Rico Verhoeven heeft een bloedmooie nieuwe vriendin aan de haak geslagen
Connect with us

Lifestyle

Rico Verhoeven heeft een bloedmooie nieuwe vriendin aan de haak geslagen

Enige tijd geleden maakten wij hier al bekend dat kickbokser Rico Verhoeven en zijn vriendin na een jarenlange relatie uit elkaar zouden gaan. Maar intussen lijkt hij nu alweer een ander gevonden te hebben. Shownieuws heeft uit betrouwbare bronnen vernomen dat hij het de laatste tijd weer erg gezellig heeft… En dat zou dan zijn met de 27-jarige Felicia.

De twee zijn samen gespot op een verjaardagsfeestje van een van Rico’s beste vrienden: Joseph Klibansky. Opmerkelijk detail is dat Felicia tegenover Shownieuws eerst ontkende de kickbokser überhaupt te kennen, maar kwam daar later alweer op terug.

Rico Verhoeven weer gelukkig in de liefde
Overigens schijnt het zo te zijn dat Rico nog altijd in hetzelfde huis woont als zijn bloedmooie ex Jacky Duchenne. Tegenover Veronica Magazine liet hij eerder weten: “Jacky en ik zijn uit elkaar, dus we wisselen elkaar af bij onze dochters en zoontje”, vertelt Rico aan het tijdschrift. “Als zij er is, dan ben ik weg en andersom. Dat is geen prettige situatie maar het heeft als klein voordeel dat ik buiten ons gezin nog een klein cirkeltje van andere mensen zie.

Celeberties

ZIEN: Dit is de 28-jarige nieuwe vriend van Bridget Maasland!

Het gaat goed tussen Bridget Maasland en haar vriend Bram. Gisteravond schreden ze voor het eerst samen over de rode loper voor de première van het theaterstuk Vastgoed BV.

Sinds 3 maanden is Bridget samen met de 28-jarige Bram Plattel. Het gaat zo goed met de twee lovebirds dat ze gisteren samen op de rode loper verschenen.

Man-man

In zijn blauwe pak matchte Bram goed met Bridgets blauwe jurkje. “Lief hè? Ja, het gaat heel goed”, vertrouwde de presentatrice aan Shownieuws toe. “Hij is een man-man. Daar hou ik van.”

Ibiza

Op 28 augustus liet Bridget al via haar Instagramaccount al weten dat Bram haar nieuwe liefde is. “Ik hou van hem en hij van mij”, schreef ze vanaf Ibiza bij een mooi kiekje.

Bron: AD, Libelle Beeld: Instagram, Youtube

Doorgaan met lezen

Celeberties

Grote schrok: Patty Brard met spoed naar het ziekenhuis

Een slecht begin van de dag voor Patty Brard. De presentatrice moest vanmorgen naar het ziekenhuis. Naar eigen zeggen is zij ‘met het verkeerde been uit bed gestapt’.

Krukken

Patty schrikt haar volgers flink op met haar nieuwste Instagram post. Op de foto is te zien hoe Patty op de parkeerplaats van het ziekenhuis staat, met twee krukken. Bij het bericht schrijft Patty dat zij ‘met het verkeerde bed gestapt is’. Uit de hashtags valt af te lezen dat Patty een scan heeft moeten ondergaan voor haar meniscus.

Connie Breukhoven reageert vol steun onder de foto. ,,Schat, wat heftig😩

als ik wat voor je kan doen, je hebt mijn nr, beterschap lieve Pat” en ook Samantha Steenwijk wenst Patty haar steun toe. ,,Sterkte lieve patty! 😘 “

View this post on Instagram

Met het verkeerde been uit bed gestapt…..😂😂😂🙈🙈🙈 #scan #meniscus #knietje #zelfsmickeykijktboos #renjerot

A post shared by Patty Brard (@pattybrard) on

Oude vriendschap roest niet

Schrikbarende berichten zoals deze brengen mensen vaak nader tot elkaar. Dit geldt nu ook voor Patty en Patricia Paay. Onder de post van Patty is te lezen hoe ook ex-vijand Patricia haar steun betuigt.

,,O wat vreselijk ! Veel sterkte Pat !!” schrijft Patricia onder het bericht. Patty reageert liefdevol: ,,@patricia_paay komt goed schat! Ons kent ons toch?! 👊🏾

De dames waren ooit beste vriendinnen maar raakte verstrikt in een oorlog na het ‘plas-schandaal’ van Patricia Paay. Niemand minder dan Gordon bracht beide dames vorig jaar weer bij elkaar.

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Het is klaar: Johan Derksen hint op einde van Veronica Inside

Johan Derksen realiseert zich dat tijden veranderen, maar vindt ook dat Nederland “hypergevoelig” is geworden. Dat schrijft de analist in een open brief in De Telegraaf.

Hij herhaalt nogmaals niet van plan te zijn zich “door die betuttelende meute de mond te laten snoeren”. “Eigenlijk was ik de enige die rustig bleef, omdat ik totaal niet werd gekweld door een schuldgevoel. Het was en blijft voor mij een storm in een glas water”, schrijft hij.

‘STEKKER ERUIT’

Maar tegelijkertijd heeft Derksen er vrede mee als met de racisme-rel het programma Veronica Inside ten einde komt. “Ik heb geen idee of u mij ooit nog terugziet in Veronica Inside, maar een mooier afscheid dan de stekker eruit te trekken na een kijkcijferrecord van 1,7 miljoen bestaat niet.”

‘RACISTISCH’

De drie mannen van Veronica Inside hebben ruzie omdat Derksen en zijn mede-analist René van der Gijp boos zijn over de racisme-uitzending van twee weken geleden. In de talkshow gingen de mannen in gesprek met advocaat Natacha Harlequin en oud-international Dries Boussatta. De speciale gasten probeerden duidelijk te maken waarom sommige opmerkingen van Derksen door mensen als ‘racistisch’ worden beschouwd.

AKWASI

Het gesprek werd geïnitieerd nadat er veel kritiek was gekomen op een opmerking die Derksen een week daarvoor maakte over rapper Akwasi. Derksen suggereerde bij een foto van Zwarte Piet lachend dat dat Akwasi zou zijn. Adverteerders haakten af vanwege deze en eerdere vermeend racistische opmerkingen van Derksen. De spelers van Oranje, Jong Oranje en het Nederlands vrouwenelftal besloten tot een boycot van het programma. Van der Gijp en Derksen hebben aangegeven dat ze vanwege de ruzie niet door willen met het programma.

Bron: Weekend Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Trending