Rene van der Gijp: Vieze Jeroen Rietbergen al 20 jaar bekend
Connect with us

Celeberties

Rene van der Gijp: Vieze Jeroen Rietbergen al 20 jaar bekend

Rene van der Gijp deed een opvallende uitspraak in de talkshow VI Vandaag. Daar zei hij namelijk dat iedereen al 20 jaar weet dat Jeroen Rietbergen een viezerik is. Hij staat op het mediapark al jaren bekend als ‘vieze Jeroentje’. Rene van der Gijp is dan ook zeker niet verbaasd over de aanklachten tegen Jeroen Rietbergen. De aanranding was wel een verassing, maar dat Jeroen vieze berichtjes zou sturen en elke medewerksters op het mediapark zou proberen te versieren daar kijkt Rene niet van op.

Dus we kunnen concluderen dat iedereen afwist van de taferelen van Jeroen Rietbergen en dat alleen Linda de Mol zijn vrouw dit niet zou weten. Toen John de Mol Jeroen Rietbergen in 2019 berispte, omdat een deelneemsters van The Voice een klacht tegen Jeroen had ingediend wegens wangedrag zou John dit dus niet tegen zijn zus hebben verteld?

Dat lijkt ons wel heel sterk hoor. Rob Goosens beweert zelfs dat de eigen redactie van Linda de Mol van het blad Linda op de hoogte was van Jeroen zijn vieze praktijken. Dat Linda dan ook zegt in haar tweede statement dat ze enkel nog haar eigen mediakanaal en redactie vertrouwd is dan ook werkelijk waar nog naïever dan gedacht.

Linda de Mol is eerder uit elkaar gegaan met Jeroen Rietbergen vanwege vermeend vreemdgaan van hem. Hij moest in therapie van Linda en dat deed hij braaf, maar hij ging door met zijn wanstaltige gedrag. De vraag is dan ook wist Linda toen in 2016 toen ze uit elkaar gingen al dat Jeroen niet alleen vreemd ging maar ook de dames echt lastig viel en wellicht zelfs aanranden.

Het neigt allemaal naar één hele grote doofpot waarbij bn’ers continue de hand boven het hoofd wordt gehouden. Linda de Mol heeft in ieder geval heel wat uit te leggen en we wachten dan ook met smart op haar hele verhaal dat ze binnenkort zal doen. Ze heeft gezegd dat ze 100% openheid gaat geven en alles gaat vertellen.

Celeberties

Zien: ‘Ali B is op de vlucht en zit in grote problemen’

Tegen Ali B is twee keer aangifte gedaan waarvan één wegens verkrachting. Ali B zelf ontkent deze beschuldigen en zegt dat hij wel affaires heeft gehad met kandidaten van The Voice maar dat dit geheel vrijwillig was.

Ook over Ali B lijken de verhalen na de uitzending van BOOS van gisteren nu helemaal los te komen. Volgens John van den Heuvel zijn er nog tal van meiden die hetzelfde hebben meegemaakt en die nog twijfelen of ze aangifte willen doen.

Verder horen we veel verhalen van wat we eigenlijk al wisten namelijk dat Ali B een ontzettend nare gozer is. Voor de camera is Ali B heel iemand anders dan als de camera’s uit zijn. Maar dat geldt voor het merendeel van de bn’ers.

Ali B is gisteren gespot in Dubai zonder vrouw en kinderen. Op een filmpje is te zien hoe hij zenuwachtig heen een weer loopt en met zijn telefoon bezig was. Het is overigens niet opvallen dat zijn vrouw er niet was, want volgens Rob Goosens zijn de twee al jaren uit elkaar. Alleen hielden ze dit geheim voor de buitenwereld en werkten ze alleen zakelijk nog met elkaar.

Maar Ali B heeft inmiddels als zijn bankrekeningen geblokkeerd voor zijn vrouw dus of er van deze zakelijke relatie nog wat over is vragen wij ons af.

Als het klopt wat Rob Goosens gisteren zei in de talkshow VI Vandaag over dat Ali B en zijn vrouw al jaren uit elkaar zijn. Dan moet zijn vrouw wel hebben geweten van het gedrag van Ali B. De verhalen dat Ali B een notoire vreemdganger was en het huwelijk tussen hun een schijnhuwelijk was gaan al veel langer. Al lang voordat bekend werd wat er bij The Voice is gebeurd. De vraag is dan ook wat wist de vrouw van Ali B precies?

Heel opvallend is in ieder geval dat zijn vrouw in de documentaire over Ali B zijn leven zei dat hij een walgelijke nare vent is. Deze documentaire is door Videoland verwijderd na de uitzending van BOOS, maar wij vonden het altijd al opvallend dat deze uitspraken van zijn vrouw er niet zijn uitgeknipt.

Inmiddels hebben verschillende bn’ers Ali B ontvolgd op Instagram en horen wij ook dat de eerste artiesten die bij het platenlabel en managementbureau van Ali B zaten zijn opgestapt en hun samenwerking hebben opgezegd.

Ook horen wij dat Ali B in Dubai zal blijven totdat de storm een beetje is gaan liggen en hij zich voor de rechter moet verantwoorden. Sterker nog Ali B zal al plannen hebben om definitief naar Dubai te gaan verhuizen nu zijn carrière hier in Nederland toch echt voorbij lijkt te zijn.

Dit heeft overigens veel weg van de move van Marco Borsato die zich definitief in Italië wil vestigen na de rechtszaak. Het is afwachten waar smeerlap Jeroen Rietbergen naar toe zal vluchten. En dat is inmiddels bekend, want Jeroen Rietbergen is gezien op Schiphol en was aan het inchecken naar Atlanta in Amerika. Die is dus ook op de vlucht.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sarah van Soelen pikt André Hazes weer weg bij Monique met deze foto!

Sarah van Soelen is alweer een tijdje vrijgezel na een lange relatie met André Hazes. Tenminste, lang was de relatie niet, maar wel langer dan de gemiddelde relatie van de zanger. Er was een periode waarin de blondine bleef volhouden dat de relatie met haar en de zanger nog niet over was.

De relatie zou alleen maar “gepauzeerd” zijn volgens haar. Destijds gaf ze zelfs een groot interview in Beau Monde waarin ze verkondigde hoe gelukkig de twee gewoon nog waren. Echter kwam er een abrupt einde aan dat sprookje toen de zanger opdook met een vriendin van haar, Anne Rose. Anne Rose had zich naar binnen gewerkt in de familie Hazes en was inmiddels ook dé vriendin van Hazes. Drie weken en vier vakanties later was dat ook alweer over. Het lijkt erop dat Monique de zanger weer voor zich wil winnen, maar ook Sarah ruikt haar kans.

Sarah van Soelen

Monique plaatste een complete liefdesverklaring aan de zanger. Ze liet in deze post weten dat hij eindelijk zijn wagonnetjes (Sarah, Anne en Bridget) heeft losgekoppeld. Ook zegt ze dat André “de cirkel” heeft doorbroken en lijkt daarop te doelen dat de zanger weer bij haar terecht zal komen. De zanger heeft dit bericht geliket, maar dat wil natuurlijk nog niets zeggen. We weten allemaal hoe onvoorstelbaar het liefdesleven van Dré kan zijn. Wanneer hij morgen weer besluit dat hij weer bij Sarah terug wil komen, en Sarah accepteert dat, dan zal hij zich niet inhouden gokken we. Andre volgt Sarah op Instagram en andersom niet, hij zal haar foto’s dus nog steeds voorbij zien komen. En we vermoeden dat onderstaande kiekjes hem niet niks zullen doen:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Jeroen Rietbergen opgenomen in afkickkliniek vanwege seksverslaving

Volgens showbizzkenner Yvonne Coldeweijer heeft Jeroen Rietbergen zich laten opnemen in afkickkliniek The Ranch Tennessee. “Daarna mag hij weer terug naar Linda de Mol”, weet Yvonne.

Linda de Mol gooide Jeroen Rietbergen na een relatie van vijftien jaar op straat. De reden ligt voor de hand. Jeroen misdroeg zich jarenlang achter de schermen van The Voice of Holland en hij heeft zelfs een aangifte wegens aanranding aan zijn been. De bandleider is gezien op de luchthaven van Schiphol, waar hij een vlucht nam naar Nashville.

Lek bij KLM

Die informatie kwam aan het licht door een lek bij KLM. De luchtvaartmaatschappij tilt zwaar aan het incident en stelde een intern onderzoek in. Ze verklaarden: “We hebben intern maatregelen genomen om de zaak te onderzoeken en aan te pakken.”

Afkicken

Yvonne Coldeweijer weet dat Jeroen Rietbergen is opgenomen in een gespecialiseerde afkickkliniek. “Volgens een spion heel dicht bij familie de Mol checkt Vieze Jeroentje straks in bij deze kliniek in Nunnelly, Tennessee.” Ook RTL Boulevard bevestigt het nieuws: “Volgens betrouwbare bronnen zit de ex-partner van Linda de Mol in een kliniek in de Amerikaanse staat Tennessee.”

De raadsman van Jeroen, Peter Plasman, wil geen verklaringen afleggen over het doel en de reden van zijn reis. “Ik kan bevestigen dat mijn cliënt naar het buitenland is vertrokken. Maar waarom dat is en wanneer de reis is gepland, daar ga ik niks over zeggen. Omdat dat privé is.”

Terug bij Linda

“Wat hij daar gaat doen de komende tijd? Het zou kunnen dat hij daar gaat werken aan zijn seksverslaving. Of hij nog andere verslavingen heeft, is nog niet bekend”, vertelt Yvonne. Ook denkt ze dat Jeroen daarna gewoon weer bij Linda terechtkan.

“Het klinkt ook wel helemaal als Gooische logica dat hij na dit ‘intensieve traject’ weer terug mag komen bij Lin en de familie, want dan heeft ‘ie toch weer aan zichzelf gewerkt”, besluit de showbizz hyena.

Doorgaan met lezen

Trending