Rachel Hazes onthult: ‘Hij is de echte vader van André Hazes’
Connect with us

Celeberties

Rachel Hazes onthult: ‘Hij is de echte vader van André Hazes’

Al zolang we kunnen herinneren zijn er veel roddels over wie nou de echte vader van André Hazes Junior is. Veel roddelbladen maar ook de media hebben weleens gezegd dat Marco Eijk of John de Wolf zijn echte vader is. Rachel is helemaal klaar met deze roddels en vond het tijd om nu eens te vertellen wie de echte vader van de volkszanger is.

Vader Andre Hazes Junior
Rachel besloot een boekje open te doen en hier zelf over te spreken:

“Over John de Wolf kan ik kort zijn: ik heb hem nog nooit in mijn leven een hand gegeven. Natuurlijk weten we van elkaar wie we zijn, maar daar houdt onze connectie dan ook meteen op.”

Hiermee zegt ze dus dat ze nog nooit iets hem John heeft gedaan en dat hij dus onmogelijk de vader kan zijn. Maar veel mensen denken ook dat Marco Eijk de vader zou kunnen zijn. Veel mensen denken dit omdat de twee ook een relatie hebben gehad.

Ook over Marco besloot ze te spreken:

“Maar dat was voordat ik iets met André kreeg. We trouwden in oktober 1991, en Roxeanne en André zijn respectievelijk in januari 1993 en 1994 geboren. Marco en ik gingen begin 1991 uit elkaar en vanaf april in datzelfde jaar verbleef Marco in de gevangenis nadat hij opgepakt was.”

Ook Marco kan dus niet de vader zijn. Rachel vindt het erg vervelend dat zoveel mensen denken dat Junior een andere vader heeft en vindt het ook nog eens erg hinderlijk dat mensen slecht praten over Marco: “Hij was naast André een grote liefde en voor mij een bijzonder dierbare vriend. Ik vind het van weinig respect getuigen dat er op deze wijze over hem gesproken wordt.”

Celeberties

Foto’s: Barbie Samantha de Jong blijkt inderdaad in te huren op prostitutiewebsite: ‘slanke dame met H cup’

Gisteren meldden we jullie al dat de politie een inval heeft gedaan in het huis van Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie.

Iets met drugs en prostitutie. Op zo’n moment weet je al de alom gevreesde juicekanalen hier meer over willen weten en zo geschiedde. Yvonne Coldeweijer kreeg al gauw een tip binnen over waar onze voormalig Oh Oh Cherso-ster in te huren is.

Wat blijkt? Barbie wordt online aangeboden voor 150 euro per uur of voor ietsje meer in een jacuzzi. Er valt duidelijk te lezen dat reserveren voor deze slanke dame met H-cup aanbevolen wordt. En gezien het overvolle boekingsschema zou dat best weleens kunnen kloppen.

 

Doorgaan met lezen

Celeberties

Groot verdriet Máxima: ‘Lievelingstante overleden’

Groot verdriet voor Máxima: haar tante Alina is overleden. De koningin had een hechte band met haar tante en reist naar Argentinië om persoonlijk afscheid te nemen.

Alina Berta Zorreguieta de Cibert (91), de tante van Máxima, is overleden op 25 augustus blijkt uit de rouwadvertenties nn het Argentijnse dagblad La Nacion.

“Haar schoonzus, María C. Cerrui de Zorreguieta; haar nichtjes en neven, María, Angeles, Dolores, Máxima, Martin en Juan Zorreguita, leven mee met haar dood en begeleiden haar zonen Charlie en Johnny Max Call en hun families in hun verdriet”, luidt één van de berichten.

Dat de band tussen Alina en Máxima hecht was blijkt o.a. dat Alina werd uitgenodigd toen ze op 2 februari 2002 Willem-Alexander het ja-woord gaf. Voordat ze naar de bruiloft van haar nichtje vertrok, zei Alina Berta Zorreguieta de Sibert: “Het wordt een driedaagse droom, en dan zullen we moeten terugkeren naar onze realiteit.”

De afgelopen jaren heeft de koningin te maken gehad met veel verlies binnen haar familie. 8 augustus 2017 stierf haar vader en op 6 juni 2018 overleed Máxima’s zus Inés, die al lang aan een depressie leed.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Net binnen: Nu ook Waylon in opspraak door misbruik bij The Voice!

Opnieuw komt een opvallend verhaal over misbruik bij The Voice naar buiten. Na Marco Borsato, Ali B, en Jeroen Rietbergen, komt nu ook Waylon in opspraak. Wat is er aan de hand?

Het is de Canadese Voice-kandidate Senja Sergeant die haar verhaal doet in Party. Senja blijft verontwaardigd en teleurgesteld achter…

Waylon Stuurde de kandidate net voor de liveshows naar huis. Een opvallende keuze die op kritiek werd onthaald op sociale media. Maar Waylon verdedigde zich…

De coach zou met Senja Sergeant een plaat maken. Waylon maakte ook aan de kandidate zelf allerlei beloftes. Maar daar kwam uiteindelijk niets van in huis…

In Party onthult Senja dat de uitspraken van Waylon gewoon een act waren. “Hij misbruikt, in mijn ogen, zijn machtpositie.” De tranen van Waylon na de onthullingen over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice zijn daar eveneens een voorbeeld van, beweert Senja…

“Ik denk dat Waylon een acteur is”, aldus Senja in Party. “Hij komt op mij over als iemand die niets geeft om een ander, maar vooral om zichzelf.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending