Rachel Hazes verklapt op welke leeftijd ze met André naar bed ging
Connect with us

Meest bekeken

Rachel Hazes verklapt op welke leeftijd ze met André naar bed ging

Rachel Hazes onthult dat ze op haar vijftiende voor de eerste keer naar bed ging met André Hazes. De zanger was toen 34 jaar en stapte haar slaapkamer binnen toen ze op zijn zoon Melvin aan het babysitten was. André Hazes had toen een relatie met Ellen Wolf. In de docuserie Kleine jongen zegt dat ze het wel wilde, maar dat het haar een beetje overviel.

André en Rachel leerden elkaar kennen toen zij amper twaalf jaar oud was. Haar vader Jan van Galen was fan van de zanger en hij nam de kleine Rachel mee maar een café in Rotterdam waar hij optrad. Rachel vertelt: “André ging toen Een beetje verliefd zingen en toen haalde hij mij naar voren. Hij wilde dat samen met mij zingen. Eigenlijk heel apart, want je weet amper met twaalf jaar wat je zingt.”

Op haar 15 was Rachel even babysitter bij André en Ellen. Eerder raakte al bekend dat ze toen reeds gevoelens hadden voor elkaar. Wat niet geweten was, dat ze toen ook al het bed deelden. Rachel biecht op: “Daar gebeurden wel een paar dingen die eigenlijk niet door de beugel konden. Ellen was niet huis, ik was naar bed gegaan. En toen kwam André op een gegeven moment bij mij in de slaapkamer. Toen is er wel wat gebeurd, zeg maar. Toen hebben we ook wel echt seks gehad de eerste keer. André was ook wel mijn eerste vriendje waar ik de liefde mee bedreven heb.”

Op dat ogenblik dacht ze nog niet aan een seksuele relatie met de zanger. “Natuurlijk, we hebben het samen gedaan, maar het overviel mij wel. Ik had niet de intentie om met André naar bed te gaan. Misschien ooit een keertje, ofzo, maar toen ik 15 was, speelde dat echt nog niet bij mij, dus het is me echt overkomen”, vertelt Rachel.

André wilde meer

Het was André die volgens haar meer wilde. Rachel getuigt: “Op een gegeven moment ging André mij bellen, dat was een beetje een soort liefdesverklaring. En toen bleek Ellen mee te luisteren.” Dat was een bijzonder onprettige situatie, vertelt de weduwe van de zanger nu. “Zij dacht natuurlijk: hij heeft een ander, maar ze had nooit verwacht dat ik dat was. Toen heb ik er echt wel voor gekozen om even uit beeld te gaan bij André.”

Het zou nog vijf jaar duren voor ze een echte relatie zouden krijgen. Rachel zag hem terug tijdens een concert in Rotterdam. “Bij de eerste zin wees hij naar mij, met andere woorden, leuk dat je er bent. Hij gaf zijn telefoonnummer en zei: bel me eens. Dus dat hebben we gedaan.” En de rest is geschiedenis.

Meest bekeken

Groot gerucht: Wordt Mark Rutte vader?

Iedereen vraagt zich af wie de vriend of vriendin van Rutte is. Rutte begint namelijk ook een dagje ouder te worden wat hij is alweer 54 jaar oud. Toch sluit hij kinderen niet uit en zegt hier zelf het volgende over: “Mijn vader was 57, 58 jaar toen ik werd geboren.”

Ook vertelde Rutte dat hij vorig jaar tijdens kerst met iemand in een huisje in Drenthe aan het vertoeven was.

“Allemaal volgens de coronaregels”, liet hij weten. Hij wilde echter niet vertellen wie die ander dan was en zorgde gelijk voor roddels. Echter dat heeft hij gelijk ontkracht, de 54-jarige demissionair minister-president zaterdagavond in Shownieuws toen hem de vraag werd gesteld wie die tweede in het huis was. “Met familie. Ik kan alleen niet zeggen wie, want die familie van mij wurgt me als ik namen naar buiten breng.”

Rutte zegt ook dat hij nog best wel kinderen zou willen aangezien zijn vader 58 jaar oud was toen hij Mark kreeg. Een vrouw in zijn leven is volgens hem ook mogelijk maar omdat hij het zo druk heeft met het coronavirus lukt dat nu even niet.

Online daten ziet hij overigens niet zitten: “Als het gebeurt, dan moet het toch iemand zijn die je op straat tegenkomt. Iemand waarvan je zegt: ’Ja, wij worden samen oud.’ Maar het is niet dat ik er krampachtig naar op zoek ben. Ik ben nu heel gelukkig, maar als het gebeurt, dan gebeurt het.”

En als het gebeurt dan sluit “Rutte zelfs kinderen niet uit. Daarbij spiegelt hij zich aan zijn vader. “Op dit moment heb ik ze nog niet, nee. Dat is niet iets wat ik nu mis. Maar wie weet gebeurt het. Mijn vader was 57, 58 jaar toen ik werd geboren, en dat betekent dus wel dat de kans aanwezig is dat je vrij jong je vader verliest. Ik was 21 toen hij overleed, en dat is wel iets wat je moet incalculeren. Dat jouw kinderen je minder lang zullen meemaken.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

PvdA wil versoepelingen per direct terugschroeven

Omdat in tal van ziekenhuizen alarmfase één dreigt, overweegt het kabinet toch een nieuwe lockdown. Vanaf mei is er volgens het RIVM wel ruimte voor versoepelingen, maar in de Tweede Kamer zijn de reacties kritisch. Volgens PvdA is het onverantwoord om nu te versoepelen.

PvdA pleit voor het terugdraaien van de aangekondigde versoepelingen op 28 april. Lilianne Ploumen, PvdA-leidster, argumenteert: “De besmettingscijfers zijn torenhoog, de piek lijkt niet achter ons te liggen.”

Vandaag kwamen er bijna 10.000 besmettingen bij. Bovendien komt ruim een derde van de ziekenhuizen niet toe aan belangrijke ingrepen. “Het is volstrekt onverantwoord om nu te versoepelen. Bekijk het van dag tot dag, volgt het OMT, ga nu niet een beetje freestylen.”

Vorige week had de PvdA niets tegen versoepelen, maar Ploumen pleit ervoor om het advies van het OMT te volgen. Ze vindt dat er nog gewacht moet worden met het loslaten van de beperken. De SP uit eveneens kritiek. Lilian Marijnissen merkt op: “Ik zie de volle winkelstraten alweer voor me.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Ex-vrouw André Hazes haalt keihard uit naar Rachel

De documentaire over wijlen André Hazes zorgt voor een hoop onrust binnen de nabestaanden van de zanger. Zo is niet alleen Roxeanne niet blij met de beelden, ook oudste dochter Nathalie én de weduwnaar van ex-vrouw Ellen Wolf spreken zich uit.

Joppe liet in een bericht op Facebook gisteravond weten niet te spreken te zijn over Kleine Jongen. Er werden namelijk beelden en filmpjes vertoond van Ellen. ‘Als nabestaanden zijn wij nooit gevraagd of geïnformeerd om goedkeuring of deelname.’

Over de rug
Hij heeft contact gezocht met AVROTROS en de productiemaatschappij om de uitzending te stoppen of deelname van Ellen te schrappen. Joppe verklaart: ‘Gezien het feit dat het geldelijk gewin van deze documentaire naar een partij gaat waar wij ons niet bepaald in kunnen vinden en wij vinden dat er geld wordt verdiend over de rug van onze dierbare Ellen.’ Toch kregen ze daar geen antwoord op.

S*ksueel misbruik
Hij benadrukt daarom: ‘Nogmaals: wij distantiëren ons ten zeerste en doen een beroep op Rachel om de opbrengsten van deze serie te doneren aan de Jellinekkliniek en aan de opvang van kinderen die s*ksueel misbruikt zijn in hun leven.’

Doorgaan met lezen

Trending