Rebelse prinses Alexia rokend gespot op de foto
Connect with us

WOW

Rebelse prinses Alexia rokend gespot op de foto

Een foto van prinses Alexia gaat wereldwijd viraal. Die foto van de tweede van koning Willem-Alexander en koningin Maxima staat nu zelfs op de cover van ‘¡Hola! Argentina’, maar het blad vraagt zich ook af: Is Máxima’s tweede dochter ALEXIA de rebelse prinses van haar generatie? Alexia, die volgens ¡Hola! op haar 14de al rokend werd gefotografeerd.

¡Hola schrijft dat Alexia (15), opvallend en spontaan, het meest op haar moeder lijkt. Om er aan toe te voegen: ‘maar haar laatste optredens op sociale netwerken, met een sigaret in haar hand en het zingen van songs met expliciete taal, veroorzaakte zij veel opschudding.

Volgens het Argetijnse blad werd Alexia rokend gefotografeerd. Of het ook daadwerkelijk ook haar hand is….

Volgens het blad verscheen er een paar dagen voor haar 15de verjaardag namelijk een foto, op het account van een vriend van de prinses, van Alexia met een sigaret in haar hand. Een prinses die rookt op haar 14de? Gelukkig werd het beeld op dat moment maar door zeer weinig mensen gezien, omdat het al snel verwijderd werd, maar het is natuurlijk nog wel te vinden in cyberspace.

In elke koninklijke familie, in elke generatie is er een rebelse prins of prinses. Ze bouwen hun reputatie op met hun “minder nobele” (of “meer menselijke”) daden. Over het algemeen wordt dat label rebels, op enkele uitzonderingen na, nooit door een erfgenaam gedragen, maar vaak door zijn broers of zussen die in hun jeugd een prominente plaats in de lijn van opvolging innemen, maar niet echt kans op die troon maken.

Er zijn goede voorbeelden: Margaret van Engeland, Magdalene van Zweden, Martha Luisa van Noorwegen, Stephanie van Monaco en Harry van Engeland,. Zij verlegden grenzen en negeerden tradities. In Holland is er al een kandidaat om de plaats van “rebel” in te nemen.

Maar zo weet ¡Hola de prinses wordt scherp in de gaten gehouden door haar ouders. Toen zij twee jaar geleden haar geluk beproefde als influencer op Instagram en een account opende onder de naam f_4_u2 was de pret van korte duur.

In haar profiel leende Alexia een zin van Cocó Chanel: “Ik doe geen mode, ik ben mode”. Die carrière op Instagram duurde slechts drie maanden. Het account bestaat nog wel, maar er verschijnen sinds april 2018 geen berichten meer op. Papa en mama vonden het namelijk niet zo’n heel goed idee…

Dat Willem-Alexander en Maxima hun kroost goed in de gaten houden is duidelijk. Volgens royaltykenner Marc van der Linden wilde Alexia ook meedoen aan in de RTL 4-hit The Voice Kids, zo vertelde hij eind juni op tv. “Ze had, heb ik begrepen, maar dat hoor je allemaal via-via, want dat krijg je niet gecheckt, dat ze een droom had om mee te doen aan The Voice Kids.”

Van der Linden vraag zich wel af of Alexia in The Voice Kids wel had gekund. “Het was natuurlijk bijna onmogelijk, want als ze dan gewonnen had, dan had iedereen geroepen: ‘Ja, het is de dochter van de koning.’”

Volgens de royaltykenner zou papa Willem-Alexander bijna om geweest zijn om zijn dochter toestemming te geven aan het programma mee te doen. “Maar de koning was al zo ver dat als ze inderdaad eerlijk door de voorrondes zou zijn gekomen, dat ze mee had mogen doen, maar zo ver is het uiteindelijk niet gekomen.” Koning en koningin vonden het op het eind blijkbaar toch geen goed idee en spraken hun veto uit.

 

Volgens een andere royaltyexpert, Rick Evers, vindt Alexia het juist prachtig als er iets uitlekt. “Ik heb gehoord dat Alexia er ontzettend van geniet als er een foto uitlekt die vervolgens duizenden likes krijgt.”

Diezelfde royaltyexpert stelt ook dat Alexia is in de ban van kleding is. “Alexia is echt een meisje van deze tijd die het leuk vindt er mooi uit te zien en zich lekker uit te dossen. Op foto’s die geplaatst waren op Instagram en TikTok zie je dat ze daar veel mee bezig is.”

Bron: Hwhuizen

Meest bekeken

Dit is dé man die Maxima voor Willem Alexander heeft verlaten!

Maxima en Willem Alexander zijn eerlijk gezegd toch wel een prachtig koppel. Het verhaal gaat dat toen ze de Koning, toen nog prins, tegen het lijf liep, ze nog een relatie had met Dieter Zimmerman, een graficus bij een advertentiebureau. In het begin van de relatie met de toenmalige prins stond haar naam nog op de brievenbus van hun huis in New York. Hij beweert zelfs dat ze hem bedrogen heeft. Ze zou in eerste instantie niet geweten hebben dat de prins een troonopvolger zou geweest zijn, dat zou hij expres gedaan hebben zodat ze niet dáár voor viel. Maar Story komt nu toch wel met een opmerkelijk verhaal op de voorpagina van hun nieuwe blad.

Maxima voor het geld bij Willem Alexander?

Op de voorpagina van de nieuwe uitgave staat namelijk in koeienletters ‘Maxima trouwde Willem Alexander voor het geld’. Een of andere historicus zou dat beweren. Wat hier allemaal van waar is zullen we natuurlijk nooit te weten komen.

Het enige dat wij zien is een stel dat erg gelukkig is met elkaar en drie fantastische kinderen ter wereld heeft gebracht. Een volger reageert op sociale media terecht met: “Walgelijke aanname over de beweegredenen van de Koningin om met de Koning te trouwen. Als dat zo was, hadden we al lang gezien dat het toneelspel was en is. Ik vind het een leuk gezin!”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Monsterfiles bij IKEA en Primark, maar concerten zijn verboden

Mensen kunnen vanaf vandaag weer gewoon naar de winkel zonder een afspraak te maken. Uiteraard gaat dat gepaard met een enorme drukte. In enkele grote steden stonden lange wachtrijen voor de winkels. Andere winkels hanteren het principe dat een klant pas binnen mag als de andere weer buiten is.

Bij de IKEA in Barendrecht was het drummen om binnen te mogen. Winkels mogen per 25 vierkante meter slechts één klant ontvangen. Ook bij talrijke kledingwinkels in Rotterdam was er een grote drukte te bespeuren en bij Primark stonden er eveneens lange wachtrijen tot achter de hoek.

In Den Haag namen winkels voorzorgsmaatregelen met tape op de grond en hekken. Vooral bij de grote ketens staan mensen aan te schuiven om binnen te mogen.

RTV Rijnmond en diverse mensen melden op Twitter dat IKEA Barendrecht overrompeld is. IKEA laat weten dat ze alles in goede banen leiden met dranghekken en borden die aangeven om anderhalve meter afstand te houden.

Columnist Nico Dijkshoorn legt de vinger op de wonde en zegt dat dit de kromheid van het coronabeleid aantoont. Hij schrijft op Twitter: “Rij van 150 meter voor de Mega Primark, gekkenhuis bij IKEA, in de rij bij de terrassen, maar museumbezoek en concertbezoek vindt deze regering blijkbaar levensgevaarlijk.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Net binnen: Nieuwe vriendin André Hazes Sarah zwanger? André geeft eerlijk opheldering!

Nadat André Hazes (27) de naam Sarah van Soelen (25) liet vallen, begon de geruchtenmolen op volle toeren te draaien.

Wie is deze vrouw én hoe zit het nu tussen de twee? En er wordt zelfs gefluisterd over een Hazes-baby…

Hoewel de zanger gisteren één keer zijn verhaal zou doen, schoof hij ook nog aan bij Shownieuws. In gesprek met Patty Brard deed André opnieuw een boekje open.

Slechtste periode

Zo laat Hazes weten dat hij Sarah leerde kennen tijdens de slechtste periode van hun leven. ‘Zij is daarna ook naar een afkickkliniek gegaan voor een drank- en drugsverslaving.

Zij is nu anderhalf jaar clean. We hebben altijd contact gehouden voor als ik het even niet meer zag zitten.’

Goede vrouw

Toch speelt er momenteel niet meer dan vriendschap tussen de twee, maar: zeg nooit nooit. ‘Ik vind het een leuk wijf, ja. Ze is top.

Ik voel me begrepen, ik kan goed met haar praten, het kan een goede vrouw zijn. Maar het is nog niks…’

Nadat André Hazes (27) de naam Sarah van Soelen (25) liet vallen, begon de geruchtenmolen op volle toeren te draaien.

Wie is deze vrouw én hoe zit het nu tussen de twee? En er wordt zelfs gefluisterd over een Hazes-baby…

Hoewel de zanger gisteren één keer zijn verhaal zou doen, schoof hij ook nog aan bij Shownieuws. In gesprek met Patty Brard deed André opnieuw een boekje open.

Slechtste periode

Zo laat Hazes weten dat hij Sarah leerde kennen tijdens de slechtste periode van hun leven. ‘Zij is daarna ook naar een afkickkliniek gegaan voor een drank- en drugsverslaving.

Zij is nu anderhalf jaar clean. We hebben altijd contact gehouden voor als ik het even niet meer zag zitten.’

Goede vrouw

Toch speelt er momenteel niet meer dan vriendschap tussen de twee, maar: zeg nooit nooit. ‘Ik vind het een leuk wijf, ja.

Ze is top. Ik voel me begrepen, ik kan goed met haar praten, het kan een goede vrouw zijn. Maar het is nog niks…’

Zwangerschap

Dat Sarah al zwanger zou zijn van hem, is volgens Hazes dan ook klinklare onzin. Sterker nog, de twee hebben nog niet eens het bed gedeeld als we de zanger moeten geloven.

‘Er is nooit iets s*ksueels geweest. We hebben nog nooit wat gedaan, dus ik zou niet weten hoe dat zou moeten gebeuren.’

Huwelijk afgeblazen

André en Monique waren sinds vorig jaar februari weer bij elkaar, nadat de zanger enkele maanden een relatie met Bridget Maasland had.

Het afgelopen jaar leken André en Monique gelukkiger dan ooit. In december maakten de twee bekend dat ze wilden gaan trouwen, maar Story kon woensdag onthullen dat het toch echt over en uit was tussen de twee.

Bron: ditjesendatjes

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending