Rob de Nijs thuis aangetroffen door zijn vrouw
Connect with us

Meest bekeken

Rob de Nijs thuis aangetroffen door zijn vrouw

Rob de Nijs werd bewusteloos in zijn woning aangetroffen door zijn vrouw Henriëtte Koetschruiter. Zijn hartslag en bloeddruk waren te laag en hij werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar hij extra zuurstof kreeg en ook aura werd vastgesteld. Zijn afscheidsoptreden op 10 april in de Ziggo Dome is uitgesteld.

Rob de Nijs (79 jaar) ligt vanwege corona in het ziekenhuis. Hij is nu beter, maar hij moet zich de komende tijd nog aanpassen, meldt hij op Twitter. Zijn geplande afscheidsoptreden in de Ziggo Dome, op 10 april, is uitgesteld. Een nieuwe datum is nog niet bekend, maar die zal volgens de zanger binnenkort bekend worden gemaakt.

Zijn vrouw Henriëtte zei tegen Privé om ervoor te zorgen dat het concert in de nabije toekomst toch door zou gaan. “Rob wil zeker afscheid nemen van zijn fans, uit Amsterdam en Nederland.” Kaartkopers hoeven niets te doen, zij worden via e-mail op de hoogte gebracht van de nieuwe datum. Zijn afscheidsconcert `t Is Mooi Geweest betekende het einde van een carrière van meer dan zestig jaar. Daarvoor had hij een afscheidsoptreden in Antwerpen.

Afgelopen januari liep de 9-jarige Julius, zoon van Rob en Henriëtte, het virus op. De familie deed er vervolgens alles aan om het kind weg te houden van de zieke De Nijs, die de ziekte van Parkinson heeft. Henriëtte zei destijds: “Hij kon het natuurlijk niet meebrengen. “Het verloop van de ziekte van Parkinson maakt niet zoveel uit, maar hij heeft ook een vorm van astma en dat brengt hem extra risico met zich mee.”

Rob had “alle injecties en boosters gekregen”, zei ze ook. “Als hij vandaag of morgen het horloge krijgt, is er niets verloren en we moeten hopen dat deze hits hun werk zullen doen. Maar het is natuurlijk dat we altijd bang zijn. ”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Drama voor prinses Mabel: ‘Ze heeft kanker’

Nadat prinses Mabel het verlies van haar man prins Friso moest verwerken, slaat het noodlot opnieuw toe. Onlangs verscheen er een schokkend bericht op de website van haar jongere zus Nicoline. ,,Ik lag doodsbang op de bestralingstafel in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis”, schrijft Nicoline.

Het is bijna elf jaar geleden dat prins Friso een ernstig ongeluk kreeg tijdens de jaarlijkse wintersportvakantie van de koninklijke familie. Naast zijn kinderen liet hij ook zijn vrouw Mabel achter, die nu een nieuw drama te verwerken heeft gekregen. Haar jongere zus Nicoline heeft op haar website het schokkende bericht gedeeld dat ze aan kanker lijdt.

‘Doodsbang’
Op haar website schreef ze een recensie over het boek ‘Gevoel voor tumor’. Daarbij legt ze uit dat bij haar zelf kanker is geconstateerd. ,,Wat is blijven hangen, is de overdosis horror rondom bestralen. Een beeld dat niet aansluit bij de door mij beleefde werkelijkheid. Alleen ontdekte ik dat te laat”, schrijft Nicoline. ,,En dus lag ik, zij die zichzelf omschrijft als een medisch moedig mens, doodsbang op de bestralingstafel in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis.”

 

Nicoline had het boek cadeau gekregen toen ze net wist dat er kanker bij haar was geconstateerd. Eerst voelde ze zich niet geroepen om het te lezen; het boek belandde op het stapeltje naast haar bed. ,,Wanneer ik voor de zoveelste keer midden in de nacht wakker word van de pijn in mijn rug, pak ik het op”, aldus Nicoline. Het is onduidelijk wat voor soort kanker ze heeft, hoe het op dit moment met haar gaat en of ze nog onder behandeling is.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Gordon heeft groot nieuws: ”Jullie hebben mij gemist he?”

Gordon leeft al een tijdje zonder sociale media en dat bevalt hem prima. De zanger kondigt echter aan dat hij vanaf nu af en toe toch weer online komt. Zijn volgers hoeven echter niet te hopen dat dit permanent zal zijn, zo zegt hij tegen Story.

Teken van leven
Gordon plaatste een foto van zichzelf en schrijft daar onder: ”Even een teken van leven. Leven zonder Instagram of andere sm-vervuiling bevalt me enorm goed. De 54-jarige zanger heeft een tip voor iedereen die hem volgt. ”Step out of the ratrace en gebruik sociale media alleen nog voor je werk of voor andere dingen.”

Promoten
De zanger is nu weer even online omdat hij zijn programma’s Down The Road en Kookklunzen wil promoten. In het verleden is Gordon al vaker ‘offline’ gegaan (en keerde even zovaak terug).

Hij hoopt dat Nederland hem ‘een beetje gemist’ heeft. Niemand hoeft zich zorgen te maken om hem: ”Het gaat goed met deze ouwe baas.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zoon Peter Gillis betrapt met de schoonmaakster. ‘Waren net lekker bezig’

Er is altijd genoeg te doen rondom de familie Gillis. Er is geëtter op de vakantieparken, Nicol kust met een vreemde man of er wordt gebeten. Mark, de zoon van Peter, lijkt daarbij ook niet helemaal vrij van de nodige ‘drama’. Het blijkt dat Peter hem nogal in een comprimerende houding heeft betrapt, met de schoonmaakster!

 

Net zoals Gillis zelf, woont Mark op een van de vakantieparken, alleen dan Prinsenmeer. Als er iets aan de hand is op de camping, dan is Mark er dus om iedereen uit de brand te helpen. Dit kan handig zijn! Kennelijk dus ook als een van de schoonmaaksters ‘jeuk’ heeft en hulp nodig heeft bij het krabben.

Net bezig

Volgens de website Roddelpraat was het Peter die zijn zoon met een schoonmaakster betrapte. “We waren net hevig bezig, toen jij ineens kwam binnenlopen”, zou Mark tegen Peter hebben gezegd.

Problemen

De roddel is niet iets wat uit de lucht komt vallen. De familie Gillis schijnt er aan alle kanten een nogal zwakke moraal op na te houden. Het meest recente is toch wel de beelden van Nicol op de parkeerplaats met een vermeende Duitse minaar of het feit dat Gillis illegale immigranten op zijn parken laat verblijven. Daarnaast blijven er geruchten gaan dat de twee uit elkaar zijn. Wat zal er precies van kloppen?

 

Bron: DitjesenDatjes

Doorgaan met lezen

Trending