de vork anders in de steel zat…

Het is nooit direct uitgesproken waar de ruzie van Rachel en Dre over ging, maar het sterke vermoeden is dat dit te maken had met Monique. Toen Dre op jonge leeftijd met de zestien jaar oudere Monique ging, zou Rachel daar een stokje voor hebben willen steken. Iets wat er uiteindelijk toe leidde dat zij jarenlang geen contact had met haar zoon…

Contact
In 2017 ging Rachel door een moeilijke tijd. Gelukkig kwam er na de regen zonneschijn en herpakte zij het contact met Dre. De ruzie leek voor de buitenwereld immens, maar achter de schermen bleek het heel anders in elkaar te zitten. Aan Story vertelt Rachel dat zij en haar zoon tijdens hun ‘ruzie’ gewoon contact hadden met elkaar.

Zo onthult de Hazes-weduwe dat Dre en zij urenlange gesprekken met elkaar hadden, vaak diep in de nacht als Dre net had opgetreden. ,,We hebben elkaar altijd gewoon gesproken. Al moest het wel stiekem, want Monique mocht dat niet te weten komen.”

Eer
De verhalen gingen dat het Monique zou zijn die de relatie tussen Rachel en Dre hersteld had, maar daar klopt volgens Rachel niets van.

Dat Monique als ‘de reddende engel’ wordt gezien die de relatie van Rachel en haar zoon herstelde, zit haar niet lekker.

,,Het klopt niet. Ik woonde in die tijd bij mijn zus Els en daar had ik allang contact met André. Dat Monique er toentertijd met de eer vandoor ging, heb ik maar zo gelaten. Al zat het dus wel anders in elkaar.”

Celeberties

Zien: Foto’s van André Hazes en Sarah van Soelen samen

Vandaag zijn de eerste foto’s gepubliceerd van de meest trending torteltjesduifjes van Nederland geplaatst. De kans is zeer groot dat Sarah van Soelen dé nieuwe vlam van André Hazes junior is.

Het lijkt al lang geleden maar dat is het niet want vorige week maakte André Hazes het uit met zijn Monique Westenberg. De twee zouden gaan trouwen en waren al verloofd. Monique is er kapot van en erg verdrietig maar André lijkt alweer een nieuwe vlam te hebben.

Het was al eerder uit tussen de twee en toen had André Monique ingeruild voor Bridget Maasland. Die relatie duurde echter niet heel lang en Monique en André waren al gauw weer samen.

André en Sarah
Tot nu toe hebben we alleen kunnen lezen over de twee maar vandaag plaatste magazine Prive een foto van de twee samen. Ze zijn nog nooit eerder samen op de foto geweest dus dit is een primeur.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heel pijnlijk voor André Hazes: Dit deed de zanger net voor de breuk met Monique Westenberg

André Hazes en Monique Westenberg vormen niet langer een koppel. André zette zelf een punt achter de relatie.

André Hazes en Monique Westenberg hadden een turbulent jaar achter de rug. André verliet zijn gezin vorig jaar en begon een kortstondige relatie met Bridget Maasland.

De brokstukken werden gelijmd en op 12 december ging André op één knie. De verloving leverde prachtige beelden op die het koppel al te graag deelde op sociale media.

Nu is het sprookje alweer voorbij. Al zal André er nog een tijdlang aan worden herinnerd. Hij liet onlangs namelijk de datum ’12.12’ tatoeëren in zijn nek.

Vorig jaar liet de populaire zanger al een tattoo weghalen die gerelateerd was aan Monique. Benieuwd of hij al een afspraak heeft gemaakt om zijn meest recente creatie alweer te laten verwijderen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zéér spannende video van Andre Hazes zijn nieuwe scharrel Sarah van Soelen uitgelekt

Net zoals sommige mensen iedere vier jaar van politieke partij veranderen als het om de Tweede Kamer verkiezingen gaat zo snel verandert André Hazes de laatste jaren van vrouwen. Eind 2019 verruilde hij Monique Westenberg immers nog in voor een paar maandjes Bridget Maasland.

En nadat hij medio december van het vorige jaar nog diezelfde Monique ten huwelijk vroeg (en een speciale tattoo liet zetten) is hij nu weer dolgelukkig met ene Sarah van Soelen.

Deze influencer en dochter van een rijke papa heeft, als je haar foto’s inmiddels al een beetje bekeken hebt, ongetwijfeld het een en ander laten verbouwen aan zichzelf. En nu is er dus een video gelekt waar Sarah nét iets meer laat zien dan alleen haar opgevulde lipjes. De mannen van het YouTube kanaal RoddelPraat kregen namelijk een ietwat spannende video toegestuurd van deze Sarah.

Doorgaan met lezen

Trending