René le Blanc verliest zijn jongste dochter!
Connect with us

WOW

René le Blanc verliest zijn jongste dochter!

De Ik Geloof In Mij-ster René le Blanc is de hoop op goed contact met zijn twee oudste dochters verloren. De zanger vestigde zijn hoop volledig op zijn jongste dochter Isaura (15), maar ook dit verloopt niet bijster soepel….

Het contact met zijn twee oudste dochters is al jaren flink bekoeld. De band tussen René en zijn dochters is zelfs zó slecht, dat één van zijn dochters flink uit de school klapte. In de bladen vertelde zij dat haar vader ‘de grootste leugenaar op aarde’ is en dat ‘hij dood voor haar is’.…

Jongste dochter
Alle hoop op een gezonde vader-dochterrelatie is dus gevestigd op zijn jongste dochter Isaura. Aan Story vertelt hij dat het contact met de tiener de afgelopen maanden wat moeizamer verloopt.

,,Ik zie mijn jongste dochter Isaura niet meer zoveel als ik zou willen,’ vertelt René . ,,Dat heeft verschillende oorzaken. Met haar moeder heb ik prima afspraken. Ze komt iedere veertien dagen een weekend bij ons. Voorheen was het ook altijd zo dat ik als ik bij haar in de buurt was, ik haar ophaalde om ergens te gaan eten. Maar de weekenden zijn best druk en ook de spontane uitjes om ergens uit eten te gaan, kunnen niet meer. En nu is er die avondklok.’

‘Te druk’
Het is voor René niet makkelijk zijn tijd in te delen, laat hij weten.

,,Laatst opperde ik dat ze mee zou gaan naar een televisieopname. Dat was al in kannen en kruiken totdat ze me belde en zei: Pap, maar dan ben ik na negen uur ’s avonds pas thuis. Dat mag niet. Daar had ze gelijk in. Ik ben er trots op dat ik zo’n verantwoordelijke dochter heb, maar door alles bij elkaar zien we elkaar niet veel. Dat vind ik jammer. Maar ze heeft gezegd dat ze mij dit succes gunt en dat ze heel blij voor me is. Dat vond ik heel lief.”

René zou zijn dochter graag meer aandacht geven, maar hij heeft het daar helaas te druk voor. ,,Ik zou haar graag meer willen zien. Maar ik ben ook realist. Voor een co-ouderschap heb ik het echt te druk.’

Gezondheid

Vrouw die zich door vriend laat voeren door trechter wil op die manier dikste van de wereld worden

De Texaanse Monica Riley weegt 317 kilo. Ze is echter niet blij met haar gewicht, want ze wil nog dikker worden. Haar droom is om een ​​halve ton te wegen (453 kilo) en niet te kunnen bewegen zonder hulp.

Ondanks de aanbevelingen van haar arts, heeft ze van eten haar levensdoel gemaakt en ze is nog maar net begonnen. De Texaanse vrouw onthoudt zich zelfs van operaties die het afvallen gemakkelijker zouden maken.

“Ik voel me een koningin”, zegt ze.

De koppige en toegewijde 29-jarige heeft al haar hele leven overgewicht. Een paar jaar geleden was ze enkele minuten verwijderd van een uitgebreide operatie die het voor haar gemakkelijker zou hebben gemaakt om af te vallen, maar ze trok zich op de laatste seconde terug.

Vriendje geeft haar te eten

In plaats daarvan besloot Monica Riley om nog dikker te worden. Toen de pers in 2017 met haar sprak, onthulde ze dat ze niet tevreden was met haar 317 kilo.

Haar doel was om aan te komen totdat ze de verbluffende 1000 pond zou bereiken – een halve ton (453 kilo) – en daarmee de zwaarste vrouw ter wereld te worden. Ze droomt er ook van om immobiel te worden.

Haar vriend Sid is een zogenaamde ‘feeder’, iemand die leeft om zijn partner te voeden en vet te mesten. Hij voedt haar dagelijks door een enorme trechter.

“Ik voel me een koningin. Sid voedt me de hele dag en ik hoef nooit op te staan ​​om iets te doen,” vertelde ze aan British Metro.

“Het maakt me gelukkig”

Monica krijgt 8000 calorieën per dag binnen, wat meer dan het drievoudige is van de aanbevolen inname voor vrouwen.

Veel mensen, waaronder de moeder van de 29-jarige, zijn erg kritisch over haar levensdoel.

“Mijn moeder begrijpt er helemaal niets van en ze zegt dat ik zelfmoord pleeg. Ik begrijp haar zorgen, maar het is mijn leven en aankomen maakt me gelukkig”, zegt Monica.

“We zijn van plan om kinderen te krijgen – niets houdt me tegen om een ​​kind uit mijn slaapkamer op te voeden. We zouden een oppas inschakelen om in het huis te helpen en de baby naar buiten te brengen. Sommige mensen vinden het misschien egoïstisch, maar ik ben ervan overtuigd dat we goede ouders zouden zijn.”

“Mijn doel is…”

Ze heeft vaak gezegd dat ze trots is op haar lichaam en dat ze het leuk vindt als mensen over haar schrijven. Ondertussen wijst ze haar critici van de hand.

“Mijn doel is om te dik te worden om te kunnen bewegen”, zegt Monica.

Wat denk je, doet ze het juiste om haar droom te volgen, of is dit waanzin? Laat een reactie achter (wees beleefd), of deel dit met je vrienden!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

110 jaar oude man sterft vier maanden nadat hij en zijn vrouw tot ’s werelds oudste koppel werden uitgeroepen

Een 110-jarige man uit Ecuador die samen met zijn 104-jarige echtgenote uitgeroepen was als ’s werelds oudste getrouwde echtpaar, is overleden.

Julio Mora sliep vredig in naast degene die al meer dan 79 jaren zijn echtgenote was, in hun huis in Quito, zoals gemeld werd door LadBible.

In augustus van dit jaar werd het gelukkige echtpaar gefeliciteerd door de Guinness World Records als wereld’s oudste koppel.

Het echtpaar had 7 jaren verkering vooraleer ze op 7 februari 1941 in het huwelijksbootje stapten, tegen de wil van hun families in.

“Het was niet gemakkelijk aangezien onze families geen goede verstandhouding hadden maar met de tijd en veel geduld zijn we erin geslaagd ze samen te brengen en we werden een voorbeeld en de beste referentie voor de jongere generaties” vertelde het koppel, volgens Guinness World Records.

Het koppel trouwde met alleen hun peters en beste vrienden aanwezig maar dit heeft hen er niet van weerhouden een lang en gelukkig leven te leiden gezegend met 5 kinderen.

In een verklaring zeiden ze: “Voor ons, Julio Cesar en Waldramina, is het een grote eer en trots een Guinness World Records-titel te hebben want het is de grootste onderscheiding die wereldwijd wordt erkend.”

“Het is waar dat het momenteel moeilijk is gezien we overweldigd zijn door de pandemie die de hele wereld treft en waarvoor er nog geen oplossing is. Maar, onze eerste stap is de regels op te volgen met respect en liefde”.

Julio had vier overlevende kinderen, 11 kleinkinderen, 21 achterkleinkinderen en 9 achter-achterkleinkinderen met Waldramina. Ze hadden nog een zoon die op 58-jarige leeftijd heenging.

Waldramina beweert dat ze nooit ruzie maakten of gekibbeld hebben en het slechts over futiliteiten oneens waren.

Wat een droevig nieuws, mijn hart gaat uit naar zijn weduwe en familie. Rust in vrede Julio. Delen mag.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

4-jarig ventje met Down krijgt modellencontract en wereld ligt aan zijn voeten.

Het nieuws krijgen dat je een stel kleine voetjes verwacht, is altijd erg opwindend. Maar voor het koppel Stuart en Kirsty Baxter waren het angstige momenten.

In 2013 hadden ze na 19 weken zwangerschap al eens een baby verloren en ze waren begrijpelijk bezorgd over de komst van hun nieuwe baby.

Gelukkig had Kirsty een normale zwangerschap en beviel ze van een prachtige jongen genaamd Riley.

Hij werd zonder complicaties geboren, maar dan vertelde de dokters hen dat hij het syndroom van Down had. De ouders waren bang dat hij gepest zou worden.

Papa Stuart maakte zich zorgen dat hun prachtige bundeltje energie anders behandeld zou worden. “Nadat we te horen kregen dat hij Down had, huilde ik, niet omdat ik minder van hem zou houden, maar gewoon omdat ik weet hoe wreed de wereld kan zijn”, zei hij.

“Dat was het eerste wat in mijn hoofd omging, maar mijn opvattingen waren duidelijk fout en ik kon het niet nog meer fout hebben”, voegde hij eraan toe.

Hun zoontje bracht hen, en iedereen rondom hen, niets dan vreugde. Hij kreeg zelfs de bijnaam ‘Smiley Riley’.

“We noemen hem al van jongs af aan Smiley Riley omdat hij mensen echt gelukkig maakt, en hem zien lachen, maakt mensen hun dag goed”, zei Stuart.

Dan wekte hij de aandacht van een modellenscout en dat leverde hem op amper vierjarige leeftijd een modellencontract op.

En ook op school behandelen zijn klasgenootjes hem als een echte ster. “Er was de vrees van het onbekende en waarom ons dit was overkomen, maar als ik toen had geweten wat ik nu weet, zou ik helemaal niet overstuur geweest zijn”, zei een trotse papa.

Hoewel zijn spieren niet zo sterk zijn als die van zijn leeftijdsgenoten, geniet hij minstens evenveel, en soms gaat hij zelfs paardrijden.

Riley wordt misschien wel met vele obstakels geconfronteerd, zoals het niet-verbaal communiceren, maar de jongen past zich goed aan. Ze leerden Riley gebarentaal en daar blinkt hij in uit. Zijn gebarentaal werd een manier om vriendjes te maken met andere nieuwsgierige kinderen.

Riley geniet van alles wat hij doet en zijn glimlach is echt aanstekelijk. Wat een knap ventje. DEEL dit bericht als Riley ook jou deed glimlachen!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending