Relatie André Hazes en Anne Rose uit vanwege deze dame!
Connect with us

WOW

Relatie André Hazes en Anne Rose uit vanwege deze dame!

Wie de relaties van André Hazes een beetje volgt weet dat dat een behoorlijke rollercoaster kan zijn. Sinds kort is Anne Rose de nieuwste vriendin van de zanger en de reden dat het uit is met Sarah van Soelen. Sarah is weer de reden dat de verloving met Monique niet door is gegaan. Maar roddelkoningin Yvonne Coldeweijer heeft vanmorgen laten weten dat het alweer voorbij is tussen de zanger en Anne Rose.

Ze schrijft: “Ik ben er al 3 dagen mee bezig maar meer bevestigd dan dit krijg ik het niet. Voor 99% zeker. Het is alweer uit met André en Anne Rose. In Rome is hij er afgelopen weekend achter gekomen dat het voor hem toch niet gaat werken. Het plan was dus om samen te gaan wonen in Vinkeveen. André heeft de sleutel van zijn nieuwe huur appartement aan de molenkade al ontvangen. Maar hij gaat daar dus niet meer samenwonen.”

André Hazes terug naar oude liefde?

Coldeweijer vervolgt: “André heeft ook een koopappartement in Vinkeveen maar daar zitten momenteel huurders in. Hij heeft nu dus een nieuw stekkie gehuurd voor zichzelf alleen. Anne Rose heeft vannacht alleen geslapen bij haar ouders thuis en waar André is geweest is nog onbekend. Bij zijn moeder in Mijdrecht? Of misschien wel bij Monique (is serieus een optie)!” Het mag dus duidelijk zijn dat André opnieuw met liefdesverdriet zal kampen. Iets wat de zanger gewoonlijk weg weet te werken met nieuwe liefde. Of misschien toch weer oude liefde? Zal de zanger toch weer bij Monique belanden, of is Sarah van Soelen ook nog steeds een optie in het leven van de zanger? We zullen het gauw genoeg gaan merken:

Meest bekeken

Breaking: scholen open en meer – deze coronamaatregelen worden morgen aangekondigd

Goed nieuws want er zullen toch enige versoepelingen aankomen morgen tijdens de persconferentie. Bronnen binnen de overheid hebben laten weten dat bijvoorbeeld alle scholen weer open mogen. Ook zal er weer gewinkeld mogen worden, wel op afspraak.

De maatregelen zullen vanaf zaterdag ingaan maar er is nog vol overleg met het Outbreak Managent Team (OMT). Het OMT heeft als advies gegeven aan de overheid om zo min mogelijk te versoepelen maar de scholen wel weer open te gooien. Ook willen ze ervoor zorgen dat er meer winkels open mogen, maar wel op afspraak.

Ook is er een reële kans dat de kapper weer aan de slag mogen maar de horeca blijft voorlopig dicht. Ook zullen we waarschijnlijk ook geen theater of bioscoop mogen bezoeken.

Morgen ergens in de middag maakt de overheid een definitief besluit over de versoepelingen die vanaf zaterdag zullen gaan gelden.

Dit is een positieve ontwikkeling aangezien onze nieuwe coronaminster Ernst Kuipers al eerder heeft gezegd dat we weinig tot geen versoepelingen moeten verwachten tijdens de persconferentie van 14 januari.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Wow: Marieke Elsinga laat haar “doorschijnende broek” uit Voice zien!

Marieke Elsinga was te zien in het programma ‘I Can See Your Voice’. Dat is een muzikale spelshow waarin zes kandidaten alles uit de kast halen om het panel te laten geloven dat ze een goede zanger zijn. Maar niet alles is wat het lijkt, want er zitten tussen de kandidaten ook een aantal valse stemmen.

In verschillende rondes vallen de kandidaten een voor een af. De laatst overgebleven kandidaat mag aan het eind van de show een duet zingen met de bekende Nederlandse gastartiest. De presentatrice wilde even kijken of er een twinkeling in de ogen van een kandidaat zat, maar kon niet opstaan.

Marieke Elsinga heeft de verkeerde broek uitgekozen!

Samantha Steenwijk roept gelijk dat haar broek doorschijnt. Maar volgens de presentatrice zelf is er iets anders aan de hand. Haar broek laat namelijk alle “putten” in haar bips zien, en dat wil ze liever niet.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Net binnen: Zware beveiliging rond huis Sigrid Kaag

Woensdag is de beveiliging rond de woning van minister Sigrid Kaag drastisch opgeschroefd. Er is een politiepost geplaatst en in de buurt zijn meer camera’s opgehangen.

Vorige week kwam er een dreigende man met een fakkel bij de woning van Kaag opdagen. Daarop deed de kersverse minister aangifte wegens bedreigingen. De 29-jarige Amsterdammer is aangehouden. Op 19 januari moet hij voor de politierechter verschijnen.

De 44-jarige vrouw die het voorval filmde, is eveneens aangehouden.

In de straat van minister Hugo de Jonge is eerder ook al permanente en zware bewaking ingevoerd sinds een gelijkaardig incident.

Doorgaan met lezen

Trending