René le Blanc verliest zijn jongste dochter!
Connect with us

WOW

René le Blanc verliest zijn jongste dochter!

De Ik Geloof In Mij-ster René le Blanc is de hoop op goed contact met zijn twee oudste dochters verloren. De zanger vestigde zijn hoop volledig op zijn jongste dochter Isaura (15), maar ook dit verloopt niet bijster soepel….

Het contact met zijn twee oudste dochters is al jaren flink bekoeld. De band tussen René en zijn dochters is zelfs zó slecht, dat één van zijn dochters flink uit de school klapte. In de bladen vertelde zij dat haar vader ‘de grootste leugenaar op aarde’ is en dat ‘hij dood voor haar is’.…

Jongste dochter
Alle hoop op een gezonde vader-dochterrelatie is dus gevestigd op zijn jongste dochter Isaura. Aan Story vertelt hij dat het contact met de tiener de afgelopen maanden wat moeizamer verloopt.

,,Ik zie mijn jongste dochter Isaura niet meer zoveel als ik zou willen,’ vertelt René . ,,Dat heeft verschillende oorzaken. Met haar moeder heb ik prima afspraken. Ze komt iedere veertien dagen een weekend bij ons. Voorheen was het ook altijd zo dat ik als ik bij haar in de buurt was, ik haar ophaalde om ergens te gaan eten. Maar de weekenden zijn best druk en ook de spontane uitjes om ergens uit eten te gaan, kunnen niet meer. En nu is er die avondklok.’

‘Te druk’
Het is voor René niet makkelijk zijn tijd in te delen, laat hij weten.

,,Laatst opperde ik dat ze mee zou gaan naar een televisieopname. Dat was al in kannen en kruiken totdat ze me belde en zei: Pap, maar dan ben ik na negen uur ’s avonds pas thuis. Dat mag niet. Daar had ze gelijk in. Ik ben er trots op dat ik zo’n verantwoordelijke dochter heb, maar door alles bij elkaar zien we elkaar niet veel. Dat vind ik jammer. Maar ze heeft gezegd dat ze mij dit succes gunt en dat ze heel blij voor me is. Dat vond ik heel lief.”

René zou zijn dochter graag meer aandacht geven, maar hij heeft het daar helaas te druk voor. ,,Ik zou haar graag meer willen zien. Maar ik ben ook realist. Voor een co-ouderschap heb ik het echt te druk.’

Celeberties

Sterkte: Het gaat niet goed met Patricia Paay: ‘Ernstig ziek?’

Patricia Paay schoof gisteren aan in De 5 Uur Show om onder meer te praten over het laatste nieuws en haar eigen muziekcarrière. De 71-jarige diva kwam echter wat verward over toen ze vertelde over de onderwerpen.

Patricia was de sidekick van presentatrice Carolina Lo Galbo, en praatte mee met de onderwerpen die aan bod kwamen. Patricia’s vergeetachtigheid viel al op toen ze haar mening gaf over Thierry Baudet die boos wegliep bij de roast van Martijn Koning bij Jinek. ‘Ik vind het heel laf dat hij wegliep. Dat heb ik nooit gedaan. Ik ben afgebrand geweest tien jaar geleden, ik geloof meer dan tien jaar geleden, in de… Bij… Hoe heet-ie ook alweer?’, stotterde ze.

Vergeetachtigheid
De voormalig zangeres doelde op de keer dat Theo Maassen haar afbrandde in De Wereld Draait Door, maar ze kon niet meer op de namen komen. Vervolgens liet ze een stilte vallen. ‘Wacht even, ik ben even..’, stamelde ze. ‘Ik werd afgebrand ergens omdat ik 60 jaar was en in de Playb*y stond. En ehh…’, legde Patricia uit. Toen wist Carolina waar de diva het over had. ‘In De Wereld Draait Door!’ Dat was raak. ‘Hè? Ja, De Wereld Draait Door, dat was het. Ik ben het even kwijt omdat het niet meer te zien is. Nou, dat. Ik loop toch niet weg dan?’

Theo Maassen
Tegen het einde van het gesprek bedankte Carolina haar. ‘Oké, nou bedankt voor jouw toegift. We gaan straks uitgebreid praten. Niet over Theo Maassen of wat dan ook, maar over disco.’ En toen viel er nóg een kwartje voor Patricia. ‘Dát was het! Theo Maassen! Ik ben heel gauw maar die naam maar vergeten.’

De leeftijd
Later liep de diva nog een keer vast. Ze kwam niet op een naam van een vrouw uit de tijd dat Patricia nog in de muziek zat. ‘Hoe heet ze nou?! Nou, goed, net wist ik het nog, nou niet meer. Zie: dat is natuurlijk die leeftijd,’ grapte ze.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg heeft een nieuwe vriend gevonden na breuk met André Hazes

Monique is er heel slecht van geweest dat André Hazes haar in de steek heeft gelaten. Ze vindt veel troost bij haar zoontje Dré.

Al lijkt kleine Dré niet de enige te zijn die Monique Westenberg troost biedt. Ze zou volgens verschillende bronnen al een nieuwe vlam gevonden hebben.

Het zou gaan om Tino Martin. De twee sturen elkaar geregeld hartjes over en het weer op Instagram.

Er lijkt wel liefde in de lucht te hangen tussen die twee. Tino zegt intussen aan Story dat hij niet wil reageren op de geruchten.

“Het is toch al een tijdje geleden dat ik Monique nog gezien heb”, luidt het. “Maar ja, ik heb haar een paar keer gesproken.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Freek vonk plaatst hele schokkende foto, iedereen is woedend

Freek Vonk plaatsten onderstaande foto op zijn Instagram account. Daarop is een vos te zien die een konijn heeft gevangen. Onder de foto plaatsten Freek de tekst: ”Sorry jongens, ik hoor net dat passen is afgelast dit weekend!!!”.

Freek Vonk die onder meer te zien is op de publieke omroep met het kinderprogramma Freek in het Wild kreeg het zwaar te verduren door deze foto. Verschillende bn’ers en volgers vonden het afschuwelijk dat Freek deze foto plaatsten en zo het paasfeest verpest. Hieronder enkele reactie’s op de foto:

‘Wat belachelijke foto zeg, je weet dat je allemaal jonge volgers hebt. Echt respectloos’

‘Dit vind ik zo zielig’ en ‘zo niet leuk ’

”Dit is hard als je konijn net is overleden”

”Vertel jij het mijn kids?!”

Freek Vonk zijn reactie hierop was simpel maar doeltreffend:

‘Ook zó is de natuur’.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending