RIVM deelt zeer slecht nieuws: ”Levensgevaarlijke superinfectie”
Connect with us

BNers

RIVM deelt zeer slecht nieuws: ”Levensgevaarlijke superinfectie”

Ziekenhuizen merken momenten een exceptionele toename van het aantal ernstig zieke mensen met een ‘superinfectie’. Dat is een infectie bovenop een ander ziekteproces. Met name de streptokokkenbacterie wordt veel meer gesignaleerd.

Hoogleraar klinische geriatrie Marcel Olde Rikkert, werkzaam op de Radboud Universiteit in Nijmegen, stelt dat er op dit moment sprake is van het feit dat mensen influenza hebben, waarna ze ook nog eens keihard worden getroffen door het zeer gevaarlijke streptokokkenvirus.

RIVM waarschuwt

Het RIVM heeft eerder dit jaar alle ziekenhuizen gewaarschuwd hun ogen open te houden voor de bacterie. In de regio IJsselland belandden in korte tijd zes mensen op de intensive care. Volgens een woordvoerder van de rijksdienst zijn er op dit moment meer infecties dan ooit tevoren.

Amputaties

De groep A streptokokkenbactie kan veel schade aanrichten. Je kunt in shock raken, (kraamvrouwen)koorts, een long- of hersenvliesontsteking krijgen en bloedvergiftiging. Daarnaast kan er ook necrotiserende fasciitis optreden, ofwel een onderhuidse infectie die huid, spier en vetweefsel kan vernietigen. Dat zou dan weer kunnen leiden tot amputaties van lichaamsdelen.

De stijging is volgens het RIVM aan de gang sinds oktober vorig jaar. Waar eerder voornamelijk kinderen slachtoffer van de bacterie waren, raken steeds meer volwassenen en ouderen besmet. Exacte cijfers zijn er nog niet, maar het RIVM is nu bezig met monitoren om mogelijk maatregelen te nemen,

 

Bron: trendnieuws

Doorgaan met lezen

BNers

Katja Schuurman bevestigt nieuwe relatie met bekende Nederlander: We kennen hem allemaal

Katja Schuurman, die inmiddels 48 jaar oud is, blijft er nog steeds stralend uitzien en is gewoon een mooie vrouw.

Na haar mislukte relatie met Niek Schrijvershof verkondigde Katja in april nog dat ze klaar was met mannen, althans voor een vaste relatie.

Hallo, Niek
Katja gaf aan dat er wel mannen in haar leven mochten zijn, maar niet voor een langdurige verbintenis.

Echter, het lijkt erop dat ze deze beslissing niet lang heeft kunnen volhouden. In de nieuwste editie van Story magazine staat namelijk een opmerkelijk verhaal. Precies een maand nadat Katja de bovenstaande uitspraak deed, werd ze gespot met…

Niek Schrijvershof. Maar daar blijft het niet bij, want in het magazine staat ook een foto waarop de twee elkaar hartstochtelijk kussen in het openbaar tijdens een romantisch diner.

Schuurman

En alsof dat nog niet genoeg is, sprong Katja zelfs op de rug van Niek. Dat doe je natuurlijk niet als je ‘gewoon vrienden’ bent.
Katja Schuurman

Katja Schuurman heeft voorlopig nog niet gereageerd, maar zwijgen wordt vaak gezien als instemmen.

Het is duidelijk dat Katja’s standpunt over relaties mogelijk is veranderd, en ze lijkt opnieuw comfort en verbondenheid te vinden bij Niek.

Ondanks haar eerdere verklaring om geen vaste partnerschappen meer aan te gaan, suggereert deze recente ontmoeting dat ze haar standpunt misschien aan het heroverwegen is.

Katja Schuurman en Niek Schrijvershof hebben een geschiedenis samen, wat een intrigerend element toevoegt aan hun recente hereniging.

Fans en toeschouwers zijn ongetwijfeld nieuwsgierig naar de aard van hun huidige relatie en of deze zal uitgroeien tot iets serieus.

Alleen de tijd zal uitwijzen of deze hereniging een nieuw hoofdstuk markeert in het liefdesleven van Katja.

Voor nu kunnen we slechts speculeren over de dynamiek tussen Katja en Niek. Hun openbare uitingen van genegenheid en de gedeelde momenten die zijn vastgelegd op de foto suggereren een diepe connectie en een mate van intimiteit die verder gaat dan vriendschap.

Misschien is deze onverwachte hereniging een teken dat ze iets speciaals in elkaar hebben herontdekt.

Terwijl Katja Schuurman blijft zwijgen over haar relatie met Niek Schrijvershof, zullen fans en de media reikhalzend uitkijken naar updates of verklaringen van het stel.

Katja Schuurman lachend

Het is duidelijk dat hun verhaal de aandacht en nieuwsgierigheid van velen heeft getrokken, terwijl ze afwachten wat er de komende dagen en weken zal gebeuren.

In de wereld van liefde en relaties wordt vaak gezegd dat het hart wil wat het hart wil. En in het geval van Katja Schuurman lijkt het erop dat haar hart haar terug heeft geleid naar Niek Schrijvershof.

Alleen de tijd zal uitwijzen of deze herleefde romance zal uitgroeien tot een blijvende partnerschap of dat het slechts een vluchtige connectie is in de reis van de liefde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Story Nederland (@storynl)

Doorgaan met lezen

BNers

Maxime Meiland en Leroy in diepe huwelijkscrisis: Op het punt van scheiding

Het liefdesnest van Maxime Meiland en haar vriend Leroy wordt momenteel overschaduwd door donkere wolken. Eerder uitte Maxime al haar ongenoegen over Leroy’s afwezigheid, maar nu blijkt dat er meer aan de hand is dan alleen drukke werkschema’s.

Er gaan geruchten dat het stel elkaar niet meer kan verdragen en dat ze alle mogelijke confr0ntaties proberen te vermijden.

Slechts enkele maanden geleden kochten Maxime en Leroy met trots een peperdure villa in het pittoreske Noordwijk. Echter, financiële zorgen lijken hun tol te eisen.

Maxime heeft openlijk gekla*gd over de hoge kosten en moest zelfs overwegen om te bezuinigen. De druk van de financiële lasten lijkt nu ook zijn weerslag te hebben op hun relatie.

Kijkers van het populaire programma Chateau Meiland hebben al opgemerkt dat Maxime regelmatig haar frustraties uit in de vorm van geschreeuw en opvliegend gedrag.

De spanningen tussen het stel zijn overduidelijk en het is de vraag of Maxime en Leroy samen uit deze crisis kunnen komen.

Er heerst een gespannen sfeer in huize Meiland. Maxime en Leroy lijken elkaar niet langer te kunnen verdragen en de eens zo sterke band begint barstjes te vertonen. Dit roept de vraag op: is dit het einde van hun romantische sprookje?

Maxime Meiland

Met een nieuw seizoen van Chateau Meiland in het vooruitzicht, ook al zijn de huidige kijkcijfers dramatisch, kunnen we ons afvragen of deze huwelijkscrisis als een nieuwe verhaallijn in de realityserie zal worden gebruikt.

Het is een moeilijke tijd voor Maxime Meiland en Leroy, waarbij de toekomst van hun relatie onzeker lijkt te zijn. De huwelijkscrisis die ze doormaken, werpt de vraag op of ze samen de uitdagingen kunnen overwinnen en hun liefde kunnen herstellen.

Het succesvolle programma Chateau Meiland heeft het koppel in de schijnwerpers gezet en hun privéleven openbaar gemaakt.
Maxime Meiland

Hoewel dit voorheen voor positieve aandacht zorgde, lijkt het nu een extra druk te leggen op hun al wankele relatie. De constante aanwezigheid van camera’s en het feit dat hun problemen publiekelijk worden besproken, voegt extra stress toe aan de situatie.

Het is niet ongebruikelijk dat relaties onder druk komen te staan, vooral wanneer er financiële zorgen zijn.

Het koppel heeft recentelijk te maken gehad met de kosten van hun nieuwe villa, wat mogelijk heeft bijgedragen aan de groeiende spanning tussen hen. Geldproblemen kunnen leiden tot frustraties, onbegrip en zelfs verwijdering in een relatie.

De vraag rijst of Maxime en Leroy in staat zijn om samen te werken aan het oplossen van hun problemen. Communicatie en begrip zijn essentieel in het overwinnen van een huwelijkscrisis.

Het is belangrijk dat ze openhartig met elkaar praten over hun gevoelens en verwachtingen, en proberen compromissen te vinden die voor beiden werken.

Doorgaan met lezen

BNers

Erica Meiland verbaasd over de omvang van Martien’s nieuwe speeltje: “Gigantisch groot en lang”

Erica Renkema heeft zich onlangs op opvallende wijze uitgelaten over het nieuwe speeltje van Martien Meiland, waarbij ze het omschrijft als “heel groot en lang”. De opmerking van Erica zorgde voor enige hilariteit en plagerij tussen haar en haar vader.

Het begon allemaal toen Martien besloot een proefrit te maken in een Land Rover Defender, een luxe terreinwagen met een flink prijskaartje van ruim 85 duizend euro.

Hoewel het om een tweedehands auto gaat, is Martien dolenthousiast over zijn nieuwe aanwinst. Hij vindt de ruime wagen prachtig om te zien.

Erica daarentegen heeft zo haar bedenkingen. Ze noemt de auto “heel groot, heel lang en heel hoog” en twijfelt aan de keuze van Martien.
Erica en Martien Meiland

Volgens haar slaat het helemaal nergens op en is het helemaal niets voor Martien. Deze reactie zorgde voor lachende reacties en Maxime kon het niet laten om haar vader een beetje op te naaien met de opmerking: “Hoe ouder, hoe gekker”.

Het is duidelijk dat Erica en Martien verschillende meningen hebben als het gaat om de keuze voor een nieuwe auto.

Terwijl Martien enthousiast is over de ruime Land Rover Defender, heeft Erica haar bedenkingen over de omvang van de wagen. Het lijkt erop dat Erica vindt dat de auto niet bij Martien past en dat hij misschien beter voor een kleiner model had kunnen kiezen.

nieuwe villa Martien Meiland

Het is niet de eerste keer dat de Meilandjes met hun uitgesproken meningen en opvallende uitspraken de aandacht trekken. Ze staan bekend om hun directe en soms hilarische commentaar, zowel in hun succesvolle realityserie “Chateau Meiland” als daarbuiten.

Hoewel Erica haar twijfels heeft geuit over de nieuwe auto van Martien, blijft het natuurlijk een persoonlijke keuze. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren en smaak als het gaat om auto’s.

Het is niet aan ons om te oordelen of de Land Rover Defender een goede keuze is voor Martien. Wat telt is dat Martien blij is met zijn nieuwe aanwinst en dat hij er veel plezier aan beleeft.
nieuwe vriend Erica Meiland

Het is altijd vermakelijk om de meningsverschillen en plagerijen tussen de Meilandjes te zien. Het zorgt voor humor en luchtigheid in de serie en maakt hen des te meer geliefd bij het publiek.

Het blijft dan ook interessant om te volgen hoe de Meilandjes zich blijven ontwikkelen en wat voor avonturen ze nog zullen beleven in de toekomst, zowel met auto’s als met andere zaken.

Het is duidelijk dat Erica en Martien regelmatig verschillende meningen hebben als het gaat om diverse onderwerpen, waaronder nu de keuze voor een nieuwe auto.

Dit soort meningsverschillen zijn echter niet ongewoon binnen families en relaties, en het lijkt erop dat de Meilandjes hier op hun eigen unieke manier mee omgaan.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending