Raven van Dorst is zwanger! Presentator poseert met babybuik en volgers gaan los!
Connect with us

BNers

Raven van Dorst is zwanger! Presentator poseert met babybuik en volgers gaan los!

Raven van Dorst, voorheen bekend als Ryanne, heeft een opmerkelijke transformatie doorgemaakt sinds hun bekendheid door hun relatie met Christina Curry, dochter van Patricia Paay, en hun deelname aan het televisieprogramma Boerderij van Dorst.

Naast hun televisiewerk stond Raven bekend als de frontman en gitarist van de band DOOL.

Van Dorst werd geboren met hermafroditisme en onderging kort na de geboorte een operatie om uiterlijke mannelijke geslachtskenmerken te verwijderen.
Raven van Dorst

Op 5 mei 2021 besloot Raven hun naam te veranderen naar Raven, en ze identificeren zich als genderneutraal, wat betekent dat ze liever niet als ‘hij’ of ‘zij’ worden aangesproken.

Onlangs zorgde Raven voor opschudding op het internet door een foto te delen waarop ze te zien is in een bh, met ontblote ronde buik en een kapsel in de stijl van Amy Winehouse.

Deze foto ging viraal, en velen speculeerden dat Raven zwanger was, wat niemand had verwacht.

Echter, de ‘zwangere’ buik bleek gewoon een prothese te zijn, en Raven voegde eraan toe: “Happy Halloween,” om aan te geven dat het om een kostuum ging.
Raven van Dorst

De reacties van hun volgers waren enthousiast, waarbij sommigen opmerkten dat het hen goed stond en anderen droomden van Raven als ouder.

Hoewel Raven op dit moment niet zwanger is, is het altijd mogelijk dat dit in de toekomst verandert. Voor zover bekend is Raven momenteel vrijgezel.

Raven van Dorst heeft de aandacht getrokken met hun unieke en opvallende uiterlijk en persoonlijkheid.

Ze staan bekend om hun openheid over genderidentiteit en s*ksualiteit, en ze gebruiken hun platform om belangrijke gesprekken aan te gaan over deze onderwerpen.
Raven van Dorst

Hoewel de recente foto met de ‘zwangere’ buik voor opschudding zorgde, is het duidelijk dat Raven van Dorst niet terugschrikt voor controverse en graag mensen aan het denken zet.

Hun Instagram-account staat vol met creatieve en expressieve foto’s en berichten die hun persoonlijkheid weerspiegelen.

Het is duidelijk dat Raven van Dorst een unieke en inspirerende figuur is die op verschillende manieren de aandacht blijft trekken.

Of het nu gaat om hun muzikale carrière, hun televisiewerk of hun openheid over genderkwesties, Raven blijft een belangrijk figuur in de Nederlandse entertainmentindustrie en daarbuiten.

BNers

Bekijk: Johan Derksen haalt flink uit naar René Froger

René Froger kreeg vrijdagavond in de seizoensfinale van Vandaag Inside scherpe kritiek van Johan Derksen. De discussie ontstond toen de aangekondigde btw-verhoging voor culturele goederen en diensten ter sprake kwam, wat Froger zichtbaar frustreerde.

Duurdere kaartjes De Toppers

Froger benadrukt dat de hogere btw-tarieven ook de fans van De Toppers zullen treffen, aangezien de concertkaartjes duurder zullen worden. ‘Wij zouden dat toch moeten doorvoeren aan de mensen die de kaartjes kopen. De kaartjes zijn al niet goedkoop en bij wijze van spreken komt er nou nog eens 12 procent bij… Ja, ga jij het de mensen maar uitleggen,’ vertelt René.

‘Hakt er wel in’

Johan reageert fel: ‘Maar jij kunt niet als geste zeggen: ‘We maken de kaartjes goedkoper?’ Dat kan niet met alle onkosten.’ Froger antwoordt: ‘Nee, nee, nee, want wij zijn de afgelopen jaren al redelijk steady gebleven, ondanks dat alle kosten ongelooflijk de pan uit rijzen. Ja, en dan nu nog eens een keer deze twaalf procent eroverheen, dat hakt er wel in, ja.’

Tonnen winst

Derksen merkt vervolgens op: ‘Jawel, maar ik hoor wel eens van die Toppers-concerten, dat jullie er echt tonnen aan verdienen.’ Wilfred Genee voegt er lachend aan toe: ‘Ja, dat is een schande! Dat kan toch niet!’ René verdedigt zich: ‘Honderd procent, maar dat mag toch ook wel? Er staat ook veel tegenover.’

Doorgaan met lezen

BNers

Jan Roos: “Overleden ouders Joost Klein zouden zich schamen voor hem”

Jan Roos heeft in het YouTube-programma Roddelpraat ongenadig hard uitgehaald naar Joost Klein. De oud PowNed-verslaggever merkt onder meer op dat de artiest ‘moet ophouden met dat gejank over zijn ouders’ (die zijn overleden). ”Ze zouden zich schamen voor hem!”

Roddelpraat

Het programma Roddelpraat is sowieso erg controversieel. Jan Roos en zijn kompaan Dennis Schouten laten zich vaker verleiden tot absurde uitspraken.
De twee zijn al vaker voor de rechter gesleept en YouTube heeft het advertentiebeleid uitgeschakeld. In de aflevering die gisteren online kwam, werd onder meer de Nederlandse diskwalificatie bij Eurovisie besproken. En dan gaat het dus ook over Joost Klein.
Roos vindt de artiest maar niks. Maar wat hij dan doet gaat elke verbeelding te boven. Hij imiteert Joost en doet net alsof hij moet huilen. ”Mimimimimi mijn ouders zijn dood. Ja dat weten we toch wel!? Die zijn bijna alweer terug op aarde.”
Maar hij gaat verder. ”En daarbij, laten we eerlijk zijn: die mensen hebben dit niet mee hoeven te maken. Die zouden zich kapotschamen voor dat joch.”

‘Zwarte vogel’

Daarna gaat Jan Roos nog even los over de ‘zwarte vogel’. Hij bedoelt Appie Mussa, de zich verkleed had als een blauwe vogel.
In de uitzending wordt de TikTok-video van Appie getoond, waarin hij vertelt dat Joost ‘bijna niets deed’, maar toch gediskwalificeerd werd. Jan noemt dat het ‘goedpraten van geweld naar vrouwen’. ”Maar Appie komt uit een cultuur waar dat wellicht normaal is.”

Reacties

Dat Jan grappen maakt moet op zich kunnen, maar dat hij leuk probeert te doen over de rug van Joost Klein die nog steeds veel verdriet heeft om zijn overleden ouders gaat voor veel mensen te ver. En dat blijkt ook uit de reacties.
Onderstaand de uitzending. Jan doet zijn uitspraken vanaf minuut 7:50. Laat in de reacties op Facebook weten wat je daar van vindt.

Doorgaan met lezen

BNers

Willeke Alberti kan verdriet niet verwerken en neemt een trieste beslissing

Willeke Alberti gaat door een zeer heftige periode. In een tijdsbestek van amper twee maanden verloor ze eerst haar dochter Daniëlle van ’t Schip, waarna ze ook nog eens afscheid moest nemen van haar broer en dat raakt haar keihard. Om die reden een besluit genomen.

Moeilijke tijd

In oktober vorig jaar liet Daniëlle van ’t Schip het leven na een loodzware strijd tegen kanker. Als ouder is een kind verliezen het ergste wat er is.
Twee maanden later volgde er weer een klap. Haar broer Tonny overleed en dat bracht Willeke weer helemaal terug bij af. Ze realiseert zich dat ze door moet met haar leven, maar is ontzettend verdrietig. Om deze reden heeft ze nu professionele hulp ingeschakeld. Die gaat Willeke helpen om het verdriet een plek te gaan geven.

Tranen

Willeke doet alles wat in haar macht ligt om sterk te blijven, maar vanzelfsprekend zijn er momenten dat het haar allemaal te veel wordt.
”Als ik ’s ochtend onder de douche sta, komen soms wel de tranen. Die gaan dan het putje in en daarna begin ik vol goede moed mijn dag, zoals ik dat graag wil.”
Alberti weet dat het geen zin heeft om haar hoofd te laten langen. ”Daar schiet ik niks mee op.” Wanneer ze het moeilijk heeft, beeld ze zich in wat haar dochter graag gewild zou hebben, en dat geeft haar dan weer kracht.
” Daniëlle zei niet voor niets: ‘Wat je ook doet, mam, met dat zingen in de zorg ga je gewoon door, hoor!” Vanaf deze plek wensen we Willeke uiteraard veel sterkte. Dat kun jij ook doen door een reactie achter te laten onder deze post op Facebook.

Doorgaan met lezen

Trending