René Le Blanc openhartig over een vreselijk groot verlies
Connect with us

Celeberties

René Le Blanc openhartig over een vreselijk groot verlies

René Le Blanc heeft te kampen gehad met een vreselijk verlies. Zijn schoonmoeder overleed onlangs, met wie hij een uiterst goede band had. De zanger stort in Bekend In De Buurt zijn hart uit over de nare periode die volgde na haar overlijden…

René verloor zijn schoonmoeder onverwacht. ,,Mijn schoonmoeder is drie weken geleden heel onverwachts overleden”, vertelt hij. ,,Ze was ziek, maar het overlijden ging heel snel en zagen we niet aankomen.”

Reacties
Aangezien René vanwege het overlijden een paar optredens moest missen, besloot hij het nieuws via Instagram met zijn fans te delen. De volkszanger schrok echter van de heftige reacties die hierop kwamen. ,, Mensen reageerden dat er elke dag schoonmoeders overlijden. Zo’n opmerking moet je maken als je bij mij voor de deur staat. Ik vind het ver beneden peil.”

Optreden
Zijn schoonmoeder, de moeder van Renés vrouw Jolanda, was groot fan van zijn muziek. Helaas kon hij niet optreden op haar uitvaart. ,, “Dat kon ik niet opbrengen. Ze hebben mijn nummer wel afgespeeld. Een plaat waar ik heel trots op ben, maar op dat moment wordt het gedraaid met een andere betekenis.”

Celeberties

Pijnlijk: Carrière Bilal Wahib compleet verwoest

Waar acteur en zanger Bilal Wahib jaren voor gewerkt geeft, is in één klap verwoest. De Mocro Maffia-acteur bood gisteravond tijdens een Instagram live video met duizenden kijkers een minderjarige jongen geld om zijn gesl*chts deel te laten zien. Een actie die hem duur is komen te staan…

Aan het begin van de middag werd een Amsterdamse man van 22 opgepakt vanwege het filmpje dat sinds gisteren op het internet circuleert. Dit gaat hoogstwaarschijnlijk om Wahib, echter wil de politie wegens privacyredenen de identiteit van het programma niet vrijgeven.

Boycot
Op social media is een flinke bom ontploft. Velen spreken van schande en roepen op om een boycot van de Tigers-zanger.

En dat is goed gelukt. Zo zou Art Rooijakkers Over De Vloer waarin Art langsgaat bij Wahib vanavond worden uitgezonden. De aflevering is door RTL echter op de lange baan geschoven.

Ook Topnotch, het label waar Wahib getekend is heeft de samenwerking besloten te beëindigen. ,,Door ons is kennisgenomen van de acties van Bilal Wahib op Instagram Live vannacht. Dit heeft ons er toe doen besluiten om per direct alle werkzaamheden ten aanzien van de artiest Bilal Wahib neer te leggen”, laat Topnotch weten.

,,We betreuren de situatie zeer en keuren het gedrag dat de artiest heeft laten zien ten strengste af. Wij wachten verdere berichtgeving vanuit het management van Bilal Wahib af.”

Ook de herhalingen van het programma Teenage Boss, wat gepresenteerd werd door Wahib, worden niet meer uitgezonden. Dit heeft een woordvoerder van BNNVARA en NPO Zapp laten weten.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dramatische onthulling Martien Meiland: ‘Over tien jaar ben ik dood!’

Wie denkt dat Martien Meiland altijd die gezellige en opgewekte man is zoals we hem kennen van op televisie, vergist zich lelijk. Ook Martien is niet ongevoelig voor sombere gedachten. SBS legde hem het vuur aan de schenen en hij deed enkele heftige uitspraken. De extravagante kasteelheer is er heilig van overtuigd dat hij over tien jaar dood is.

De fans die hopen dat Martien nog een lange tijd bij ons zal blijven, komen van een kale reis terug. Dat is toch wat Martien zelf denkt. Gevraagd of hij binnen tien jaar nog op televisie te zien zal zijn, antwoordde hij brutaal eerlijk: “Nee, dan ben ik er niet meer.” De Chateau Meiland-ster toont zich van zijn meest pessimistische kant: “Ja, dood. Ken je dat? We gaan toch allemaal een keer? God geeft, God neemt.”

Nog meer opmerkelijke uitspraken
Martien zorgde nog voor meer deining met enkele heftige uitspraken. De kasteelheer onthult dat hij vroeger heel onzeker was. Vooral dan over zijn uiterlijk. Hij vertelde openhartig: “Ik was heel vaak onzeker. Ook over hoe ik eruitzag. Met mijn lichaam. Dun en dan die neus zo, die grote neus erop. Maar dat heb ik gelukkig niet meer.” Ook het thema ‘relaties’ werd niet uit de weg gegaan. Blijkt dat de kasteelheer gewoon zoenen al ‘vreemdgaan’ vindt. Martien liet optekenen: “Moet je luisteren. Ik vind zoenen zo intiem. Dat is nog intiemer dan helemaal met elkaar naar bed gaan.”

Biografie
Alleen de tijd zal uitmaken of Martien nog voor zijn 70ste de pijp uitgaat. Ondertussen heeft hij zijn handen nog meer dan vol. Voorlopig is er nog Chateau Meiland en er zitten nog een aantal andere programma’s in de pijplijn. Ook zijn biografie doet heel wat stof opwaaien, met tal van bijzondere details over zijn levenswandel.

Bekijk het vragenvuur hieronder.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel Hazes haalt uit naar dochter: ‘Probleem ligt bij Roxeanne!’

Rachel Hazes kan maar niet snappen dat haar dochter Roxeanne niks met haar te maken wil hebben. De weduwe van André Hazes senior beweert nu dat ze de ruzie met Rox helemaal niet had zien aankomen. Meer nog, Rachel geeft Roxeanne de schuld van de ruzie. “Het is meer iets bij Rox zelf”, aldus Rachel.

Zoveelste ruzie
Het is niet de eerste keer dat het rommelt bij de Hazesjes. Dat is iets wat ook André Hazes junior maar al te goed weet. Jarenlang had hij vrijwel geen contact met zijn moeder en zus. Onlangs legde hij het op aangeven van zijn Monique weer bij. De zanger onthult dat de ruzie tussen moeder en dochter veel ingewikkelder is. André vertelde aan Story: “Volgens mij zijn zij nog een tandje erger met elkaar.”

Hoogspanning
Roxeanne weigerde zich tot nu uit te laten over de vete. Maar tussen de lijnen door is te lezen dat ze elkaar rauw lusten. Tijdens haar eerbetoon voor Moederdag en ook tijdens de onthulling van het wassenbeeld van André Hazes senior negeerde ze haar dochter volkomen. Bij het bericht over de onthulling liet ze fijntjes weten dat ze het had gedaan voor ‘hun kleine jongen’. Maar wat dan met hun ‘kleine meid’ vroegen velen zich af?

Roxeanne koestert wrok
Rachel komt compleet uit de lucht vallen en zegt dat het Rox is die wrok koestert tegen haar. Tegenover Story deed Rachel een boekje open over de aanslepende ruzie en het feit dat Rox niet bij de onthulling van het wassen beeld was. “Niemand wordt moeder om zijn kind niet meer te zien. Ik heb Rox gewoon uitgenodigd, maar ze heeft ervoor gekozen om er niet bij te zijn. Dat respecteer ik. Ik wil haar graag in haar waarde laten.”

Volgens Rachel is het dan ook Rox die haar de rug toekeerde. Ook zij heeft naar eigen zeggen het raden naar de reden voor haar gedrag. Rachel wijst haar dochter onomwonden aan als schuldige van de ruzie: “Het is ook niet iets tussen ons dat mis is, het is meer iets bij Rox zelf. En daar wil ik het bij laten. Want weet je, meestal trek je in dit soort situaties achteraf samen de conclusie dat het nergens over ging. Dat was toen kleine André en ik even geen contact hadden ook zo.”

Geen contact met kleinzoon
De brunette zegt dat Roxeanne de reden was waarom zij moest verhuizen. De ruzie betekent helaas ook dat Rachel haar kleinzoontje niet meer ziet.

Daarover onthulde Rachel: “Dat vind ik vreselijk. Fender was eerst drie dagen in de week bij me, toen ik nog boven Rox woonde. Je mag ook wel weten dat dat de reden is geweest dat ik ben verhuisd. Dan zag ik die kleine beneden. En hij mij, waarna hij dan zijn armpjes naar me spreidde. En dan werd hij weer naar binnen gehaald. Dat werd me te wrang.”

Doorgaan met lezen

Trending