Rachel Hazes openhartig over mislukte zelfmoordpoging: ‘Ik was ernstig ziek’
Connect with us

Celeberties

Rachel Hazes openhartig over mislukte zelfmoordpoging: ‘Ik was ernstig ziek’

Hoewel Rachel Hazes het leven tegenwoordig weer rooskleurig inziet, zat ze er in 2017 flink doorheen. Ze besloot een einde aan haar leven te maken, maar dit mislukte.

Waardoor kwam het dat je in 2017 tot die daad kwam?
‘Bij mij was het alles wel. Het emmertje zat vol.’

Wat zat er allemaal in dat emmertje?
‘Heel veel verdriet. Heel veel onmacht. Heel veel strijd moeten leveren. Onbegrip. En ik had natuurlijk op dat moment een heel moeizame relatie met mijn zoon André. Daar ging ik wel echt kapot aan.’

Het was alles bij elkaar: de tegenslagen, de kritiek. Het leven glansde niet meer.
‘Ik kon niet meer. Ik kon ook van niets meer genieten. Kijk, in principe kan ik heel rustig leven en heel oud worden met de dingetjes die ik heb. Je wordt ouder en je hebt minder nodig, lijkt het wel. Wat ik heb gehad in 2017, noem ik toch een beetje ziek zijn. Na mijn ziekte ben ik heel erg de kleine dingen gaan waarderen: een vogeltje dat fluit, het zonnetje dat schijnt. Natuurlijk, vroeger was het allemaal aanzien met een mooie klok om je pols en een mooie tas. Ik zal je vertellen: het interesseert me helemaal niks meer.’

Oog hebben voor klein geluk en die kleine dingen die je noemt waarderen: komt dat pas als je heel diep hebt gezeten? Als je de rand van de afgrond hebt gezien?
‘Ja. Je moet van heel ver komen. Want sorry dat ik het zo zeg, maar ik was meer dood dan levend. Pas daarna kun je waarderen hoe mooi het leven wél is.’

Wat fijn dat het goed is gekomen en dat we hier zo zitten om erover te praten. Ik wil er toch nog iets over vragen. Je zegt dat je zelfmoordpoging is mislukt… Kwam die daad in een vlaag bij je op of had je het gepland?
‘Ik heb het helemaal gepland. Een afscheidsbrief geschreven. Weken van tevoren heb ik een mes gekocht.’

Gelukkig is het goed afgelopen, maar even heel hard: waarom is je poging om jezelf van het leven te beroven mislukt? Hoe kon het misgaan?
‘Ik denk dat Dré dacht: wegblijven, ik wil jou helemaal nog niet boven hebben!’

Hij heeft het vanuit de hemel tegengehouden… Heb je hulp gekregen toen, is er iemand komen opdagen?
‘Nee. Het was echt een serieuze wond, ik heb twee, drie weken met die arm rondgelopen. Toen ben ik pas naar het ziekenhuis gegaan. Dus niemand heeft me gevonden en ik heb niemand wat laten blijken. Ook mijn dochter niet. Ik heb die arm altijd ingepakt, shirt erover en niemand heeft het aan mij gezien. Heel lang daarna pas.’

Nieuwe Revu interviewde Rachel Hazes over haar verleden, haar zelfmoordpoging en haar nieuwe liefde. ‘Ik denk dat mensen al hadden verwacht dat ik best wel snel een man in mijn leven toe zou laten. Ik ben nu meer dan zeventien jaar verder en denk wel dat ik er nu klaar voor ben.’

Celeberties

‘Marieke Elsinga is eindelijk zwanger?’

Huisje-boompje-beestje…Marieke Elsinga wilde niets liever. Jarenlang deed ze verwoede pogingen een man aan de haak te slaan. Keer op keer liep het echter op niets uit. Tot ze Sander ontmoette.

Twee jaar geleden ontmoette ze hem via een datingapp. Vanaf haar 20e was ze vrijgezel, en gaandeweg verlangde ze steeds meer naar een relatie. Ze ging actief op zoek via allerlei datingapps. Dolblij was ze toen ze op die manier uiteindelijk Sander ontmoette. Al duurde het door de vele negatieve datingervaringen in het verleden wel even voordat Marieke zich kwetsbaar durfde op te stellen.

Afgewezen
‘Voor mijn gevoel ben ik best vaak afgewezen door mannen. Amsterdamse klootzakjes, noem ik ze altijd,’ zegt ze in &C. Van die gasten die dan toch weer gaan kijken of er niet een nog leuker en lekkerder chickie is.’ Dit zorgde ervoor dat Marieke rond haar 28e dacht dat het echt niet meer ging lukken een man te scoren. ‘Kreeg ik wéér een appje met: Ik vind je een heel leuke meid, máár…’ Of ze werd compleet genegeerd, wat zeer deed. ‘Elke keer dat iemand zegt: Ik vind je wel leuk maar niet leuk genoeg, vormt zich toch een klein littekentje op je hart.’ Maar door Sander is alle pijn naar de achtergrond geraakt.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Jaimie Vaes choqueert opnieuw met foto van haar bilvergroting

Jaimie Vaes maakt opnieuw de tongen massaal los op het internet. Dit keer heeft het alles te maken met haar gesponsorde bilvergroting, die ze uitgebreid liet zien op haar Instagram account.

Jaimie ging een samenwerking aan met house of Bratz waarbij ze haar bilpartij een flinke lift liet geven, en dat laat ze ongegeneerd zien online!

Bil-correctie

Eerder bleek al dat de correctie niet een echte operatie was, maar dat er fillers gebruikt worden. De bil-correctie is volgens de clinic een goed alternatief voor mensen die graag een vollere bil willen hebben, maar geen operatie willen ondergaan. Er wordt in dit geval namelijk gewerkt met fillers.

Instagram

Op Instagram deelt Jaimie trots het resultaat. “Life in Motion,” schreef ze bij de foto. Bekijk het hieronder.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Nieuwe foto vriend prinses Amalia opgedoken

Er is een foto opgedoken van Isebrand Kaldewei, de vriend van Amalia. De foto dateert uit 2019, toen hij in Amerika studeerde aan de Stony Brook School. De foto, waar hij naast vier andere studenten poseert, is op school gemaakt.

Isebrand studeerde van augustus 2018 tot juli 2019 op de Stony Brook School in New York. Op de school zitten studenten van over de hele wereld. Isebrand, die zelf uit Münster komt, leerde dus een hoop internationale studenten kennen.

Internationale vrienden
Op de foto staat Isebrand naast vier andere studenten: Simona, Mercedes, Jonas en Carl. Alle vier zijn ze op de school gekomen via het uitwisselingsprogramma ASSIST. Waar ze vandaan komen is niet bekend, maar er hangen wel verschillende vlaggen op de achtergrond. Een Canadese en een Engelse vlag, en natuurlijk een Duitse vlag voor Isebrand.

In Amerika deed Isebrand vaak mee met naschoolse activiteiten. Zo zat hij in het zwemteam en in het tennisteam. Hij zal dan ook ongetwijfeld wat internationale vrienden aan die tijd hebben overgehouden.

Nu in Nederland
Momenteel studeert hij Business Innovation aan de Universiteit van Tilburg. Ook daar geniet hij van het studentenleven. Hij zou Amalia ontmoet hebben op een feestje en sindsdien is het stel onafscheidelijk.

 

Isebrand links.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending