Rachel Hazes onthult wie nu de échte vader van André Hazes Jr. is!
Connect with us

Meest bekeken

Rachel Hazes onthult wie nu de échte vader van André Hazes Jr. is!

Er gaan al een hele hoop jaren flink wat geruchten rond over wie nou de échte vader van de 25-jarige André Hazes zou zijn. Namen die veel genoemd worden zijn John de Wolf en Marco Eijk. Rachel Hazes wil nu duidelijk maken wie nu echt de biologische vader van haar zoon is.

Ze geeft in weekblad Story aan: “Over John de Wolf kan ik kort zijn, ik heb hem nog nooit in mijn leven een hand gegeven. We weten van elkaar wie we zijn maar daar houdt onze connectie dan ook bij op”.

Rachel Hazes ontkracht geruchten

Ook gaan er geruchten rond over Marco van Eijk. De beruchte drugsbaron die in 2004 dood werd gevonden in België op een kleine landweg. Ze geeft aan dat ze begin 1991 met Marco uit elkaar ging en in oktober 1991 met André senior trouwden. Roxeanne en André zijn respectievelijk pas in 1993 en 1994 geboren. Het zijn dus écht kinderen van haar en André Hazes geeft ze aan.

Bron: story

Celeberties

Prinses Amalia bevestigt dit gerucht wat iedereen al dacht

Prinses Amalia is al een échte dame. Daar hoort natuurlijk ook je rijbewijs halen bij. Het gerucht ging dat Amalia haar eerste rijles al heeft gehad. Tijdens Koningsdag gaf ze daar het verlossende antwoord op…

En jahoor, prinses Amalia is begonnen met haar rijlessen. Dinsdag bevestigde zij dat ze haar eerste rijles al heeft gehad. Ze maakte alleen niet bekend wanneer deze les was geweest. Haar vervolglessen zijn helaas afgelast. De reden hiervan heeft ze niet vertelt.

Tijdens Koningsdag kon Amalia al een beetje oefenen met racen. Ze racete tegen haar zusjes, Alexia en Ariana, in een virtuele Formule-1 auto. En met succes: Amalia kwam als eerste over de finish. Hopelijk heeft ze met haar échte rijlessen net zo veel geluk.

Het is dus niet bekend waarom haar volgende lessen zijn afgelast. We hopen voor haar dat ze haar lessen snel mag vervolgen en wensen haar succes met het behalen van haar rijbewijs. Heb jij je rijbewijs al?

Bron: nu.nl

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Jort Kelder maakt postuur prinses Amalia belachelijk

Prinses Amalia heeft in haar zeventienjarige leven al heel wat kritiek moeten incasseren. Veruit het meeste kritiek ging over haar lichaamsbouw. Ook na afgelopen Koningsdag heeft ze opnieuw kritiek gehad, en zelfs een bekende Nederlander geeft zijn mening over de kroonprinses.

Presentator Jort Kelder staat al niet bekend om zijn tolerantie. Eerder vonden veel mensen dat hij rascistische opmerkingen maakte, en ook liet hij weten het niet eens te zijn met de coronamaatregelen: ,,We zijn 80-plussers die te dik zijn en gerookt hebben aan het redden”, zei hij daarover.

Klein autootje

Ook over onze kroonprinses heeft hij zo zijn mening. In de talkshow De Vooravond wordt gepraat over Koningsdag. Vervolgens verschijnt er een foto in beeld van koning Willem-Alexander en zijn oudste dochter. Een gezellig kiekje waar de twee vrolijk op lachen. Maar Jort ziet heel iets anders: ,,In dat beeld zit de hele onhandigheid van vader en dochter, die die auto inmiddels enigszins aan het ontgroeien zijn zo te zien. Het heeft iets knulligs.”

Alexia

Van een andere dochter van ons koningspaar lijkt Jort wel groot fan te zijn. ,,Ik vind wel die Alexia, dat tweede zusje, dat lijkt me wel een talent om allerlei redenen.” De andere tafelgasten vragen om verduidelijking. ,,Die beweegt wat makkelijker, ziet er goed uit”, zegt Jort daarop.

Bron: ditjesendatjes

Doorgaan met lezen

Celeberties

Extreem slecht nieuws voor Frans en Mariska Bauer

Een flinke domper voor Frans en Mariska Bauer. Het koppel heeft corona en zit al meer dan een week in quarantaine.

Volgens het management van Frans en Mariska is het begonnen bij hun kinderen. De twee hebben op dit moment enkel lichte klachten en voelen zich verder goed.

Nieuw programma

Afgelopen woensdag was de eerste aflevering van het nieuwe programma De Bauers: Bestemming Onbekend. Het programma was met 992.000 kijkers het op twee na best bekeken programma op primetime, meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO). In De Bauers: Bestemming Onbekend gaan Frans en Mariska weer samen op reis. Elke week doet het koppel een andere plek aan die ze nog niet kennen.

Bron: story

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending