Rachel Hazes over band met schoondochter: ‘Ik heb niet zoveel met Monique’
Connect with us

WOW

Rachel Hazes over band met schoondochter: ‘Ik heb niet zoveel met Monique’

De rust lijkt wedergekeerd rondom het leven van André Hazes en Monique Westenberg. Toch is moeder Rachel Hazes de gigantische mediastorm rondom de relaties van haar zoon nog niet vergeten. In een interview met RTL Boulevard vertelt Rachel openhartig over haar band met schoondochter Monique en de afgelopen roerige periode.

André en Bridget
Het is inmiddels een aantal maanden geleden dat André Hazes zijn kortstondige relatie met Bridget Maasland beëindigde. Dit viel voor Rachel rauw op haar dak, aangezien de brunette het goed kon vinden met Bridget. “Ik draag Bridget een warm hart toe. Ik had met haar een hele leuke tijd en dat heb ik nog steeds”, legt Rachel uit aan RTL Boulevard. De mediastorm rondom dit koppel lag volgens Rachel ook aan haar eigen zoon. “Als jij iedere dag alles post op Instagram, hé… je hoeft ook niet alles te laten zien”, aldus Rachel.

Geen klik
Al in een eerder interview wist Rachel Hazes te benadrukken dat haar band met Monique Westenberg niet erg sterk is. Inmiddels lijkt hier nog niet veel verandering in te komen, aangezien de brunette dit onderwerp opnieuw aankaart. “Al wordt hij 100 jaar met die vrouw, prima. Ik gun hem zijn geluk. Ik heb niet zoveel met Monique”, legt Rachel uit. “Sorry, kon ik maar komedie spelen, dan was het allemaal makkelijker geweest. Het is een goede vrouw, alleen het is niet aan mij. Ik hoef er niet mee samen te wonen”, aldus Rachel.

Bron: RTL Boulevard

Celeberties

ZIEN: Wauw! Miljuschka Mitzenhausen heeft ze losjes in de tas hangen

Miljuschka Witzenhausen, we kennen d’r inmiddels allemaal. Via het modellenbureau waar ze werkte kwam zij uiteindelijk bij de jongerentelevisiezender TMF terecht, waar ze vanaf 5 februari 2005 werkzaam was. En sindsdien is ze wereldberoemd in Nederland.

Ze heeft natuurlijk haar looks mee maar wist je dat ze ook het nichtje is van vermeend topcrimineel Willem Holleeder? Ook is ze dit jaar te zien in het nieuwe seizoen van het populaire televisie programma Wie Is De Mol?.

Miljuschka bakt lekker weg op het strand

Enfin, Miljuschka houdt zich tegenwoordig vooral bezig met lekker koken en bakken in de keuken. Maar op zo’n zomerse zondag als vandaag ligt ze natuurlijk heerlijk te bakken op het strand.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Rachel Hazes haalt flink uit naar Monique Westenberg!

Dat Rachel Hazes en Monique Westenberg niet door één deur kunnen is inmiddels wel duidelijk. In de tijd dat André Hazes wat met zijn kortstondige nieuwe vlam Bridget Maasland had, was ze wel ineens dikke maatjes met de liefde van haar zoon. Maar ook toen het weer goed kwam tussen de zanger en de moeder van zijn kind bleef de spanning tussen de twee nogal hoog. Shownieuws en Story weten te melden dat de vrouw vanuit haar tweede huis in Barcelona met een nieuw boek bezig is. En er zijn ook wat aannames dat dit boek die spanning alleen nog maar meer gaat opvoeren.

Het boek van Rachel Hazes

Het overlijden van haar man, de grootste volkszanger die Nederland ooit gekend heeft, zal centraal staan in dit boek. Er zouden heel wat heftige dingen zijn gebeurd in deze periode. Maar Shownieuws en Story melden ook dat haar moeizame band met Monique niet onbesproken zal blijven. Ook zou ze schrijven over de slechte band die ze heeft met haar dochter, Roxeanne Hazes. Haar boek zal ‘Als je alles weet’ heten. De verwachtingen zijn dat deze nét zo’n bestseller zal zijn als haar eerste boek ‘Typisch André’ die 15 jaar geleden uitkwam.

Nieuwe Hazes-breuk?

Hoewel het de laatste tijd weer wat gemoedelijker lijkt te zijn in de familie Hazes kan daar behoorlijk wat verandering in komen. Tenminste, als we weekblad Story moeten geloven. De 50-jarige weduwe zou namelijk alles maar dan ook ALLES over de slechte verhouding tussen haarzelf en haar schoondochter gaan verklappen. En dan krijgen we uiteraard maar één kant van het verhaal te lezen. Ook zal ze schrijven over de ‘verwijdering’ van dochterlief Roxeanne. Wanneer het boek precies zal gaan uitkomen is nog niet bekend.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Grote tegenslag voor Gordon: ‘Dit komt nooit meer goed’

Gordon heeft opnieuw een tegenslag te verwerken gekregen in zijn zoektocht naar de liefde. Dit vertelt hij in een interview aan Shownieuws, zoals je kan zien in de video bovenaan deze pagina.

Om Cupido een handje te helpen heeft hij zich aangemeld op een dating-app. Alleen lijken zij niet te geloven dat het daadwerkelijk Gordon is die zich inschrijft, zo zegt Gordon. “Ik zat een tijdje op Tinder en op een gegeven moment werd ik eraf gegooid.” Waarom zie je in de video bovenaan deze pagina.

Televizier-ring

Gelukkig is er ook leuk nieuws voor de presentator, want Gordon is in de race voor de Gouden Televizier-Ring. Hij staat in de nominatielijst met het programma ‘100 jaar jong’, waarin hij optrekt met mensen die al meer dan een eeuw in leven zijn. Hij brengt daarin de levensverhalen van de senioren in beeld.

De opnames van het tweede seizoen zijn inmiddels gestart, maar met het eerste seizoen staat hij op de longlist voor de felbegeerde Gouden Televizier-Ring.

Bron: Shownieuws Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Trending